Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkaa93x3

wścibska i wredna babcia!!

Polecane posty

moja babcia jest okropnie wścibska. Mamy piętrowe mieszkanie (ona mieszka na dole) i Jak schodzimy po schodach na dwór lub gdzieś wychodzimy, zawsze \'przypadkiem\' wychodzi żeby nas o coś zapytać ;| udaje wiecznie zapracowaną i chorą. Ciągle mówi, że nie ma pieniędzy, a i tak co dwa dni wysyła mnie do sklepu. Nie raz dziadek skarzył się, że giną mu pieniądze (więc dowiedziałam się skad babcia ma kase na te zakupy, na które mnie wysyła), ale ona wypiera się tego . kiedy schodze do niej po coś a jej nie ma, i wychodze akurat gdy ona wraca zawsze pyta \'co robiłaś u mnie w domu?\'. Po każdym telefonie woła mnie na dół i pyta \'kto dzwonił?\' czasem woła mnie wtedy kiedy jestem zajęta zaraz robi awanture, że nie przyszłam jak mnie wołała itp. kiedyś (jak podała zupę której nienawidzę) zostawiła talerz i pokazała go mamie, żeby mama zobaczyła jaka to ja jestem okropna i jak ja jej nie zanuje. Nawet sasiadów podsłuchuje i podgląda. Nie raz widziałam ją z okna jak patrzyła się na wjazdy sąsiadów a potem opowiada kto u kogo był itp. czasem wymyśla historie, których nie było. opowiada rodzicom że co to ja nie robie. raz ją nawet nagrałam podczas obiadu to mama nie mogła uwierzyć, że to nagranie jest z tego dnia bo babcia mówiła jej zupełnie co innego!! co ja mam zrobić?? to jej zachowanie mnie dobija!!

Gość gazrurarz
ja bym skoczył

sprubuj się nie odzywać przy niej.. ona Ci nawet jakiś mój błąd z przed paru lat wypomni a jak ją zignorujesz to ryczy, że ja olewasz.

Gość nie lam sie....
Na poczatku mylslam, ze o mojej babci piszesz :D Ale nie... jednak doszlam do wniosku, ze Twoja nie jest nawet w polowie tak okropna jak moja. Powiem Ci tylko, ze ciesz sie z tego co masz :) Zawsze moze byc gorzej :O

Gość tego sie najbardziej boje
starosci i ze moge sfixowac :)

Gość też taka będziesz
albo jeszcze gorsza :D

z kąd pewność że taka będe? ustepuje jej na każdym kroku, czasem nie wytrzymuje ale na pewno nie jestem taka jak ona. nikogo nie podsłuchuje, nie obchodzi mnie kto do kogo dzwoni i nie pokazuje jaka to ja chora jestem.

Gość nie lam sie....
Moja babcia zniszczyla (i wciaz niszczy) nam zycie... Niekoniecznie taka bedziesz, nie martw sie tym

Gość nie lam sie....
ale jedno Ci musze powiedziec... Mam manie od czasow mojego namietnego czatowania. Jak mi gosc w pierwszych slowach zasuwal "z kad klikasz" to od razu go skreslalam ;)

Ahh te babcie. Ja z moją mieszkam bez rodziców. Dziękuję jej i dziadkowi za to ze przyjęli mnie pod swój dach, ale czase, to jestem taka zła na nią, nie idzie z nia wytrzymać. Sto pytań na minutę.... budzi mnie rano codziennie i pyta się co bd robić na obiad(o 8 mam robic obiad jak brat wraca z pracy o 15.30? a jak juz zaczne robic obiad i mam gotowy to ona jak se zrobi o 13 obiad to mi mowi ze mam isc do niej jesc!) a pożniej pyta czy mama z pracy dzwoniła, jakby mama pracowała na końcu świata. Ona miszka na gorze ja na dole z bratem.Chocbym nie wiem jak cicho weszla do domu ona zaraz schodzi i patrzy co kupilam co przynioslam... a niby głucha... Jest mądrą oczytaną wykształconą osobą, ale czasem jej zachowanie jesttragiczne.... więc się nie martw to chyba tak jest u każdego :-/

Gość włascicielka suni
Zaproś ja na górę po czym spuśc ze schodów he he he

Gość ludzie postarajcie sie troszkę
pisac wyraźniej bo dosłownie męczy to....

Dlaczego nie oddacie babci do domu opieki ? taniej wyjdzie niz leczenie sie u psychiatry na co sie chyba u was zanosi

po h uj sie podszywasz?

Gość nie lam sie....
odrobina wspolczuja... To tez czlowiek :O