Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brat_niedzwiedz

Moje miasto CZESTOCHOWA....TAKIE NIEDZWIEDZIE.....

Polecane posty

Sarah Jessica Parker brat idziesz w sobote na siłaczy? ide ide:):) na pudziana..chyba najpierw na biegana a pozniej na włokniarzu ::D beda dzwigac kule:D:D:D i tira ciagnac:D

Gość Kwiatuszek czerwony
Czestochowa jest pieknym miastem, wspanialym nie ma takiego drugiego w polsce. Ci co nie mieszkaja w czestochowie moga tylko zalowac!(:

Kwiatuszek czerwony Czestochowa jest pieknym miastem, wspanialym nie ma takiego drugiego w polsce. Ci co nie mieszkaja w czestochowie moga tylko zalowac!(: 👄👄👄🌻🌻🌻:D:D:D.........tak........

Gość Kwiatuszek czerwony
jeszcze nie wiem, jak nic innego nie bede miec do roboty to pewnie sie wybiore

Gość youit
Piszę pod wrażeniem filmiku który właśnie obejrzałam, w takiej części... jaką byłam w stanie znieść. Narrator mówi o Częstochowie takie bzdury, jakby dotąd żadnego innego miasta nie widział. Dla mnie porażka. Jeśli reklamuje się coś tekstami które wzbudzają szyderczy śmeich,to jest to antyreklama. A w Częstochowie byłam, widziałam to i tamto. Klasztor i droga do niego robią wrażenie. Reszta niestety małomiasteczkowa i zapyziała, i to w najgorszym wydaniu. Dwa małe budyneczki obłożone lustrzanym szkłem i stragany z parasolami z logo piwa tego nie zmienią.

Gość youit
Ale za zachętę do obejrzenia filmiku dziękuję, bo jednak dokończyłam oglądanie i - hehehe - mam bekę.

youit Piszę pod wrażeniem filmiku który właśnie obejrzałam, w takiej części... jaką byłam w stanie znieść. Narrator mówi o Częstochowie takie bzdury, jakby dotąd żadnego innego miasta nie widział. Dla mnie porażka. kwestia interpretacji filmu:):):):) 🖐️

Gość mialam kochanka z czestochowy
i tyle mnie łaczy z tym miastem :D:D:D

brat no do konca ;) do konca obejrzę :):):):) spox :D najpierw obejrzę sobie paru pływaków w TV :classic_cool: ;):P

Cześć Misiu :-) Miałeś jakiś udział w współtworzeniu?

:-) pomysł niezły, daje do myślenia. Tak się nad moim miastem zaczęłam zastanawiać. Tylko, że ja widzę tą lepszą stronę. Ale jak tak sie przyjrzeć dokładniej to pewnie by się znalazło tą gorszą...

Gość ło jezusicku
filmik obejrzalam:) szkoda, ze nie pokazano zuzlowcow - jest sie czym pochwalic:D najbardziej podobala mi sie muzyka:D🖐️

Nie byłam nigdy w Częstochowie. Ale mam nadzieję, że kiedyś będę :-)

ło jezusicku filmik obejrzalam szkoda, ze nie pokazano zuzlowcow - jest sie czym pochwalic najbardziej podobala mi sie muzyka punkowy zespoł z Czestochowy "DWÓCH GRUBYCH JEDEN ZŁY" swietna punkowa kapela na marginesie:):)