Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojapierdolej

MAMA MNIE PRZYŁAPAŁA POMOCY

Polecane posty

Gość Otto Von Klopke
Dodam jeszcze, ze jak chodziłem do liceum między 86 a 90 rokiem, to 17-to latki też uprawiały seks.

Gość jestem przeciwna dla mnie to
jest przykłąd marginesu ogółem mam gdzieś co oni robi.ą. ważne , że ja mam rozum i nie chodzę z facetami do łóżka kiedy mnie ciągną. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3723118

Gość Otto Von Klopke
"ok ...ale co kogo obchodzi twój życiorys? " Czytaj ze zrozumieniem. 17-to latka to nie dziecko, całkowicie nieświadome i dopiero co wyrosłe z pieluch. To dziś kobiety później rodzą dzieci i biorą ślub. Dziś są bardziej niedojżałe, bo rodzice ich nie wychowują.

Gość tyyhh
17 lat=sex?? puszczalska dziwka z Ciebie ze niby co zaczelas z nim byc jak miala 14 lat? hahah jasne..

Gość Otto Von Klopke
Mamusia zamiast się dasać, mogła wcześniej rozmawiac z córką. A teraz kiedy córka juz prowadzi życie płciowe, może rozmawiać, o konsekwencjach, przyszłości i antykoncepcji, żeby córka była świadoma i uważała. Na pewno nie zaprzestanie już rozpoczetego zycia płciowego, więc dywagacje, czy 17-to latka powinna uprawiac seks, czy nie teraz juz nie mają sensu. Jest za późno. O tym mozna było rozmawiać, zanim córka zaczęła życie płciowe. Dziesiejsze około 30-to letnie mamusie, najwyraźniej nie za bardzo dają sobie radę z wychowaniem dzieci. Oczywiście nie wszystkie, żeby nie generalizować.

Gość eh na pewno nie 30letnie matki
jezeli corka ma 17 :)

Gość babraroza24
ja pierdole odezwali się Ci co to do ślubu czekają z sexem a potem wypłakują się na kafeeee że mają po 30 lat, sa dziewicami i przegrały zycie!!!! żal....im dupe ściska i TYLE!!!!!!!!! Ludzcie dajcie se na wstrzymanie! bo kurwa 17 latki są na tyle rozumne że chyba wiedzą co to ciążą. a po drugie: autorka nie puszcza się z byle kim byle gdzie i byle jak tylko jest z gościem 3 lata! Jesli do tej pory nie wpadła to znaczy ze uważą!!!

Gość Otto Von Klopke
zaniżyłem im lekko wiek, żeby nie było im przykro ;) a tak powaznie to wychowanie zaczyna się od najmłodszych lat, a nie w wieku 17 lat. Dlatego napisałem ok. 30 letnie. Teraz jej matka jest starsza, ale to co najmniej o 10 lat za późno, na rozpoczęcie wychowywania. Zresztą z jej wypowiedzi wynika, że matka jej nie wychowuje. Wiedziała, że córka uprawia seks i do tej pory nie przeprowadziła z córką rozmowy zeby ją uświadomić. Jak ich przyłapała, to zaczęła się dąsać. Odnoszę wrażenie, że matka sama jest niedojrzała emocjonalnie i społecznie.

Gość Otto Von Klopke
To czy dziewczyna jest świadoma, czy nie, nie zależy od wieku. Zależy jak ją rodzice wychowali i jak została uświadomiona. Ile jest pytań dwudziesto parolatek, czy od połykania spermy mozna zajść w ciążę? Wiek tu ma oczywiście znaczenie, ale nie jest wyznacznikiem, świadomości i mądrości.

Gość japierdolej
a co tu się dzieje. ? po co się kłócicie ? :D przecież siedzą tu różne osoby, stare zakonnice, małe dziwki, i normalni. Niczyich poglądów nie zmienimy. Ja nie jestem dzieckiem ani fizycznie ani psychicznie, nikt mnie do niczego nie zmusza, wiem jak się zabezpieczać i nie wyróżniam sie z tłumu, bo to normalna rzecz, że jak ludzie się kochają, to chcą to czuć w pełni. A poza tym mam przyjaciół, poszłam do dobrej szkoły, dobrze się ucze i wszystko jest super. W czym Wy macie problem.? Do sexu nie potrzebny jest dowód osobisty, a nie każda dziewczyna która to robi i jest nie letnie musi być dziwką :O:O i karalne również to nie jest, jak ktoś napisał . Żenada.

Gość ty jeden Otto Von Klopke
Ciekawe gdzie ty robiłeś te fakultety jak takie byki walisz... buahahahahahh fakultety...... dziecko, skończ najpierw gimnazjum!

Cioto, to że ktoś ma ukończone 2 fakultety, to nie znaczy, że musi być polonistą. Na tych kierunkach nie uczą polskiego. Ty tez robisz masę błędów, więc najpierw oceniaj siebie prostaczku.

SZOK!!!!Dziewczyna napisała że ma zgryza itp.a Wy się od ciot,gówniarzy i takich tam....wyzywacie!!!!IParanoja!!!!!!

Gość Jasiaa
dla nieuświadomionych: seks w wieku 17 lat nie jest przestępstwem. czy wy naprawdę myślicie że jak idą sobie ulicą dwie siedemnastki z wózkami to że wszystkie takie są? ja straciłam dziewictwo w wieku 15 lat i nie żałuję. nie wiem czy ktoś z was uwierzy ale pietnastoletnia dziewczyna możebyc za siebie odpowiedzialna a co dopiero siedimnastoletnia! nie bójcie się my wam dorosłości nie odbierzemy nie musicie płakać po nocach

przykro czytać...... do autorki faktycznie jest trochę wstyd ale jak ktos powyżej napisał przekonaj mamę, że wiesz co robisz :))) i robisz to z głową.. zakładam, że nie jest to n-ty wyczyn moderatora, który musi coś robić :) uważam, że jesteś głupia bo mądra osoba nie szukała by na takim forum wsparcia gdzie jak widzisz zaraz przez jakieś mohery oraz paru gównoiarzy, którzy pewnie pisząc namietnie się onanizują :)))))) zostałas zaatakowana nie traktuj tego poważnie

Gość Pojebaniec
Powiem wam tak :) chuj wam do tego kto sie w jakim wieku rucha chce to mu daje nie jest to wasza sprawa ani moja a ty z mamusią porozmawiaj zrozumie ciekawe czy ona jest święta pewnie nie. Dobra możecie mnie nazywać gówniarzem,ciotą i kurwa jak chcecie ! mam to głęboko w dupie ! bo mam w dupie was i wasze zdanie oczywiście to nie do wszystkich :) dobra ide stąd i już pewnie tu nie wejdę no to powodzenia z mamusią narka spierdalam stąd idę sie kurwa browca napić bo niektórzy z tego pierdolonego forum mnie kurwa wkurwili co za pierdolona banda lamusów ! spierdalajcie ! pozdr :)

Gość żal mi was!!!
twoja mama musi z tobą poważnie porozmawiac, i dostrzec to że jesteś odpowiedzialna i pppppprrraaawwwie xD dorosła.

Gość aniaa20
boooże wy jesteście wszystkie nienormalne. 14 latki w ciąże zachodzą a wy byście ukamieniowały 17 latke bo uprawia ze swoim chłopakiem sex po 3 LATACH ZWIĄZKU!!. ja sie was pytam wszystkie święte, w jakim stopniu jest ona dziwką którą ją tutaj nazywacie?? co, poszła do łóżka z facetem którego znała tydzień? weźcie się troche zastanówcie... p.s autorko, tabletki to bardzo fajna sprawa, polecam :) (aha jeśli zechcecie mnie nawzać dziwką to powiem że mam 20 lat, chłopaka od 4, a od półtora roku uprawiamy seź. biorę tabletki) i co? kto teraz rzuci kamieniem??

Gość 19latka
Nie róbcie z dziewczyny d****i! Jest z chłopakiem 3 lata to chyba czas aby zacząć się poznawać od strony seksu. Czekac do ślubu ma? A później rozwód bo w łóżku się nie układa. Ktoś tu napisał ze o "dyndolach" marzy... jak juz to o "dyndolu" własnego chłopaka, nie ma tu mowy ze ma kochanków. Wgl ludzie jaki wy przykład dajecie? Jakie słownictwo... dzi*ka? Kur*a? Dajcie sobie spokój, i pisza tak uwazajacy się za dojrzałych ludzi. Jaki przykład dajecie? Na codzień tez używacie takich słów do dziec****artnerów albo przyjaciół? Litości.