Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brat_niedzwiedz

Moje miasto CZESTOCHOWA....TAKIE NIEDZWIEDZIE.....

Polecane posty

proponuje ci obejrzec ten film....to zmienisz zdanie:P:P:P:P...z tym ze do konca:):):) JEST NIESAMOWITY!!!!!!!!!!!!!!!!.......A JAK DAJE DO MYSLENIA:):):)

Gość prawdaz
Matko, Wy znów tutaj ? :o :P o dziwo (za przeproszeniem Chęstochowy) nie wiedziałam, ale z tego co Ewa opowiadała nic straconego :P;)

Gość prawdaz
Wiesz, rodowita częstochowianka mi to mówiła ;):P No ale gdyby nie fakt, że zawsze nie po drodze w moich voyażach, to chętnie na Górę się wspięła . Oczywiscie, ze kazde miasto ma conajmniej oblicza.

Gość prawdaz
2 oblicza, zacina mi sie, pewnie jakims wafelkiem :P

Brat 🖐️ ale Ty chyba teraz mieszkasz więcej na kafe niż w Częstochowie, mylę się? ;-)

Gość nie znam Częstochowy
ale podejrzewam, że widziana okiem tego drugiego narratora jest prawdziwsza, mało tego, jestem pewna, że ten film pasuje do 90% wszytstkich miast i miasteczek w Polsce :P

nie znam Częstochowy ale podejrzewam, że widziana okiem tego drugiego narratora jest prawdziwsza, mało tego, jestem pewna, że ten film pasuje do 90% wszytstkich miast i miasteczek w Polsce 2 narrator jest chyba bardziej wiarygodny niz 1......

cukierasekk filmu nie oglądałam w Częstochowie byłam fajny deptak i knajpki obejrzyj bo fajny.....no deptak nam ładny teraz zrobili,i mamy AZS I CKM WŁOKNIARZ:)

Brat, nic się nie martw, większość z nas tutaj trochę pomieszkiwała na początku pobytu, więc jest nadzieja, że jesteś normalny :)

obejrzałam, ciekawy projekt, ale chyba raczej mało nowatorski (nie żebym krytykowała, obiektywnie stwierdzam tylko) :)

🖐️ ja mieszkam niedaleko czestochowy ale podoba mi sie srednio, zalezy w ktorej czesci. bardzo mi sie podoba w alejach, ale rakow juz jest okropny

Sarah Jessica Parker brat_niedzwiedz ... na filmie jeszcze stara 3 aleja 🖐️...hehehe stara poczciwa aleja:):) kochajaca:D fajne:) to kto z czewy jeszcze?

nagadam wam ja mieszkam niedaleko czestochowy ale podoba mi sie srednio, zalezy w ktorej czesci. bardzo mi sie podoba w alejach, ale rakow juz jest okropny a film obejrzałas ????