Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

wiesz mnie powedział że mam czekać bo ja brałam ponad 2 lata.... a poza tym powiedział że nawet jak coś to on miał przypadki że kobitki zachodziły w pierwszym cyklu i było oki... tylko poinformował mnie że jest wieksze ryzyko... i tyle.. nie martw się będzie ok!!!!!

Gość Benia24
Z drugiej strony jest tyle wpadek przy braniu tabletek i dzieci rodza sie zdrowe.wiem ze kazdy organizm reguje inaczej,mam nadzieje ze moj nie wywinie mi jakiegos numeru

Gość No ja też jestem w szoku
To może i ja:) Hej:) Czekam właśnie na @, albo na jej brak:):), ostatnia była 15 lipca. Mam 8-miesięcznego synka, urodził się w grudniu 2007. Jeśli teraz udałoby się to byłaby malutka różnica wieku 16 miesięcy, pewno byłoby trochę ciężko, ale za to maluchy byłyby bardzo związane ze sobą. Zobaczymy jak będzie;) Trzymam kciuki za Was dziewczyny.

hej dziewczyny...życzę Wam powodzenia...ja właśnie dziś zobaczyłam dwie kreski a że owulkę miałam na przełomie lipca i sierpnia to trochę jestem jakby jedną z Was... trzymajcie się cieplutko :)

hej baderka GRATULACJE!!!!!!! Benia24 poczytałam sobie trochę i powiem Ci że ciekawe rzeczy ludzie piszą... i to nie tylko tam.. dzięi za to forum.... a i zaczrnij sie kochana to sie nikt nie bedzie podszywał bo czasem ludzie lubia porobic psikusy

Gość benia 24
wiem,musze to zrobic,musze sobie zablokowac nick. od ilosci tych roznych informacji to juz mam glowe duza !! kazdy pisze co innego,opinie sa podzielone ,wiec chyba nikt sie nie powinien nimi sugerowac tylko kierowac soba i wlasnym rozumem. Pozdrawiam :-)

no ja odkąd myśłę o zajściu w ciąże to sporo na różne tematy dotyczące ciąży szukam informacji... i też już czasem mam dość bo się coraz bardziej przejmuje... w pierwsza ciaze zaszłam bez stresów i mysleniu o ty wszystkim... dowiedzialam sie o niej jak juz byla w 7 tygodniu.... folik zaczelam brac od wizyty u lekarza a nie 3 miesiace przed ciaza i dzidzia zdrowa...

To super ze wszystko sie udalo :-) ty przynajmniej masz juz jedna dzidzie a ja jeszcze nic... :-( Ja folik biore od 2 tygodni,ale zaluje ze nie zaczelam brac wczesniej.moj maz tez zazywa razem ze mna :-)

A jemu tez jest potrzbny,bo dziecko w wiekszosci dziedziczy geny po ojcu a jak ojciec jest zdrowy to i taki material nam przekazuje . dziecko 50 %materialu dostaje po matce a drugie 50% po ojcu. bierze tak na wszelki wypadek jakbym teraz nic nie zaskoczylo to bedziemy sie starac w nastepnym miesiacu.

Gość Beatka21
Hej dziewczyny :) Ale nas juz duzo :) Dzis nie mam humoru, bo wczoraj o 22 dostalam @...ale cóż bede suię dalej starc- nie poddam sie tak łatwo :) pozdrawim

A tak wogole kwas foliowy powinien zazywac kazdy,nie tylko przyszle mamy.zapobiega on wielu chorobom,np nowotworowym.

Beatka przykro mi na pocieszenie 🌻 to jesteśmy już dwie co dostały te wredne @ kurcze niewiedziałam że folik też M powinien zażywać

ja wiem że dzicko ma połowę genów po ojcu a połowę po mamie (jestem po bio-chemie więc miałam dość dużo genetyki) tyle że dzidzi jest potrzebny kwas fliowy który będzie pobierać od Ciebie przez pępowinę i nie rozumiem co do tego ma Twój mąż... ja wiem że jak oboje rodzice są zdrowi to lepiej dla dziecka ale pierwsze słysze o tym że facet przyjmuje kwas foliowy i dlatego pytam po co..... nie żebym odradzała albo potępiała.... zwykła kobieca ciekawość :) Beatka szkoda... ale próbujemy dalej....

Gość Beatka21
Dzieki Slim. :) Fajnie,ze mam chociaz was. Wkoncu sama sie nie staram. Ale jest mi naprawde przykro... :( Ide poogladać zdjecia na nkasza-klasa na pocieszenie :P Kto ma profil na nasza-klasa??

Gość Beatka21
slim tez mi przykro,ze ci sie nie udalo. Szkoda,ze człowiek nie może dostać tego co chce :( Marlenka tak łatwo sie nie poddam.

Beatka już mi przeszło bo ranko byłam troszkie zalamana ale to pierwsze staranko a jak tak czytam to dziewczyny miesiącami sie strają więc głowa i uszy do góry damy rade wszytskie prawda?

ja mam.... domyśłam się ze CI przykro... najgorzej jest jak się starasz... @ sie spóźnia.. myśłisz że to już a tu nic.... najważniejsze to sie nie poddawać i nie załamywać...

Gość Beatka21
ja jestem za:) jak cos to podaje swój nr gg 11714467