Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buahahahaha .......

Kaczyński dzisiaj w Tbilisi Jesteśmy tu po to, aby podjąć walkę ...

Polecane posty

Gość przykro mi było jak dzisiaj
Akurat nie oglądam za bardzo tvnu, kolego:O Wystarczyło popatrzeć na transmisję z przemówienia prezydentów i ministra spraw zagranicznych dzisiaj, posłuchać konferencji prezydenta na lotnisku czy w ogóle posłuchać konferencji prasowych. Nie muszę słuchać papki dziennikarskiej, tak się składa, że czasami nawet osobiście bywam na różnych konferencjach, więc mogę sobie wyrobić zdanie, w przeciwieństwie do ciebie- bez przejmowania cudzych opinii.

Gość to teraz Palikot
może przystąpić do akcji- wyjmie gumowego pena, pogrozi nim i udowodni jaki to prezio jest szalony- grozi samej Rosji. I prezia się odsunie- a pirwszym pretendentem bez wyborów będzię Dodio- takie połaczenie Dody z Doniem sklonowane. Bo prawdziwy Donio, orgazmu i zawału ze szczęścia na raz dostanie po tej akcji Palikota.

To nie Alik. To Irasiad:O Ja się nie napinam na politykę. Napinam się na nieodpowiedzialne i śmieszne słowa śmiesznego człowieka, który przyjechał do Gruzji, żeby walczyć. No to niech walczy, tylko niech nie wraca do kraju:O🖐️

Akurat z przykrością trzeba stwierdzić, że Palikot ma bardziej poukładane pod kopułą niż prezydent. Poza tym on wymachiwał wibratorem po coś. Ale oczywiście dla przeciętnego dziennikarza cal nie jest ważny, ważne jest to, żeby pokazać coś fajnego:classic_cool:

Ja wiem, że nie do mnie;) Ale Irasiad jest kwintesencją pojęcia Kaczek o świecie:P Podobnie jak nasz najlepszy bramkarz- Borubar:O W ogóle szkoda gadać:(

Dobra, idę spać. Przypominam tylko co mniej zarabiającym, że zima idzie, a ze względu na drogą ropę, gaz, zmiany klimatyczne i tak szykują się podwyżki, a mieszkanie trzeba zimą ogrzać. Prąd tez by się przydał:O 🖐️

Gość hej samanta wiesz kto
Samanta, krótka piłka z mojej strony - dajesz foto w bikini, albo masz tu tyraninę za każdym razem jak się pojawisz - taką jak dziś. to jak będzie mała?

Gość hej samanta wiesz kto
hahaha jeszcze dasz mi nawet topless! :classic_cool:

Gość samanta lisiczka nie ma racji
Pprzez taką politykę kolejnych polkich rządów Gazociąg Północy ominie Polskę , wybrano droższy wariant budowy po dnie Bałtyku. Rosja jest pamiętliwa, ma siłę i możesz być pewna że nam się odwdzieczy, a okazji na pewno nie braknie.

Gość jusis to moze i pasztet
Polska ma przesrane u Rosji czy coś powie czy nie! :D Sugerowanie, że Putin przejmuje się pierniczeniem jakichś Polaków jest naiwne do potęgi entej :D Polska nie jest w stanie zagrozić Rosji i tyle w tym temacie.