Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwane..

Wczorańsze przemówienie Kaczora w Gruzji

Polecane posty

Gość poszukiwane..

Dajcie linka do całości bo na onecie i inetrii tylko fragmenty a podobno pier...olił tam jak psychicznie chory oszołom :D

ja to tylko słyszałam o tym ze Rosji ktora chce miec kontrole nad innymi krajami stanowczo mowi nie!! :D :D :D

Gość odbyt hernana
to było wczorań to już przeszłość, żyj przyszością - tym co będzie juńro.

Gość dlaczego ocenzurowali
to musiało byc straszne skoro nawet media narzuciły cenzure a ludzi esie smieją w komentach :o Clowna mamy nie prezydenta

Gość to temu pokrace kaczce
MóWIMY NIEEEEEEEEEEEE no co za kretyn

- Dlaczego u was nie ma strajków? - pyta Nixon Breżniewa. - Nasz naród zawsze popiera wszystkie uchwały partii i rządu! Jutro będzie mityng, zapraszam. Na wiecu w obecności Nixona czytają nowe uchwały. - Od jutra wszystkie zarobki będą obniżone o dziesięć procent! Burzliwe oklaski. - Co dziesiąty obywatel wyjeżdża jutro na budowę magistrali kolejowych na Dalekim Wschodzie. Owacja. - Jutro co dziesiąty obywatel zostanie powieszony! Cisza. Nixon zatarł ręce z zadowolenia. - No i co panie Breżniew? Breżniew nie zdążył odpowiedzieć. Ktoś z tłumu zapytał: - Sznurek swój przynieść, czy związek zawodowy zapewni?

Gość bo my som gupim naródem
my tylko na zmywak do irladii sie nadajemy, dlatego UE to nasza szansa, tam nie rzadza Polacy, gupota nam nie grozi, Niemcy, Brytyjczycy, Francuzi, Holendrzy lepiej pokieruja naszym krajem :) btw mistrz ciętej kaczor lepszy od kwacha? hmm kwachu chociaż prezencje miał a kaczor ani prezencji ani rozumu

Gość ejbisi
Też już z dwojga złego wole Kwacha chociaż komuch i pijak :P

Stalin zaprosił kiedyś angielskiego dziennikarza na plenum KC KPZR żeby zobaczył że w ZSRR też jest demokracja. Wszystkie uchwały przechodzą przez aklamację a dziennikarz ironicznie patrzy na Stalina. Stalin zirytowany wszedł na mównicę i powiedział: \"Pocałujcie mnie wszyscy w dupę!\". Na sali poruszenie, Stalin zadowolony mówi do dziennikarza: -Ot, widzicie? Opozycja! Na to dziennikarz przyjrzał się sali uważnie, po czym odpowiedział: -Hmmm... ależ oni po prostu ustawiają się w kolejce! :-D

Gość ejbisi
No sorry ale głównym zadaniem prezydenta w Polsce jest reprezentować kraj wiec powinien jakos wygladac choc wiadomo że to nie najwazniejsze. A ten to ani nie wyglada ani jakąś wielką elokwencją nie powala na kolana.

Gość 7mila
DO AUTORA:---W C Z O R A Ń S Z E WYSTĄPIENIE KACZORA, TO NIC W PORÓWNANIU Z TWOIM D Z I S I E Ń SZ YM

Gość Jolka Kwaśniwska była piekna
żone też miał Kwaśniewski ładniejszą, Jolka robiła furrorę nie tylko w Polsce , pamiętam że jakiś prestiżowy magazyn uznał ją za pierwszą First Lady wśród wszytskich First :D Hilary Clinton się z nią kumplowała, a ta obecno to taka kaczorowata

Gość Jowita WiP
Tak, tak! Na prezia Małaszyński a na pierwszą damę - Doda! :-D

No ale z dobrze poinformowanych źródeł wiem że państwo Kwaśniewiccy zostaną postawieni przed Trybunał Haski za znęcanie się nad zwierzętami i dokonywanie zakazanych eksperymentów genetycznych, oto dowód: Kuna z żaglem :) tfu a te bezy takie kruche:)

Gość Jolka Kwaśniwska była piekna
Kaczor nie ma prezencji Kaczor nie jest dobrym mówcą, lepiej żeby się nie odzywał bo język ma zaiste pokrętny by nie rzec bełkotliwy Ani prezencji, ani charyzmy, kto wybrał tego kurdupla na prezydenta Polski? :)

Gość a mozeby tak...
to wczorań było to wczorańsze przemówienie...?

Gość Jowita WiP
KWach jest wyższy tylko o 1 cm od Kaczora. A kto wybrał Kwacha-kurdupla na prezia? :-P

Gość ejbisi
Ja kwacha nie wybierałam, jedyny sensowny kandydat co się tam kiedyś przewinął to był Olechowski. Ale teraz sobie wyjechał zdaje się z Polski, olal to wszystko i mu sie nie dziwie :P

a bo polacy to jak te durne kaczki. narzekaja i smieja sie z kaczynskiego a sami go wybrali, ja na niego nieglosowalam. nastepnym razem glosowac madrze a jak nie to nie glosowac wogole