Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowe starania

Nowe starania od sierpnia

Polecane posty

hej dziewczynki!!!! olinka nie martw sie bo to nie pomaga... a każda z nas inaczej przechodzi ciążę.. ja w pierwszej to wogole nie mialam objawów tak do około 10tc... i w sumie jakby nie wirus i wymioty nim spowodowane to pewnie jeszcze jakis czas o ciazy bym nie wiedziala.... nie martw sie.. a te łzy i płaczliwość to tez jeden z objawów... będzie dobrze!!!! Iza.. widze ze Ci sie zaczelo.... ;) lejdi... trzymam kciuki!!!!!!!! oby sie udało!!! beatka... nic na siłe... uda sie jak sie nie bedziesz przejmować... a u mnie roznie... dzis czuje sie bardzo zmeczona... i głowina mnie boli od rana... i cos ząb czuje... ech... poza tym norma... mdlości.. budzenie sie w nocy... ta ciaza jest bardziej objawowa niz pierwsza.. no ale coz zrobie... wazne ze jest...

Gość Beatka21
Witam moje drogie koleżanki. :) Rzadko do was zaglądam,gdyż mam popołudniówki. Dziewczyny jak tam wasze staranka?? Ciężarówki jak się czujecie?? A u mnie po staremu, obecnie czekam na @- ciekawe czy przyjdzie. W tym miesiącu duphastonu juz nie brałam... Z moich starań możne nic nie wyszło, bo miałam 1 dzień grypę- szybko się jej pozbyłam. A więc czekam... na @ do 13.10, obym się nie doczekała.

Witam ....niestety w nowym cyklu :((( oczywiscie wredna małpa przylazła. szlag by ją!!! beznadzieja i jesienna deprecha w jednym. zmykam bo humor mam wisuielczy. pozdrawiam, lejdi79

Gość Beatka21
hej . Dziś rzuciłam pracę i mam się dobrze. LEJDI- eee nie masz co się martwić ja pewnie dołączę do ciebie. Głowa do góry. Cos inne laseczki się nie odzywają , czemu??? pozdrawiam do usłyszenia. :)

no to ja sie odezwe :) u mnie @ ma przyjść 7.10 i pewnie przyjdzie, przeziębiłam się, ciągle mi zimno i ogólnie czuje się fatalnie :( Dzisiaj boli mnie podbrzusze tzn kłuje ( chyba nabawiłam się zapalenia pęcherza :( ) i strasznie mi nie dobrze. Zrobiłabym sobie mięte, ale do godz.21 jestem w pracy i boje się że jak tą mięte poczuje to to sie może źle skończyć. I na dodatek mam zgagę :( Ale nie robie sobie w tym miesiącu nadzieji. Tyle miałam teraz nerwów, że gdybym była w ciąży to chyba naprawdę musiałby być cud :D Normalnie mówie wam dziewczyny chciałabym żeby ten dzień już się skończył...

hej dziewczynki.... jestem i ja... jutro do pracy po raz ostatni... czuje sie juz znacznie lepiej... no przede wszsytkim to mdłości mnie juz mniej męczą... a moze poprostu zwyczjnie nauczylam sie z nimi sobie jakos radzic... w kazdym razie jest lepiej.. no i zmeczenie troche przeszlo... lejdi przykro mi :( kasiula głowa do góry!!!! dziewczynki będzie oki!!!! nie poddajcie sie... ja jestem z Wami myślami... i przytulkam Was mocno!!!!

czesc dziewczyny GRATULUJE zaciązonym 🌻 Mnie się tym razem też nieudało wruciłam z @ , ale niezałamie się tłumacze sobie to tym że to zawsze były dni niepłodne jak M mialam w domu i takie tam , ale niepoddaje się teraz M już zostaje na stałe w domu nigdzie mi niejedzie to bede mialam go cały czas w domu i wtedy wkońcu się uda musi się udać !!!! na to licze ... pozdrawiam

witajcie dziewczynki w nowym tygodniu.... slim hejka!!!!! szkoda że sie nie udalo ... no ale teraz jak jestescie juz razem to bedzie łatwiej...... :P życzę Wam udanego tygodnia!!!!!!!! u mnie coraz lepiej.... no przynajmniej lepiej fizycznie... choc mogloby być lepiej....

Czesc ! Dawno mnie nie bylo ....ale brak czasu i odwiedziny tescia .... Do lekarza mam termin w czwartek na 17 wiec wszystko sie wyjasni ...zobaczymy wczesniej nie bylo miejsca i bylo swieto ... Jeszcze 3 tygodnie i jedziemy do Polski .... Jak sie czujecie "ciezaroweczki"i jak starania naszych staraczek . Pozdrawiam i zycze wam milego dnia

witajcie dziewczyny jestem i ja kilka razy szukałam tego tematu i nie znalazłam a dzisiaj juuuppii jesteście Beatka21 witaj w grupie rzucających prace ja tez poczęstowałam swojego szefa wypowiedzeniem hahahahah ale ulga :):):):):) i czuje sie z tym dobrze, lejdi79 przykro mi ze sie nie udało tym razem ja jak w zeszłym miesiącu testowałam nawet 2 tygodnie po spodziewanej @ (spóźniła mi sie 2,5 tygodnia) to ryczałam cały dzien nie mogłam przestać :(:(:(:( kasiula_k moja droga na bank bedziesz mamą :D:D:DD 🌼 a cuda sie zdarzają slim-kamelia 🌼 uda sie ja czekam na @ 12.10 zobaczymy :):):):)

Gość Beatka21
Witajcie :) I jestem ja :) Odkąd rzuciłam prace znajduje na wszystko czas i jestem z tego bardzo szczęśliwa. KASIULA- i co przyszedł @, mam nadzieje,ze NIE ! 3mam kciuki kochana. U mnie @ na pewno przyjdzie 13, bo już od niedzieli bolą mnie piersi-uff jakie to uciążliwe. Teraz zajmuje się domkiem i moim M. ANIA- fajnie jest rzucić prace, nie :D ?? A jak się czuja ciężaróweczki?? pozdrawiam was gorąco pa

beatka21 strasznie fajnie było ogladać mine szefa jak mu podsunełam wypowiedzenie :D:D:D:D:D ja szukam pracy w domu raczej nie dam rady wysiedzieć :P:P:P:P:P:P

Gość Beatka21
Aniu ja tez szukam, juz się przyzwyczaiłam. Muszę szybko coś znaleźć,zanim się rozleniwię.

a ja sie rozelniwam.... i dobrze mi z tym.... mąż stwierdził że się cieszy że się zwolniłam bo teraz w domciu wszystko będzie lepiej dopilnowane... a i mnie to lepiej zrobiło bo juz mialam dosć patrzenia jak inni sie opierdzilaja i dostaja te same pieniadze... dobrze dziewczynki ze sie szanujecie i nie dajecie wykorzystywac....

Witajcie !!! Wrocilam od lekarza,lekarz potwierdzil jestem w 8 tygodniu ciazy szacunkowa data porodu to 22-23 Maj.2009 .Jestesmy szczesliwi...Widzielismy juz bijace serduszko Naszej Fasolki. Pozdrowienia.

Gość Beatka21
Hej :) słońca IZUNIA- gratuluje Wam z całego serduszka :) Oby nam tez sie udalo. !!! pozdrawiam

Witajcie Kochane Babeczki :) To cudownie usłyszec ze to nie takie cuda i jednak sie udaje. Beatko, na każdą z nas przyjdzie kolej :) i musimy sie tego trzymać ..chociaz ja z uwagi na moj podeszły już wiek z chęcią wepchałabym się bez kolejki hihi... IU mnie starankowy chas nastal - i w weekend do boju! Trzymajcie kciuki a ja trzymam za Was. Zycze duzo zdrowka i wytrwałosci :) Jakis taki optymizm na koniec tygodnia u mnie zawital. Mam nadzieje, ze Was nim zaraze :))) Sciskam mocno

Gość kasik24
Witam was kobietki! My też się staraliśmy w tym cyklu i mam nadzieję nie dostać @ w tym miesiącu, ale liczę się z tym że może być różnie. Urojone objawy już mam;-) i zastanawiam sie czy to już? Trzymajcie za mnie też kciuki!

Gość Beatka21
ooo witam moje koleżanki :) Znowu zaczyna sie cos tu dziać na tym forum,a nie jest tak smutno. LEJDI79- wiem, wiem...ale nic nie poradzę na to,ze nie mogę się doczekać. :D KASIK- 3mam mocno kciuki :) RYBNIK IZA- jak samopoczucie mamusiu?? MARLENKA- jak ci idzie leniuchowanie ??? :):):) U nas szukają opiekunki do małego dziecka- bardzo kosząca propozycja. Kocham malutkie dzieciaczki :d A u mnie hmm, pozytywnie. Czekam na na @, jeszcze tylko 2 dni. Oby nie przyszedł. A piersi (sutki)nadal mnie pobolewają(lecz to oznaka @ zawsze tak mam)... Pozdrawiam wszystkie cżaróweczki i oczekujące tego stanu. buziaczki pa

hej kobietki!!!!!!!!!!!! Iza ciesze sie ze ciaza potwierdzona!!! i ze slyszalas bicie serduszka... ja dopiero 12.11. zobacze moja niunie... lejdi.. ty pewnie sie starasz :P trzymam kciuki za wojownikow... oby sie udalo!!!! Beatka... leniuchowanie jest suuuper!!!!!! i nie narzekam jak na dzin dzisiejszy :P no kuszaca propozycja z ta dzidzia... choc zalezy co to za dzidzia.. oby jakas grzeczna!!! zycze zeby @ nie dotarla!!!! wiesz bolace sutki to tez jeden z objawow ciazy.. u mnie bez zmian... lenie sie w domciu.... ale wykorzystuje ten czas maksymalnie... samopoczucie coraz lepsze.. choc w dni o niskim cisnieniu mam problemy z zawrotami glowy.. ale daqje rade..

U mnie niestety ta wredna @ przyszła :( ale mam nadzieje że szybko sobie pjdzie i bedzie można znowu zacząć starania :D

Gość Beatka21
witajcieeee :) Melduje się :P Wczoraj wstrętna @ nie przyszla-czekam dalej. Sutki dalej mnie bolą są sterczace i czerwone. Ale @ moze sie przesunąć,bo mam katar. :( A jak u was?? KASIULA- oj to bedziemy sie razem sarac :).

Beatko, moze juz czas zatestowac? :) Trzymam kciuki! U mnie jakos marnie staranka ida - wlasciwie tylko jeden raz udalo sie zaszalec ;) dzisiaj bedzie kolejna proba taka chyba najblizej owu...Mam tylko nadzieje ze sie nie zestresujemy i nie ze proba nie pojdzie na marne... Musze byc dobrej mysli :) Jak reszta Dziewczynek sie miewa? Cos tak tu ucichlo ostatnio. Niech no ciezaroweczki sie odezwa - jak im sie uklada. Pozdrowienia :)

hej kobietki.... kasiula... przykro mi... ale troszkę bo wiem że w końcu sie uda!!!!! beatka.... a ile już po terminie jestes... moze rzeczywiscie warto zatestowac.. lejdi nie stresuj sie bo i po co.. co ma byc to bedzie.... ja sie czuje juz normalnie :P no na tyle ile sie mozna czuc przy codziennych mdłościach... ale co tam.. przynajmniej czuje ze jestem w ciazy... i wiem ze wszystko oki.. bo hormonki pracuja.. mąż już mówi do mnie brzucholku.. mimo że w sumie niewiele jeszcze widac.. wczoraj zaczal sie 11 tc wedlug mnie a przytylam 1 kilogram wiec mysle ze nie jest źłe.... ale zaczyna byc po nim widac ze sie cieszy.. on niestety niechetnie mowi o tym co czuje i nie chetnie pokazuje.. tym bardziej ze nie ciezy sie na wyrost... przy pierwszej ciazy tez do konca nie strzelał entuzjazmem .. dopiero jak urodzilam i wiedzial ze z niunia i ze mna jest wszystko dobrze to puscil emocje... ale coz taki jest.. ja wiem ze sie cieszy..

Gość Beatka21
Witam, witam :) A po terminie jest dopiero 3 dni. Ale to normalne, miała lekka grypkę. A do testowania mi się nigdy nie spieszy. możne znowu zaburzenia??? pozdrawiam papap

Witam dziewczynki Ja jestem w trakcie starań własnie mam te dni i działamy ostro :) teraz pozostało mi czekać na ten sądny dzień 27,10 mam nadzieje że ta wredna @ tym razem mi sie niepojawi mało do was zaglądam bo i czasu tak jakoś brak a i nieraz weny na piasnie też niemam . Beatka trzymam kciukasy podrawiam reszte staraczek i cięzarówek paaa

Gość Beatka21
witam wszystkie laski. @ jeszcze nie ma,ale piersi bola delikatnie i podbrzusze mnie pobolewa na @ delikatnie. :(:(:(:(:(:(:( no i nie udało sie :(pozdrawiam odezwe sie jak wstretny @ przyjdzie.

Czesc ! Ja tylko na chwilke zaraz uciekam do pracy . Czujemy sie dobrze choc nadal senni,i mecza nas poranne mdlosci i wymioty w tym tygodniu nie bylam czesto w pracy dlatego ze sie zle czulam ,,,,wlasnie zajadam sie platkami,We wtorek bylismy u lekarza na badanie krwi i moczu ...z moczu wyniki dobre a z krwi mamy zadzwonbic w przyszlym tygodniu i odebrac karte ciazy i tam bedzie wszystko napisane ,,,,mam nadzieje ze beda dobre . 3mam kciuki za staraczki i pozdrawiam ciezaraczki hehe nawet sie zrymowalo.... Pozdrowienia.