Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegun płn.

Ona Murzina ja Eskimosa - poradźcie

Polecane posty

Gość biegun płn.

pomoci , ci to ma sensa , ci to się uda. Ci nasi rodzina accept taki układ. jak jest sexa takich dwa kontynent? prociem help.

Gość biegun płn.
na wszystkie efekta cieplarniane . kufa . klawiatura mi zamarznąć. nikt nie ma pomyślunek. będzie dobzie . uda się?

Gość biegun płn.
ech co za World. tutaj same rasista. nie pomogą Wielka love, który się rodzić. smutno bardzo ,

będzie dobzie dobzie dobzie będzie siuper ;)

Gość biegun płn.
napiciem nasza historia. ja jest yuog Eskimosek. After mieć kilka foczek. ale ostatnią zabrać mi mój friendhunter. Ukół ją a mi rogi renifera urosły. z żałości opić się tranowej wody ognistej i usnąć na góra lodowa. Budza siem a tu Czarna Ląd grzać słońce jak cholera. Patrzić a tu piękna naga ciarna Pani. ja nigdy nie widzieć nagość bo zawsze fiku miku we futrach bo mróz piździ. Zakochać sie od pierwszego oka. i co dali. Ci to ma sensa , związek na wiele wiele kilometra. i jeście ta temperatura. poradzić bo ja zamarznąć z tej love

Gość biegun płn.
co za ignoranty. tylko sie w przerębel rzucić . wszystka osoba nieczuła i oziębłą na mój los niech biały miso wydupcy .

Gość biegun płn.
beeeeeee, help, hlip, hlip

Gość Biegun pln
nie dać rady . u nich w Czarny Ląd do komunikacji tylko tam tamy a u mnie na biegunie nawet patyka nie znaleźć by wystukać serenada miłościwa. jakieś pomyślunki prociem, kochujem ciarna Pani i nie wiedzieć co dali