Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Disturbyiak

wojna w Gruzji..Polsa zagrożona?

Polecane posty

Gość Disturbyiak
POLAK POLAKA juz nawet atakuje...wstyd i wy sie dziwicie czemu tak zyjemy..smutne ;[

Gość smutna paniennna
anula chcialabym ale mnie nie stac :( calej rodziny sie nie zabierze w razie potrzeby:(

Gość my jedziemy do rodziny
do Miami. nie wrócimy już do Polski to już postanowione czy będzie wojna czy też nie tak czy owak coś się stanie i to jest pewne... zaczną zapewne od odcięcia nam gazu.

Gość Disturbyiak
ja ide kochani bede za okolo 2h ;( ciekawe co w tv do tej pory beda mowic

do jakiego gazu idiotko -> niestety zapotrzebowanie na gaz pokrywamy w okolo 30% z naszych złóż, reszte importujemy

racja - na kafeterii atakujemy się nawzajem jak jakieś dzikusy. agresja, nienawiść... a rozmawiamy o wojnie i o tym jak bardzo chcielibyśmy spokojnie żyć. no ludzie, opanujcie się!! to co tu sie dzieje jest przykre. ps. - jak zacznie się wojna wypuszczę swoje zwierzęta ... może chociaż one sie uratują 😭 tez słyszałam , że ma być po nas w okolicach grudnia ale ile w tym prawdy??? jak dożyjemy szczęśliwie roku 2009 to może już gorzej nie będzie.

Gość smutna paniennna
a co z kopaliniami na slasku? z hutami ? to wszystko nie dziala jest pozamykane :o dlaczego?

smutna -> kopalnie dzialaja przeciez... a huty tez co poniektore, na tyle na ile jest zapotrzebowanie...

Gość smutna paniennna
skad te wiadomosci o grudniu? nic takiego nie slyszalam ani moi znajomi :o

Gość smutna paniennna
kwiatek ale dlaczego na zapotrzebowanie? nie mozemy wiecej kopac i wysylac za granice? przeciez slask jakby te wszystkoe kopalnie dzialaly to bylby bogaty

Gość tak gadają polacy że
Polska to syf, że tu nic nie ma jednak prawda jest inna - dla naszych sąsiadów nasz kraj jest ŁATWYM i bardzo kuszącym kąskiem, nasze tereny są porządane i chętnie każdy by nam je odebrał. jeden błahy powód i oni zaatakują bo do stracenia nie mają NIC. nikt im nie podskoczy - realia.

Gość 1939...
W 1938 roku Niemcy zajęli Czechosłowcję, Zachód nie zrobił nic!!!!!!!! Polska zareagowała właściwie. Historia lubi sie powtarzać! oby nie tym razem!

smutna no tyle sie produkuje na ile sa klienci... wyobrazasz sobie ze np. ja sobie kupie 100kg stali albo ty zeby utrzymac huty przy zyciu? to nie PRL...

Gość może Nostradamus
stąd wiadomości o grudniu(23 grudzień)

nie jestem ruski cwiet, nie wiedzialem ze pokrywamy zapotrzebowanie w 42%, dzieki za info... a gdzie sa te nowoodkryte złoża?

Też słyszałam jakieś pogłoski o wojnie/katastrofie Polski w grudniu tego roku ale może chodzi o grudzień 2012, a reszta to pomówienia? :O wtedy ma z kolei nastąpić zmiana biegunów Ziemi... :O

Czechy to był żart to po pierwsze a po drugie nie mam 17 lat:P Trzeba zmienić nick bo widze ze bardzo mylny jest:P

też martwiła bym się o zwierzęta , które kocham , a twoja wypowiedź i epitety nie są tutaj na miejscu!!

Gość ludzie podczas wojny
wypuszczali zwierzęta w nadziei, że uda im się przeżyć bombardowanie, że umkną z płomieni itd nie znasz historii? miliony zwierząt przeżyły wojnę dzięki temu, że zostały wyzwolone z mieszkań, z klatek!!!

Gość Mariusz79
nic nie będzie, nikt Polski nie zaatakuje, siedzicie obesrani bo szukacie snesacji

do \"przestancie kurwa panikowac\" a ty co w tym momencie robisz? zachowujesz się jak jakiś podniecony psychol. twój poziom na tym topiku jest poniżej normy. zero kultury, nawet porozmawiać się nie da z takim jak ty.

ale z takim sie nie gada, ma gdzies zwerzeta, najchetniej by je zamknal gdzies gdzie nie mialyby szansy ucieczki!

dziwisz sie jak w telewizji sieja panike, na necie w radiu? co sobie maja ludzie myślec???