Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anonimowo1985

problem zwi膮zku..

Polecane posty

Go艣膰 anonimowo1985

Witam, mam pewien do艣膰 znaczny problem.. Jestem z pewn膮 dam膮 od roku czasu, planujemy wsp贸ln膮 przysz艂o艣膰, znamy swoje wady i zalety.. Problem贸w jest kilka.. jedne mniejsze drugie wi臋ksze.. O problemach si臋 nie m贸wi, tzn. ja nie mog臋 m贸wi膰 bo jak powiem to kobieta popada w spazme p艂aczow膮 i zaczyna krzycze膰, 偶e Ona ju偶 tak d艂u偶ej nie mo偶e... Ma dziwne potrzeby, utrzymywania kontakt贸w ze wszystkimi mo偶liwymi znajomymi ze starych i obecnych czas贸w, nawet kosztem naszego czasu wolnego, Jej by艂y kt贸ry zada艂 Jej okropny b贸l, teraz Ona chce by by艂 Jej przyjacielem, bym nawet ja 偶y艂 z nim w zgodzie. Co wi臋cej, za tekst kt贸ry on Jej napisze, kt贸ry jest wyrzutem czego艣, Ona odpisuje mu z u艣miechem, 偶eby nie bra艂 wszystkiego tak do siebie, a gdy ja takie co艣 kiedy艣 powiem to jest spazma/p艂acz... Woli chodzi膰 na imprezy pracownicze i z kole偶ankami z pracy ni偶 wyj艣c gdzie艣 ze mn膮, jedyne propozycje jakie sk艂ada wyj艣膰 wsp贸lnych to albo do Jej rodzic贸w na obiad, albo do kole偶anek lub ogromny zjazd starych znajomych z Jej miasta, gdy wspominam, 偶e chcia艂bym z Ni膮 sp臋dzi膰 dzie艅 sam na sam, to m贸wi do mnie, 偶e Ona nie ma czasu sp臋dza膰 czasu wolnego ze swoimi znajomymi a teraz jak sie przeprowadzi to b臋dzie go mia艂a jeszcze mniej... [de facto okazuje sie, 偶e ma go jeszcze wi臋cej bo Nasz wsp贸lny wypad okazuje si臋 wypadem z przyjaci贸艂mi Jej lub do Jej przyjaci贸艂], wyja艣nienia nic nie daj膮 bo spazma i p艂acz z adnotacj膮 "偶e ona ma takie potrzeby".. Nie jest g贸wniar膮 偶adn膮, ale doros艂膮 kobiet膮, kt贸ra ma po prostu takie przyzwyczajenia... Jest idealna dla wszystkich a tej idealno艣ci zaczyna brakowa膰 Jej dla mnie.. M贸wi mi ile to Ona dla mnie po艣wi臋ci艂a, 偶e przez rok nigdzie nie wychodzi艂a.. i to dla mnie... a Czy prosi艂em J膮 o to?... Gdy zaczne rozmow臋 o czym kolwiek na delikatny temat to m贸wi, 偶e J膮 nie rozumiem i 偶e Ona tak d艂ugo nie wytrzyma... Jestem zazdrosny to prawda, ale nie wiem co mam robi膰.. Problemem mo偶e by膰 jeszcze to, 偶e J膮 Kocham i wiem o tym, i zazdro艣膰 daje mi poczucie tego by o Ni膮 dba膰, a Ona swoj膮 zazdro艣膰 o mnie potrafi okaza膰 tylko poprzez albo z艂o艣膰 albo tzn. "obra偶alstwo" ... Czy kto艣 si臋 spotka艂 z czym艣 takim? Czy to normalne U was kobiety ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 asdsdfwdcf
we藕 j膮 olej, nie sp臋dzaj czasu z kim艣 kto go nie ma dla Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Jestes jakims desperatem? Moze masz fizjonomie braci K.?? A moze cierpisz na permanentny od贸r z paszczy i 偶adna kobieta Cie nie chce? Mo偶e sie wstydzisz, boisz kobiet i nie potrafisz pozna膰 偶adnej innej? A moze taka Twoja karma, bo w poprzednim wcieleniu by艂e艣 Charlesem Mansonem? Bo jesli nie, to nie wiem czemu tracisz czas dla laski, ktora ma Cie w dupie i daje Ci jasne tego komunikaty..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdsdfwdcf
Takie zachowanie jest normalne ale tylko wtedy gdy strona, kt贸ra odpierdala takie harce nie jest zaanga偶owana w zwi膮zek. Jak by by艂a zaanga偶owana i chcia艂a by膰 z Tob膮 to by przewa偶aj膮c膮 ilo艣膰 czasu sp臋dza艂a z Tob膮 a nie jakim艣 znajomymi. Olej j膮 na jaki艣 czas, wyjd藕 z kumplami, napierdol si臋, wr贸膰 po nocy, zobaczysz co Ona wtedy powie, jak si臋 zachowa. A jak b臋dzie zrz臋dzi膰, 偶e si臋 szlajasz to powiedz jej: "Kochanie takie mam potrzeby, nie ograniczaj mnie, cieszmy si臋 chwilami sp臋dzonymi razem bo teraz mam kumpli i b臋d臋 mia艂 dla Ciebie o wiele mniej czasu."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jmgjmgjm
Ona tob膮 manipuluje a ty bierzesz to za dobr膮 monet臋. Wnioski wyci膮gnij sam.

Udost臋pnij ten post

spr贸buj potraktowa膰 ja tak samo, chwile gdy ona akurat bedzie miala wolna - sp臋d藕 ze swoimi kumplami, itd itp. Powinno j膮 troszk臋 otrz膮sn膮膰 - je艣li nie poskutkuje a b臋dzie jej to nawet na r臋k臋 porozmawiaj z ni膮 i powiedz 偶e nie widzisz przysz艂o艣ci takiego zwi膮zku. Dlaczego licz膮 si臋 tylko jej potrzeby - kontakty ze wszystkimi znajomymi - a Twoje (potrzeba sp臋dzenia z ni膮 czasu sam na sam, spokojnie, wsp贸lny wyjazd) nie??? Nie s膮dz臋 aby艣 mia艂 jakie艣 wyg贸rowane wymagania.

Udost臋pnij ten post

nie to u nas kobiet nie jest normalne. Wiadomo ze kazda z nas chce miec chile dla siebie i kolezanek koleg贸w ok ale nie kosztem faceta - przeciez wszystko mozna tak poukladac by nikt nie czul sie urazony a ten przyjaciel w postaci bylego faceta to... owszem nie nalezy odrazu po zakonczonyym zwiazku nie odzywac sie itd ale nie powinna tez tak sie z nim przyjazbic. Ona najwyarzniej jeszcze czuje do niego cos i nie potrafi z tego zrezygnowac. A na tobie wymusza wszystko placzem bo wie ze ulegniesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to jest jak ktos cos
poswieca dla drugiej osoby... Potem zawsze to wypomni :O :( Pomimo, ze nikt o to poswiecenie nie prosil, heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdsdfwdcf
Osraj J膮 i powiedz, 偶e masz w dupie jej potrzeby bo Ty te偶 masz swoje potrzeby i nie mo偶esz ich zaspokoi膰 a Ona ma to w dupie i niech si臋 wynosi do swoich znajomych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdsdfwdcf
Hooj jej na ryj i jej znajomym te偶

Udost臋pnij ten post

Wydaje mi si臋, 偶e pod pozorem anga偶owania si臋 w sprawy znajomych, Twoja Pani szuka jednej konkretnej znajomosci, kt贸r膮 ch臋tnie zamieni na zwi膮zek z Tob膮. Innymi s艂owy - kontakty na NK, wyjscia ze znajomymi, po艣wiecony im czas, kt贸rego braknie dla Ciebie, maj膮 s艂u偶y膰 znalezieniu nowego 偶yciowego partnera. A na kontach i w pami臋tniku zapewne s膮 ciekawostki... by膰 mo偶e marzenia snute o kim艣 innym, mo偶e plany robione z kim艣 innym...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonimowo1985
Energiczna Trzydziestolatka: i tu sie robi problem, co prawda pamietnika nie widzialem od 3 dni ale zazwyczaj wiem co tam jest i o czym pisze... / komorka tez nieskalana / poczta e-mail / wiadomosci na NK rowniez / te hasla na NK / poczte / pamietnik to podobno "chec by miec troche prywatnosci nawet w zwiazku", moglbym powiedziec, ze od roku czasu jak z Nia jestem jeszcze ANI razu nie przylapalem Ja na czyms co by powodowalo moje watpliwosci co do Jej wiernosci, ale watpliwosci sa zawsze ze wzgledu na te tajemnice "prywatnosci by miec gdzie sie wyzalic"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonimowo1985
j.w.

Udost臋pnij ten post

Sam spr贸buj zrobi膰 tak samo. Za艂贸偶 has艂o na miala / zmie艅 i obserwuj jak jej oczy z orbit wyjd膮 gdy powiesz jej 偶e chcesz mie膰 troch臋 prywatno艣ci w tym zwi膮zku. R贸b podobnie do niej. Dlaczego Ty jej nie powiesz 偶e je艣li to sie nie zmieni to Ty nie widzisz przysz艂osci w takim zwi膮zku - traktuj j膮 tym samym- to zadzia艂a najlepiej. Uwa偶aj bo zrobisz z niej ksie偶niczk臋 ktorej bedziesz musial us艂ugiwa膰 i uwa偶a膰 偶eby przypadkiem nie tupa艂a n贸zk膮 i nie fucza艂a. Dziwna ta kobieta oj dziwna. Zapytaj z kim chcia艂aby mieszka膰 z paczk膮 znajomych czy z Toba, z kim chcia艂aby sypia膰 z paczk膮 znajomych czy z Toba, za kogo chcia艂aby wyj艣膰 za paczk臋 znajomych czy za Ciebie?! Takie osobniczki dzia艂aj膮 na mnie jak p艂achta na byka a faceci \"dooooooop y wo艂owe\" nie potrafi膮 sobie z panienk膮 poradzi膰 i postawi膰 na swoim. Dosta艂abym sza艂u przy facecie kt贸ry by艂by tak pob艂a偶liwy i rozk艂ada艂 r臋ce z niemocy. Facet ma byc m臋ski stanowczy i zdecydowany i jasno i wyra偶nie przedstawi膰 swoje warunki rozbrykanemu zwierz臋ciu kt贸re trzymasz w domu bo inaczej szczesliwy w tym zwiazku nie bedziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przede wszystkim musisz ...
z nia porozmawia膰 na ten temat, najlepiej na neutyralnym gruncie np. kawiarnia, restauracja ... powiedzie膰 co tobie si臋 nie podoba i czego nie bedziesz tolerowa膰 ... uzgodni膰 pewne kwestie ... i powiem tobie tak "w贸z albo przew贸z" .. to znaczy je偶eli jej na tobie zale偶y (bo z tego co piszesz zale偶y jej na wszystkich tylko nie na tobie - a mo偶e ciebie jest tak pewna i uwa偶a, ze bedziesz zawsze z nia) to dziewczyna pomysli i zastanowi si臋, a je偶eli nie ... trudno zmie艅 j膮 na lepszy model ... pozdrawiam, powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co to znaczy 偶e .......
["偶e ona ma takie potrzeby".] Je偶eli jeste艣cie razem i jej na tobie zale偶y to licz膮 si臋 WASZE POTRZEBY nie tylko JEJ Nie wiem, ale z tego co piszesz to ona jest cholern膮 egoistk膮 ... a jej p艂acz ha ha ... niech pop艂acze b臋dzie mniej siusia膰 ... ha ha Tylko co niekt贸re dzieci pr贸buj膮 p艂aczem wszystko zdobywa膰, a ona chyba jest doros艂a ? Nie daj si臋 nabiera膰 na jej p艂acz ch艂opie. Co艣 mi si臋 wydaje, 偶e ona ciebie owin臋艂a sobie dooko艂a palce i jeste艣 na ka偶de jej skinienie ... to 藕le, to z艂a droga i t膮 drog膮 daleko nie zajdziesz. Musisz by膰 zdecydowany i r贸wnie偶 konsekwentny ... chyba masz jaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonimowo1985
Rozmowa nic nie daje, by艂a ju偶 rozmowa o Tym, ustalili艣my jak i kiedy b臋dzie/b臋dziemy chodzi膰 na imprezy Ona sama lub My razem, ale jak przysz艂o co do czego to szybko zapomnia艂a warunk贸w umowy twierdz膮c, 偶e przecie偶 si臋 tak nie umawiali艣my i 偶e by艂o zupe艂nie inaczej i ze nawet rodzice Jej nie zabraniali chodzi膰 na imprezy to ja tym bardziej, tyle 偶e ja nie zabraniam a m贸wi臋, 偶e jest mi tak i tak i siak, i je偶eli chce to niech idzie ale niech nie liczy na to, 偶e b臋d臋 pe艂en rado艣ci z tego powodu, ze chce sie pobawi膰 w gronie "nowych znajomych", o kt贸rych zawsze m贸wi negatywnie jak wr贸ci do domu, do ko-tek ko-tek: has艂a mam w艂asne i nie ma do nich dost臋pu, a jak miesi膮c temu stworzy艂em w艂asny pami臋tnik pod has艂em to tylko focha zapu艣ci艂a m贸wi膮c "偶e czasem mi pokazuje przecie偶!" to powiedzia艂em, 偶e te偶 chce troch臋 prywatno艣ci gdzie mog臋 si臋 wy偶ali膰 na "papier"

Udost臋pnij ten post

Wyglada na to ze dziewczyna znalazla frajera ktorym latwo jest jej manipulowac. Widzialem juz takie obrazki

Udost臋pnij ten post

Posanowilem napisac jeszcze jak przeczytalem: "Problem w tym, ze opcja "pozostawienia Jej"nawet nie wchodzi w gre.. nie ma co si臋 oszukiwa膰, zaanga偶owani jeste艣my w ten zwi膮zek, ja Jej do ko艅ca nie ufam, ze wzgl臋du na Jej zaufanie, pisanie pami臋tnik pod has艂em i krycia go jak ognia w jaskini, czy has艂a na portale takie jak n-k i poczt臋 i bro艅 bo偶e bym nie czyta艂 archiwum tlena.. gdy Ona moje czyta.." To po co tutaj piszesz na kafeterie? Czy ta dziewczyna jest dla Ciebie jakims narkotykiem? Posluchaj, to wyglada tak. Dziewczyna owinela sobie Ciebie wokol palca, robi co chce, Ty sie zle z tym czuejsz, ale podoba Cie sie ze masz dziewczyne, ze mozesz sobie postukac, itp. Ale za jakis czas nasycisz sie i moze do konca zycia tego nie wytrzymasz, zostaniesz z nieswoim dzieckiem i dlugami jak moj kolega. No ale debil tego nie zrozumie niestety.

Udost臋pnij ten post

"Wydaje mi si臋, 偶e pod pozorem anga偶owania si臋 w sprawy znajomych, Twoja Pani szuka jednej konkretnej znajomosci, kt贸r膮 ch臋tnie zamieni na zwi膮zek z Tob膮. Innymi s艂owy - kontakty na NK, wyjscia ze znajomymi, po艣wiecony im czas, kt贸rego braknie dla Ciebie, maj膮 s艂u偶y膰 znalezieniu nowego 偶yciowego partnera. A na kontach i w pami臋tniku zapewne s膮 ciekawostki... by膰 mo偶e marzenia snute o kim艣 innym, mo偶e plany robione z kim艣 innym..." Dokladnie, typowa, nieszczera flirciara znalazla frajera. Niestety, jak tutaj widac i takie dziewczyny znajduja latwowiernych facetow zupelnie zaslepionych, nie wiem, ale chyba emocjami jakimis. Najgorsze jest to ze ktos zaklada ze tak musi byc, ze juz postawnowione, itd. Jak nie ma porownania do normalnego zwiazku. Ten tutaj opisany jest chory i nie ma szans zeby to sie dobrze w przyszlosci skonczylo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S艂uchaj masz tylko
dwa wyj艣cia - godzic si臋 na to co ona robi bo w razie cos jej si臋 nie podoba to p艂acze, a ty ku偶 mi臋kniesz - albo ustali膰 pewne granice i jak ty albo ona te granice przekroczycie powiedzie膰 ... 偶egnaj Je偶eli dla niej wa偶niejsi s膮 wszyscy dooko艂a opr贸cz ciebie to mo偶e warto 偶ebys si臋 zastanowi艂 czy nadal ci膮gn膮c ten zwi膮zek ... czy to tobie odpowiada ? Przede wszystkim nie b膮d藕 na jej ka偶de zawo艂anie, umawiaj si臋 tez ze swoimi kumplami m贸w, 偶e niestety dzisiaj i jutro jestes zajety, nie masz czasu ... zobaczysz jaka bedzie jej reakcja ... jak sp艂ynie to po niej jak woda po g臋si to ... sam zdecyduj Powiem tobie kr贸tko ... z tej maki nie bedzie chleba i szkoda twojego czasu na t膮 dziewoj臋 ... ale to twoje zycie, chcesz to je marnuj,

Udost臋pnij ten post

Przeczytaj to. Kiedy艣 moja siostra mi to na poczte wyslala i tak zostalo,a le kiedy przeczytalam Twoj topic odrazu przyszlo mi to do glowy. Wypowiada tu si臋 facet. Sorki za \"jako艣膰\" ale nie chce mi sie tego poprawia膰. Nigdy nie rozumialem, dlaczego potrzeby seksualne mezczyzn tak >>> > > > > bardzo odbiegaja od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te >>> > > > > gadki >>> > > > > o Marsie i Wenus... >>> > > > > Nigdy rowniez nie rozumialem, dlaczego tylko mezczyzni sa >>> > > > > w stanie myslec racjonalnie.. . >>> > > > > W zeszlym tygodniu poszedlem z moja zona do lozka. Zaczelismy sie >>> > > > > pod koldra glaskac i dotykac. Bylem juz goracy jak cholera i >>> myslalem, >>> > > > > ze Ona rowniez, poniewaz to, co robilismy mialo jednoznacznie >>> podloze >>> > > > > seksualne. >>> > > > > Lecz wlasnie w tym momencie rzekla do mnie: >>> > > > > - Posluchaj, nie mam teraz ochoty sie kochac, chce tylko, zebys >>> > > > > wzial mnie w ramiona, dobrze? >>> > > > > Odpowiedzialem: - Coooooooooo????????? >>> > > > > W odpowiedzi uslyszalem, no jak sadzicie, co? To przeciez jasne: >>> > > > > - Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb >>> > > > > kobiet! >>> > > > > W koncu zrezygnowalem i skapitulowalem. Nie mialem tej nocy seksu >> i >>> > > > > tak zasnalem. >>> > > > > Nastepnego dnia poszedlem z zona do Centrum Handlowego na zakupy. >>> > > > > Patrzylem na Nia, gdy przymierzala 3 piekne, ale bardzo drogie >>> > > > sukienki. >>> > > > > Poniewaz nie mogla sie zdecydowac, powiedzialem Jej, zeby wziela >>> > > > wszystkie >>> > > > > trzy. >>> > > > > Nie wierzyla wlasnym uszom i zmotywowane przez moje pelne >>> > > > > wyrozumialosci slowa, >>> > > > > stwierdzila, ze do nowych sukienek potrzebuje przeciez nowe buty, >>> > > > > zreszta te, ktore na wystawie oznaczone byly cena 600 z艂. >>> > > > > Na to rzeklem, ze, oczywiscie, ma racje. >>> > > > > Nastepnie przechodzilismy obok stoiska z bizuteria. >>> > > > > Zona podeszla do wystawy i wrocila z diamentowa kolia. >>> > > > > Gdybyscie mogli Ja widziec!!! >>> > > > > Byla wniebowzieta!!! >>> > > > > Prawdopodobnie myslala, ze nagle zwariowalem, >>> > > > > ale to bylo Jej w gruncie rzeczy obojetne. >>> > > > > Sadze, ze zniszczylem wszelkie schematy myslenia filozoficznego, >>> > > > > na ktorych sie do tej pory opierala, >>> > > > > gdy po raz kolejny powiedzialem \"tak\" i dodalem \"piekna kolia\"... >>> > > > > Teraz byla wrecz seksualnie podniecona. >>> > > > > Ludzie!!! Jej twarz wyrazala tyle uczuc, >>> > > > > musielibyscie to widziec! >>> > > > > W tym momencie powiedziala ze swoim >>> > > > > najpiekniejszym usmiechem: >>> > > > > - Chodz, pojdziemy do kasy zaplacic . >>> > > > > Trudno mi bylo nie wybuchnac smiechem, gdy Jej odpowiedzialem: >>> > > > > - Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupowac... >>> > > > > Jej twarz zbladla jak sciana, a jeszcze bardziej, gdy dodalem: >>> > > > > - Mam tylko ochote na to, zebys mnie wziela w ramiona . >>> > > > > Gdy z wscieklosci i nienawisci juz prawie pekala, wbilem ostatni >>> > > > > gwozdz: >>> > > > > -Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych mozliwosci >>> > > > > mezczyzn. >>> > > > > >>> > > > > Sadze, ze nie bede mial seksu do roku 2028...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonimowo1985
Tekst ca艂kiem niez艂y, wczoraj 艣mieszna sytuacja, wr贸cili艣my do domu, obra艂a ziemniaki, pobieg艂a do kompa, krzycze do Niej o ziemniakach, a ona, co z nimi? To ja, 偶e to nie dynia i ju偶 gotowe i 偶e je艣li ma ochote na te ziemniaki to niech je wy艂膮czy. Po obiedzie pobieg艂a do kompa, ja usn膮艂em za raz po tym jak Jej 10x przy tym kompie pomog艂em, to p贸藕niej ura偶ona przysz艂a do 艂贸偶ka i wy艂膮czy艂a kompa nic nie m贸wi膮c, szczerze to nie wiedzia艂em o co chodzi. Podszed艂em do kompa i napisa艂em: Twoje 10 najwa偶niejszych potrzeb: Oburzona powiedzia艂a, 偶e nie wie o co mi chodzi i posz艂a do 艂贸偶ka m贸wi膮c, 偶e mi nic nie napisze bo nie wie o co chodzi i nie chcia艂em Jej pom贸c bo nie wierzy, 偶e w 5 sekund usn膮艂em... Czy wspomnia艂em, 偶e 2 dni temu powiedzia艂em Jej, 偶e mam ochote na pieszczoty? Powiedzia艂a, 偶e je偶eli nie dzi艣 to jutro bo dzi艣 mo偶e by膰 zm臋czona... [siedzia艂a do 1szej na kompie dop贸ki nie powiedzia艂em, 偶e jak na zm臋czon膮 to dobrze Ci idzie przy kompie siedzenie i wracaj do 艂贸偶ka bo rano wstajesz], my艣licie, 偶e co艣 by艂o nast臋pnego dnia? Specjalnie czeka艂em do p贸藕na i w ko艅cu nie wytrzyma艂em m贸wi膮c do Niej gdy le偶a艂a przy mnie: "nie chce nic m贸wi膰 bo zaraz b臋dzie, 偶e si臋 upominam, ale wczoraj co艣 m贸wi艂a艣" w odpowiedzi: "ca艂y wiecz贸r o tym my艣l臋 co wczoraj powiedzia艂am" ps: sko艅czy艂o si臋 na ogl膮daniu filmu a po filmie posz艂a spa膰. Jak Jej rano nie pozwoli艂em si臋 pie艣ci膰 to powiedzia艂em, 偶e: "Po pierwsze to wol臋 wieczorem, tak jak mia艂o by膰, a rano to nie rajcuje mnie fakt tego, 偶e trzeba si臋 spieszy膰" ale to jeszcze nic bo powiedzia艂a: "przecie偶 nie b臋d臋 Cie przeprasza膰, za to, 偶e usne艂am {ps: podczas gry wst臋pnej zdarza si臋 Jej to cz臋sto...}" w odpowiedzi dosta艂a riposte: "masz na my艣li wtedy kiedy le偶a艂a艣 i przez ca艂y wiecz贸r film ogl膮da艂a艣 i potem zasne艂a艣 ju偶 po filmie?" troche J膮 to zgasi艂o. Acha i jeszcze jedna sprawa, je偶eli my艣licie, 偶e si臋 Kochamy codziennie czy co艣 w ten dese艅 albo si臋 pie艣cimy to okre艣l臋 to definicj膮: odwrotnie proporcjonalnie do sta偶u zwi膮zku A o pieszczotach mo偶na zapomnie膰 bo je艣li si臋 upomn臋 to dostaj臋 w odpowiedzi albo, 偶e jestem padni臋ta po pracy [ale na kompa jest czas i si艂a], albo, 偶e Ona nie lubi by膰 zmuszana.. To jeszcze jeden aspekt mego zwi膮zku..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sud
ona Cie nie kocha...

Udost臋pnij ten post

sory za to co powiem ale jestes frajerem strasznym! Laska ma cie ewidentnie w dupie i na pewno z kims sobnei tam na tym kompie pisze :d dajesz sie robic w balona! ale Twoja sprawa! Ja ci to odpowiada t sie mecz dalej ale nie oczekuj ze ktos powie zebys walczyl. Szkoda czasu tyle fajnych kobit jest a ta jeszcze durna i niediojzala do zwiakzu....rzuci cie na pewno...a zwiazku to wy nie tworzycie...i nie probuj sobie wmaawiac ze skoro mieszkacie razem to nie mozna tego skoncxZyc:D bzdura totlana..sams iebie oszukujesz...z taka laska to ja bym nawet nie chciala seie przyjaznic...glupia cipa egoistka...

Udost臋pnij ten post

To normalne u was m臋偶czy藕ni i u nas kobiety. Teraz tylko zale偶y jak sobie z tym radzi膰. M贸j ch艂opak powiedzia艂 mi kiedy艣 praktycznie to samo co Ty teraz tu piszesz. By艂o ci臋偶ko, ale przystopowa艂am z kole偶ankami, a偶 po czasie tak sobie wszystko dopracowali艣my, 偶e gdy on jest zaj臋ty czym艣 innym ja nie mam wtedy nic do robienia to spotykam si臋 z kumpelami po prostu na kawie i wtedy mamy czas pogada膰 i nie zaniedbuje ch艂opaka. Do wszystkiego idzie do艣膰 tylko trzeba wypracowa膰 kompromis.

Udost臋pnij ten post

chyba nie ma dla Ciebie miejsca w jej 艣wiecie, ciekawe co by sie musia艂o zdarzy膰 偶eby przejrza艂a na oczy, moze ona robi Ci tak na z艂o艣膰 za jakie艣 dawne 偶ale, z zazdro艣ci, bo kiedys za jak膮艣 sie ogladales, bo Cie z czym艣 przy艂apa艂a itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anonimowo1985
Problem jest w tym, ze jestem raczej w porzadku co do Niej, jedyne co to mi wypomina, ze Jej nie ufam ze wzgledu na moja byla co mnie zdradzila w moim poprzednim zwiazku

Udost臋pnij ten post

to dziwne ze przyjaci贸艂 i znajomych ma za drug膮 rodzin臋, to troche dziecinne, w tym wieku koncentrowa膰 sie powinno na budowaniu przysz艂o艣ci z ukochanym nie na beczeniu z t臋sknoty za znajomymi... kto艣 kto kocha zawsze wybierze sp臋dzenie czasu z ukochanym ni偶 ci膮g艂e marnotrawienie go z innymi...jesli ch艂opak by mnie tak lekcewa偶y艂, poprosi艂abym zeby zosta艂 moim przyjacielem :P chcia艂 to ma...

Udost臋pnij ten post