Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

istotka paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no i ja sama zostałam ,każa z M sobie wieczorek spędza :)mi pozostał komp dobrze że jest :):) to nic będe stała na straży :)

w ogole to chyba sie troche przeziebilam, kicham co chwila :O no wiec dobra kobietki, ktora testowac bedzie jako pierwsza? bo ja jak na razie jestem w polowie cyklu, wiec testowac bede dopiero 30 sierpnia (o ile wczesniej nie przyjdzie @)

istotka ja nieumiem wkleić linku nieznam się na tym , jak coś szukałam to w google wpisałam i mi tam róznosci wyskakiwały :) dziewczny napewno mają takie fajne stronnice ale niema ich 😭

Gość Beatka21
witam moje starajace koleżanki i nowe . Fajnie, nasze grono sie powieksza. Właśnie wrócilam z moim lubym z pizzy- byla pyszna. A u was kochane co słychać?? Slim i Marlenka dziekuje za komentarzyk :) pozdrawim miłego wieczorku

hało jest tu ktoś o tej godzinie???? u mnie dochodzi 22... połozyłam niunie spać i siadłam chwiklę żeby nadrobić.... istotka83, Emma** witamy!!!!! Justynka dziękuję za miłe słowa o córci.... mój mąż jak ktoś mówi że mamy śliczną dzidzie i że też chce taką to się poleca jako wykonawca i mówi że chętnie pomoże bo takie cudo to tylko on potrafi wyprodukować.. :P Iza plamienia czasem występuję w czasie w którym powinnaś mieć okres.. ja tak miałam przy pierwszej ciąży... kiedy teścik??? i ja też CIę chcę zobaczyć na n-k!!!! Beatka ależ nie ma za co.... a co do fajnych stron o ciąży to http://www.acifolik.pl/index.html http://www.babyboom.pl/ http://www.planujemydziecko.pl/ to przykładowe które ciekawie według mnie wyglądają... choć przyznam że nie wszystkie znam... wystarczy w google wpisać \"ciąża\" i wyskakuje mnówsto stron...

Witajcie :) :( Juz test jest mi nie potrzebny :( Troche mi smutno bo fajna niespodzianka byla by na miesiac po (slubie koscielnym )ale niestety nie udalo sie :( Mysle ze nastepnym razem bedzie dobrze . Czy ktoras z was stosuje testy owulacyjne ja zakupilam jedno opakowanie w Polsce,mysle ze w tym miesiacu je wykorzystam . Wlasnie pije poranna kawe i czekam na meza . pozdrowienia. A jak ktos chce mnie zobaczyc na Nk niech napisze mi emeila podam swoje namiary lub wy tez mozecie wyslac swoje . Wstajemy !!!

hejka dziewczyny !!!! dopiero wstałam !!! też popijam kawkie Iza słonko przykro mi kochana dla ciebie nastepnym razem się uda;) Magdalenka ależ masz męza dowcipnego :D:D:D nie dziękuje nieskożystam :pmój M też mi zrobi ,może nie tak sliczną laleczkie jak ty masz ale zrobi:p zajże do was po połódniu bo jade kilka spraw urzędowych pozałatwiać too pa laseczki miłego i słonecznego dnia wam życze ..... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Beatka21
hej moje koleżanki. Ja niedawno wstałam i odrazu musiałam zajrzeć co u was. Izunia przykro mi :(,ale główka do góry. Jak coś podaje mój @... www.dzikowiec.87@o2.pl

Hej Wam wszystkim! No to weekend nam sie zbliza :) ja wyjezdzam nad jezioro troche sie zrelaksowac ;). Oczywiscie bede sie starac...nie myslec...Podobno pomaga ;p. Tymczasem smigam na kawusie. Pozdr .

Iza przykro mi.. ja nadal nie mam .... ale już bym wolała mieć niż znosić te bóle... okrutnie mnie teraz boli po odstawieniu tabletek... i to już ponad tydzień.. ale Izuś głowa go góry!!! masz jeszcze szansę niejeden raz.... nie od razu się udaje.... oj Justynka mój mąż już taki jest.... nigdy nie był normalny a ostatnio mu się pogorszyło :P ja nie wątpię że Twój mąż zrobi kolejną cudnotę bo synka masz ślicznego (ale o tym już Ci pisałam.... ) lejdi79 miłego odpoczynku.. no i udanych staranek.... ja sobie siedzę w domku.... ból okrutny jak mnie dopadł z tydzien temu tak mnie nie chce puścić... no choć ostatnie dwa dni jest trochę lepiej... umęczona tym jestem okrutnie i nic mi się nie chce robić... miłego dnia Wam kochane życzę... będę zaglądać.... Iza wysłałam Ci e-mail..

Iza - przez to samo przechodzilam w ostatni weekend. Nawet - kretynka - z desperacji, mimo ze dostalam @ (choc byl jakis mniej obfity niz zawsze) zrobilam test. Oczwiscie wynik negatywny. Od poniedzialku zaczelam pomiar tempy bo juz nie dam sie tak latwo naciagnac na test. Warto znac swoje cialo. Glowa do gory i z nowym zapalem w nowy cykl. :) Grunt to samozaparcie.

wiecie co ja się właśnie tego boję... my tak bardzo chcemy tych dzidzusiów że aż nie wierzymy w to że jak przychodzi @ to nadal wydaję nam sie ze jest jeszcze szansa... a ja się tyle naczytałam o tym że jak sie za bardzo chce to sie organizm \"blokuje\" i jest ciężej a jak sie juz człowiek pogodzi z tym że sie nie uda to wtedy sie zachodzi...

Czesc :) Ja niedawno wrocilam z pracy wlasnie pijemy kawe. My na weekend chcemy jechac nad morze do holandi a jak pogoda nie dopisze chcemy jechac na Polska impreze do Köln. Marlenka dziekuje za namiary na nasza klase wyslalam ci zaproszenie sliczne fotki :) POZDROWIENIA