Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Disturbyiak

wojna w Gruzji..Polsa zagrożona?

Polecane posty

Gość MiKaMi
Polski rzadzie nie wtracajcie sie gowno co mozecie zrobic a najwiecej gadacie i wystepujecie przed szereg

Gość heh. .. .
Jak zwykle pchamy się do nie naszych spraw a później dostaniemy po pupie tak było z Ukrainą, daliśmy się pochlastać za ukrainę w czasie tej śmiesznej pomarańczowej rewolucji a ukraina za pare miesięcy nałozyła embargo na mięsko polskie i pare innych produktów. Tera te barany będą się chlastać za Gruzje która i tak dogada się z ruskimi a my jak zwykle bekniemy za to i to zdrowo. Po prostu super mamy polityków

Gość były jakieś
przecieki - to akurat pewne. mają ruszyć na Polskę przed gwiazdką... tyle co się dowiedziałam ale nie wierzyłam aż do tej afery i gróźb , że skończy się to wojną polsko-rosyjską bo wedle nich tylko tak rozwiarza sprawę raz na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem jak wy ale ja już mam plany, chcę żyć... za 2 miesiące wylatujemy z rodziną

Gość zgon na pogrzebie
ja nie chcę umierać 😭 :D nie ma jak polski rząd i tępe polskie mądrale, wszystko wiedzą najlepiej, teraz to niech się dzieje wola nieba. oby rosjanie pogadali i dali dupie spokój, bo nie podołam.

Gość heh. .. .
To skandal miedzynarodowy i poważne groźby wobec Polski, a przecież ONZ i NATO i UE tez skrytykowały Rosję i co? i nic ? My dalej jestesmy ich respubliką ? skandal :o

Gość Disturbyiak
ale wiecie,ze jeśli sie cos nie zacznie to juz zawsze nasz kraj bedzie w niebezpieczenstwie? myslicie,ze co oni teraz robią? naradzaja sie dzien w dzien...eliminuja to co dla nich najgorsze,czyms takim jest Polska..a mamy duzo zasobow,surowcow im by sie przydały..wystraczy wojna.. tak oni myslą.. a my jestesmy naiwni,ze dajemy im powod do rozpetania piekła na ziemi Polskiej!

Gość nie *idź sie lecz* bo
tamta osoba ma niestety rację. ale tego nam nikt nie powie. historii nie znacie???? ruszcie mózgi to ZAKAPUJECIE CO JUZ SIE ZACZELO DZIAC!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość NIE PRZED GWIAZDKA TYLKO
PO NIEJ A DOKLADNIE DATA PADLA NA 27.12.2008 ALE TO MOZE TYLKO PANIKA... A MOZE NIE 😭

Gość Disturbyiak
ja mam pytanie ile macie lat?? ..jestem ciekawa bo ja mam 16 i kurde wydaje mi sie ,ze jestem najmłodsza i najmniej wiem o życiu ..moze nie powinnam sie tak przejmowac :(

Gość heh. .. .
co wy gadacie ?:o ludzie naprawde sie boja nie zartujcie sobie :o

Gość heh. .. .
ja mam 22 i tez sie przejmuje nie martw sie :)

Gość NIE PRZED GWIAZDKA TYLKO
mam 38 lat i zamierzam dożyć swoich 39 urodzin :(

Gość Disturbyiak
specjalnie siejecie strach ? to nie jest śmieszne,ani fajne..i nie wierze ,ze "były jakies" przedmowczyni naprawde wyjezdza z tego powodu bo bedzie wojna.. tego nikt nie wie..

Gość smutna paniennna
Mam 30 lat, nie mam jeszcze dzieci i w ogóle chciałabym jeszcze trochę pożyć, dlatego bardzo proszę nasze władze o zaprzestanie grania supermocartstwa, bo oni nas po prostu zmiotą... Bardzo bym chciała, żeby Gruzja zyła sobie spokojnie, żeby ludzie nie ginęli, bardzo bym chciała również, żeby Polska żyła w pokoju!!!!!

Gość podobno jehowi
odczytali z biblii że zagłada polski i krajów sąsiednich to koniec roku 2009... wiec jak na razie to wszystko się zgadza :O:O

Gość kudi chicks
ja mam 28 i zamierzam dożyć narodzin własnego dziecka. nie siejcie paniki, bo mi ciśnienie skacze :D :D

Gość Disturbyiak
do " heh.." dziekuje za pocieszenie..wiecie,że zaczynam w to wierzyc?? oglądajcie dzisiaj dziennik ciekawe co powiedzą..a jak wybiorą termin 1wrzesień tak jak to przystalo na wojny,zeby dzieci sie nie mogly uczyc? wiecie jak to jest..wszysyc zajeci praca,szykowaniem dzieci do szkół,a tu Rosja wbija na nasze tereny..:((

Gość ja przeczytałąm i
a to że Olimpada ma się całkiem dobrze to nie burdel na kółkach? w takiej sytuacji powinna być przerwana- cały świat powinien swoją uwagę skierować na Gruzję. jak rusek na nas ruszy toteoretycznie na niemca też...

Gość 1 wrzesnia
wcale by mnie to nie zdziwiło nie lubie siać paniki ale poważnie myślimy z mężem o ucieczce bo wojna będzie jeszcze w tym roku!! a w tv nic nie powiedzą aż do momentu rozpoczęcia wojny.

Gość Disturbyiak
zlitujcie sie ja mam 16lat ! jeszcze zadnego pocalunku i w ogole czekam na 18 ,zeby moc miec chlopaka bo mowia mi,ze jestem jeszcze za gówniarowata :(( nic jeszcze nie przezyłam takiego.. ;(((( szkoła pochłaniala mi wszystko oraz rodzina... i coo teraz? mam życ w niepewnosci..moi rodzice sie nie przejmują bo oni i tak juz po 50lat maja im to zwisa chyba z tego co widze to tylko ja sie w domu przejmuje.. :((

Gość Disturbyiak
dajcie szybko na tvn24!

Rosjanie nas nie najada jak nie bedziemy ich draznic krzyczac wnieboglosy jacy to oni be sa.

Gość kudi chicks
a co tam na tym tvn'ie? bo pod ręką nie mam.

marco polo lajt - ale człowieku opanuj się ! jaki poziom ty sobą reprezentujesz ? jeśli masz pisać komentarze tego typu to lepiej nie pisz nic. a jeśli nie wierzysz w to co wkrótce nastanie to ja już edukować ciebie nie będę w tej chwili. chyba troszeczkę mało rozumiesz więc nie wcinaj się między wódkę a zakąskę.