Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mada6035

na jeźdźca

Polecane posty

Gość mada6035

Czy mozna nie umiec kochać się w pozycji na jeźdźca?Ja próbowałam parokrotnie,niestety nie sprawia mi to praktycznie żadnej przyjemności,mam wrażenie,że mojemu mężczyznie równiez (nie licząc samego podniecenia z patrzenia na ciało i tego,że to ja jestem na nim).Wydaje mi się,że robię to źle,wielokrotnie próbowalam zaobserwować jak robią to kobiety na "tych filmach",niestety nic to nie dało.Potrafie wykonywac ruchy w góre i w dół (podskoki),natomiast ruchybiodrami są kompletnie nieudane.Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?

Mąż i żona śpią w łóżku Mąż się budzi, przytula do żony, głaszcze ją po nodze i szepcze czule do ucha: \"Kochanie, a może by tak na jeźdźca...?\" Żona, rozespana: \"Najeźdźca? Jaki najeźdźca?\" Mąż: \"Germański, kurwa, oprawca!!!\"

"tych filmach" :D:D jeszcze musisz obejrzec "tamte filmy" tak w wieku 18 lat ta umiejetnosc przyjdzie sama :classic_cool:

Gość mada6035
niestety nie przyszła, mimo,że po 18stych urodzinach juz kupa czasu minęła

mada...mnie sie tez czase zdarza ze mi nie wychodzi... zawsze czlonek wysuwa sie ze mnie i umyka, i znow trzeba od nowa.... teraz w miare opanowalam te technike chociaz jeszcze si egubie, ale jezeli chlopak cie kocha zrozumie, porozmawiaj z nim, moze poprostu zacznijcie od innych technik kochania, takich ktore wam sprawia wiekszosc przyjemniosc...

Gość ja tez nie umiem
a juz sporo lat mam...

Gość na konika jest kiepsko

Gość mada6035
On wcale nie naciska na ten rodzaj seksu,zachęca do próbowania owszem,lubi to-mam swoje inne ulubione pozycje,ale staram się co jakiś czas próbowac na gorze tyle tylko,że za chwilę denerwuje się,że nie potrafię,że mi nie wychodzi i nawet się tego wstydzę...

Pozycja ta jest fantasyczna dla kobiet ktore same chcą dochodzic do orgazmu i nie polega na skakaniu na penisie (tak robia poczatkujące) ,ale na wykownywaniu takich ruchów żeby narastała przyjemność seksualna.Najprzyjemniej jest gdy łechtaczka ociera się o kość łonową partnera wieć musisz na nim leżeć i jednocześnie pupą tak wiercic zeby penis pocierał wejscie do pochwy bo tam jest stefa erogenna.Facet w tym czasie powinen bawic sie sutkami ,albo je ssać albo palacami stymulować brodawki

Gość abcdefghijklmnoprstw321
ha ale kurwa odkop zrobilem archeologiczny.

Gość jasamica
hej potrzebuję duużo linków z pozycją na jeźdźca przysyłąjccie prooooszę was