Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Titor

Długie włosy- jak je ułożyć?? Jakie fruzury?? Pomocy

Polecane posty

Gość Titor

Witam!! A więc... Mam długie blond włosy (długie aż do piersi :p). Nie przepadam zbytnio za moimi włosami, bo są długie, proste i są bardzo gęste. Wszyscy mi mówią, że są śliczne, i że powinnam ciągle chodzić w rozpuszczonych, ale ja nie lubie, czuję się w nich jak jakaś wieśniara.. (już wiele razy mówiłam, że chcę je obciąć i że źle się w nich czuję.. ale w domu mi za bardzo na to nie pozwolą.. :(:/.) Ciągle chodzę w kucyku, ale już mi się on trochę znudził. A moje pytanie brzmi: znacie może jakieś łatwe fryzury dla długich włosów?? Coś w stylu a'la kucyk ;p Bo ciągle jak chodzę w kucyku, to wydaje mi sie on taki oklapnięty i nudny.. Włosy rozpuszczone też mogą być, ale nie umiem ich ułozyć, bo ciągle jak je pzreczesze, to za chwile znów zrobią się takie nieuczesane.. Proszę o pocmoć i wyrozumiałość, Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Gość Ilianaaaa
Możesz np zrobić loczki i wtedy kucyka, to napewno odświeży fryzurke. Możesz też spróbować zrobić jakąś grzywke np na ukos, prostą, półkole zaws\ze to jakaś odmiana.