Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama i ja mama i ja

można przełozyć 3 miesięczne dziecko do spacerówki?

Polecane posty

Gość mama i ja mama i ja

Mały skończył 3 miesiące i prawie się nie mieści w gondoli:( Czy któraś z Was miała taką sytuację, że musiała przełozyć dziecko do spacerówki tak wcześnie?? Dodam, że nasza spacerówka rozkłada się na prosto :)

Gość to nie widziały gały co
kupowały :P ?

Gość rzoumien
mozna, kto ci zabroni ?:P

Gość chyba wtedy jak dziecko
trzyma sztywno głowę, a w 3 miesiącu to jeszcze nie trzyma

Gość rzoumien
problem zawsze sie znajdzie, wystarczy chciec :O:P

Gość dsvsdvs
rozłóż ja całkiem na płasko, albo wysciel jeszcze rożkiem to myslę że nie będzie problemu

Gość napisz nam moze
a co to jest za wozek ze taka mala gondola. moze napisz ku przestrodze :O bo wlasnie jestem na etapie wyboru...

Gość mama i ja mama i ja
wózek super baby atlantic espiro, mój synuś taki duży :)

Gość mama i ja mama i ja
widzę,że ktoś mnie chce sprowokować :P

Moje dziecko jeździło od 3 m-ca w spacerówce rozłożonej na prawie płasko. Musiałam ja przełożyć bo była tak bardzo zaciekawiona światem, że strasznie marudziła w gondoli. Także myślę, że jeśli rozłożysz spacerówkę maksymalnie płasko to będzie ok:-D

Gość mama i ja mama i ja
mamaigi :) dzięki za radę:) mój synek podobnie :D ciekawski mały człowieczek

Oj tak, ciekawskie i to bardzo:-D Moja córcia już nawet w spacerówce nie chce jeździć bo jej się nudzi:-D Najfajniej zwiedzać świat na rękach rodziców:-D Pozdrawiam:-D

Ja wsadzam juz dwumiesieczna corke do spacerowki rozkladanej na plasko ( a nawet wczesniej juz ja tak wkladalam) , nawet nie kupowalam gondoli. Mam fotelik nakladany na wozek, ale nie lubie jak dziecko jest w nim pozwijane. Nie bardzo rozumiem problemu? Skoro spacerowka ma mozliwosc rozlozenia na plasko to wyscielam kocykiem i klade dziecko i po sprawie.

mamaigi\" mój synek idealnie tak samo. Przelozylam go tez do spacerówki niedawno, akurat jak konczyl 4 miesiące, tez spacerówka sie rozklada na plasko zatem - mama i ja mama i ja - bez przeszkód przekładaj

Gość jasneee ze mozesz
ja moja corke od urodzenia wozilam w spacerowce rozkladanej na plasko :)

Gość bbryggidda
mamaigi czemu nie ma cie na starym topiku?

Gość mama i ja mama i ja
problem nie problem po prostu nie jestem pewna czy nie zaszkodzę maluchowi:) więc dzięki za porady i jutro spróbujemy przejechać się w spacerówce:)

Gość mamusiaNIKOLI
Sama szukam odpowiedzi na to pytanie... i przeczytałam w jednej z odpowiedzi, ze co to za dziecko, które nie miesci się do gondoli... hmmm... wybaczcie ale sama mam z tym problem bo mojej córci zostało już nie wiele miejsca w gondoli a urodziła się mając 55 cm czyli normalnej wielkosci dziecko... po prostu wózki są przystosowane dla maleńkich dzieci tz. typowo noworodków bo z niemowlakami jest już problem. Ja tak przynajmniej uważam, może się ktoś bronić, że trzeba było kupić większy wózek. Nie zawsze jest to takie proste. Mieszkamy na 9 piętrze i rozmiar wózka w większosci jest zależny od windy... Moja Nikola ma niecałe 3 miesiące i w sumie martwie się jak to będzie na okres zimowy bo trzeba będzie przełożyć ją na spacerówkę... mam nadzieję, że będzie w porządku i bede mogła się z wami podzielić tą zmianą:) Póki co to... boje się aaaa,,,:) Pozdrawiam

moj Syn juz od jakiegos czasu spi w spacerowce,jest mu wygodnie,trzyma juz glowke dosc stabilnie ,wydaje mi sie ze to zalezy od dziecka ,bo kazde inaczej sie rozwija i inne postepy robi.pozdrawiam