Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

mAAm ty nie przestawaj no co ty kochana DZIAŁAJ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ to że ja na razie sie nie staram to tylko nasz rozsądny wybór :):):):):) niestety nie mozna mieć zawsze wszystkiego. Generalnie nie jestesmy małżeństwem dziewczyny i nawet nie mieszkamy razem obecnie, :(:(:(:(:(:( ale czasami mam wrażenie że mam faceta który boi sie zmian :(:(:(:( kochana nie patrz na mnie teraz mam nadzieję że ci sie w końcu uda :):):):):) MONIA MAMA super że juz niedługo możesz sie starać :):):):):):) twój mąż sie ucieszy z tych staranek :D:D:D:D:D i ty pewnie też dla ciebie moja droga tysiące zaklęć dla najbliższej @@@@@@@@@@@@@@@ hehehehheehhe wszystkim nadszym mamusiom zycze duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka i zeeeeeeeeeero dolegliwości 🌼 kurcze ma nadzieję że ten topik nie zaniknie tak sie tutaj z wami dziewuszki moje związałam ze szok :):):):) gdzie wy jesteście, MUSIMY RATOWAĆ TEN TOPIK, dzisiaj ledwo go znalazłam i był na samym końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od dzisiaj udzielam sie tutaj codziennie i zapraszam pozostałe uczestniczki :):):):)

magdafikus :):):):) witam i zapraszam do wpisdania sie do tabelki tutaj z naszą pomoca i czarami każda kobitka prędzej czy później staje sie mamusią czego tobie gorąco życzę 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄

ANIA_B❤️ MONIA MAMA❤️ WODNISIA❤️IZA❤️EVIKA❤️KISA❤️BETA❤️JOFIKA❤️NUSKA❤️ i wszystkie panie ❤️ Ślę buziolki👄 i zgadzam się że trzeba TOPIK RATOWAĆ!!!!!! ciekam sie kompac

trzymam za was wszytskie kciuki, ja mam 9 -m-cznego syna i 34 lata, jak minie rok od porodu zaczniemy sie starac o kolejne malenstwo, mam nadzieje , ze pojdzie gladko, a jak nie to do was dolacze i bedziemy sie wspierac, choc jak kolwiek to sie nie skonczy i tak dam wam znac . zycze powodzenia

Gość aniaaaa79
Witajcie!!! Ja z zajściem w pierwszą ciążę miałam problemy - staraliśmy się przeszło rok.Z drugim wpładłam a teraz boję się czy nie jestem w trzeciej ciązy.Test robiłam po 5 dniach opóźnienia i negatywny -a okresu dalej brak.Ostatnio dużo chorowałam -byłam w szpitalu na nerki -dużo antybiotyków dożylnie mi dawali i leków przeciwbólowych.Mało tego byłam 3 razy prześwietlana.Nie macie pojęcia jak się boję,bo chyba po tym wszystkim urodziłabym kalekie dziecko.Mam doła i nie wiem co robić.

HALO HALO A WY GDZIE ŁOBUZICE ??????????????????

PUSTO ŻE AŻ W USZACH DZWONI I W TRAWIE PISZCZY :(:(:(:(:(:( Dziewczyny a wy jesztescie może NA NASZEJ KLASIE ???? BO JAK NIEDAJ BOŻE NAM TOPIK PADNIE TO PRZYNAJMIEJ BĘDZIEMY MIAŁY GDZIE GADAC :) 👄

A bo z tego wszystkiego zapomniałam :o 🌼WITAM MAGDAFIKUS- dopisz się do tabeli :D 🌼WITAM AIAAAAAA79-zapraszam do tabeli:) Piszcie dziewczyny co u was słychac :) normalnie to yu tak pusto nie jest ale odtatnio cos dziewczyny ucichly :o myślę że jest to zwiazane z świetami :) POZDRAWIAM

ZASKOCZYŁY *********************** NIK ...................DATA PORODU........ WIEK.............. WOJ EVIKA77.................22.05.2009...........31......... .......PODLASKIE KISA..................... 22.05.2009...........31................ŚLĄSKIE BETA32................. 23.05.2009...........32................POM ORSKIE JOFIKA.................._________..........29........... .....W-WA ******************************************************** ****************************** OCZEKUJĄCE ******************* NIK.......................... DATA@ .........WIEK................. WOJ ANIA_B..................14.11.2008..........27......... .....PODKARPACKIE NUSKA27................15.11.2008..........27........... ....MAŁOPOLSKIE amama.................----------------....... 34 ...............MAŁOPOLSKIE. DŻESSI.................. --------------..........31...............WIELKOP IZA33....................--------------..........33..... .... ....PODKARPACKIE KOTECZEK19833......---------------..........25.......... ..DOLNOŚLĄSKIE WODNISIA..............20.11.2008..........36............ ...ZACH-POM MONIA MAMA..........24.11.2008...........35..................POMOR SKIE mAAm...................24.11.2008/6.12....29..................W-WA...

UUUUUUU jaka cisza!! Maam co u Ciebie widze ze wczoraj byłas aktywna. U mie słabo dizsiaj , mdłosci daja mi popalic , chyba sie z pracy urwę. Ja jestem na naszej-klasie:D Jakby co to faktycznie moze tam pogadamy jak topik zniknie a wszytsko na to wskazuje :( buuu a szkoda szkoda. Pozdrawiam wszytskie dziewuszki te które nie moga pisac i te które gdzieś zaspały ❤️

Gość magdafikus
wpiszcie mnie do tabelki prosze mam 32 lata 1 cykl staran, @ 06.11,1 dziecko

Gość magdafikus
województwo łódzkie

ZASKOCZYŁY *********************** NIK ...................DATA PORODU........ WIEK.............. WOJ EVIKA77.................22.05.2009...........31......... .......PODLASKIE KISA..................... 22.05.2009...........31................ŚLĄSKIE BETA32................. 23.05.2009...........32................POM ORSKIE JOFIKA.................._________..........29........... .....W-WA ******************************************************** ****************************** OCZEKUJĄCE ******************* NIK.......................... DATA@ .........WIEK................. WOJ ANIA_B..................14.11.2008..........27......... .....PODKARPACKIE NUSKA27................15.11.2008..........27........... ....MAŁOPOLSKIE amama.................----------------....... 34 ...............MAŁOPOLSKIE. DŻESSI.................. --------------..........31...............WIELKOP IZA33....................--------------..........33..... .... ....PODKARPACKIE KOTECZEK19833......---------------..........25.......... ..DOLNOŚLĄSKIE WODNISIA..............20.11.2008..........36............ ...ZACH-POM MONIA MAMA..........24.11.2008...........35..................POMOR SKIE mAAm...................24.11.2008/6.12....29............ ......W-WA... magdafikus.............06.11.08..............32................ŁÓDZKIE OKEJ magdafikus wpisałam chyba dobrze. Acha dobrzeby było jakbys zaczerniła swój nik Pozdrawiam cieplutko🌼

magdafikus zaczernij się i witaj.Rzeczywiście strajk na topiku.Może dziewczyny rzeczywiście pouciekały na inne topiki???Co do NK fajnie było by was zobaczyć tylko ciężko z wymianą danych....

A u mnie nic nowego.Przeszłam na metodę nie starania się.Może tak zaskoczę oczywiście nie staranie się nie oznacza celibatu.W tym miesiącu na ryzyk fizyk bez obliczeń na żywioł natury.Zobaczymy co z tego wyniknie...Całuski dla wszystkich

Hej dziewczynki, Witaj magdafikus. Cichutko tu faktycznie. Jeny jak pracowałam to miałam czas na pisanie, a siedząc w domku jakoś ciężko się zebrać na nic nie ma czasu, dziwne co?. Pozdrawiam cieplutko:)

HEJ KOCHANIEŃKIE❤️ No jak milo że się odezwałyscie :D:D:D ja mam teraz mało czasu rano i własciwie teraz mogę klikać :( U mnie po wolutku :) wczoraj miałam imieninki i kolacyjkę z rodzinka w knajpeczce i obiadłam się jak swinka :p Powiem wam że troche mam pietra bo w sumie okres trwał u mnie 9 dni :( a normalnie mam tak że 2 dni to plamienie po tem przez 3 dni obfite i dzien przerwy i plamienie a tu 3 dni plamienia i 6 dni lania sie jak z kranu boje sie troche ze coś mi jest , bo i te opoźnienie :o no chyba ze to przez te opoźnienie mi sie taki obfity zrobił juz sama nie wiem :o DZIEWCZYNKI STWIERDZAM OTWARCIE ZE NIE MA INNEJ OPCJI MUSIMY SIE ODNALEŚĆ NA NASZEJ KLASIE BO JA TAK SIE Z WAMI ZŻYŁAM ŻE NIE CHCIAŁ BYM TRACIC KONTAKTU Z WAMI A TOPIK Z PRZYKROSCIA STWIERDZAM GINIE :( JA NA NK. MAM PROFIL ZASTRZEZONY WIEC MNIE W WSZUKIWARCE NIE WIDAĆ :( PODAM WAM MEILA I PISZCIE MI IMIE I NAZWISKO TO WYSLE WAM ZAPROSZONKO :) JA MAM NAIMIĘ SYLWIA 👄 WWW.MKITHE@O2.PL BETA- tak to jest:) ja i siedze w domu i pracuje więc czsu mam maleńko na klikanie :)👄 NUSKA- i bardzo dobrze ja robię dokładnie tak samo co ma być to będzie :D a mam nadzieje że i u ciebie i u mnie BĘDZIE 👄 KISA- to ja czaruję twoje mdłosci :) 👄 i dla perełki w brzuszku 👄 A GDZIE POZOSTAŁE PANIE ?????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.... i gdzie jestesćie 😭😭😭

CD>???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Witam, dziewczyny nie możemy zlikwidować topika - przecież on jest zaczarowany....piszcie... póki co u mnie ...mała znowu ma badania- raz lepiej później znowu gorzej...proszę trzymajcie kciuki żeby jak najszybciej choroba się skończyła ...

trafił mnie szlak własnie tyle sie opisałam i mi skasowało tragedia

no wiec postaram sie jakos to skrócić :):):) na poczatku witam wszystkie nowe staraczki: magdafikus aniaaaaa79 niestety u mnie sie ostatnio działo oj działo w zeszłym tygodniu byłam ostatni dzień w pracy, później przygotowania do świat a tean tydzień natomiast to załatwianie wszystkiego w urzędach szoooooooooook jak ja nie znosze urzędów :(:(:(:(:(:(:(:( teraz natomiast mam czas na załatwienie swoich spraw jak odwiedzenie dentysty, wybranie sie do mechanika z samochodem i mam czas na wypicie kawy w łóżku a to najważniejsze!!!! :P:P:P:P:P:P u mnie w tym miesiącu staranek było wielikie ZEEEEEEEEEEEEEEEERROOOOOO tak wieć ja w tym miesiącu odpadam niestety ech ale jak sobie ułoże tylko swoje sprawy to trzeba sie bedzie zabrać do działania :P:P:P:P:P no i znalazłam jeszcze jeden pozytyw całej tej sytuacji a wiec mam teraz czas żeby czarować wasze @@@@ żeby sie nie pojawiły a naszym mamusiom żeby cała ciąże przezyły cudownie bez żadnych dolegliwości :):):):):):):)

ZASKOCZYŁY *********************** NIK ...................DATA PORODU........ WIEK.............. WOJ EVIKA77.................22.05.2009...........31......... .......PODLASKIE KISA..................... 22.05.2009...........31................ŚLĄSKIE BETA32................. 23.05.2009...........32................POM ORSKIE JOFIKA.................._________..........29........... .....W-WA ******************************************************** ****************************** OCZEKUJĄCE ******************* NIK.......................... DATA@ .........WIEK................. WOJ magdafikus.............06.11.08..............32......... .......ŁÓDZKIE ANIA_B..................14.11.2008..........27......... .....PODKARPACKIE NUSKA27................15.11.2008..........27........... ....MAŁOPOLSKIE amama.................----------------....... 34 ...............MAŁOPOLSKIE. DŻESSI.................. --------------..........31...............WIELKOP IZA33....................--------------..........33..... .... ....PODKARPACKIE KOTECZEK19833......---------------..........25.......... ..DOLNOŚLĄSKIE WODNISIA..............20.11.2008..........36............ ...ZACH-POM MONIA MAMA..........24.11.2008...........35..................POMOR SKIE mAAm...................24.11.2008/6.12....29............ ......W-WA... pozwoliłam sobie podrzucić magdefikus na góre bo termin spodziewanej @@@ jest przede mną :):):):)

WITAM KOCHANE MOJE KOBITKI :) Cieszę się nie zmiernie że sie odnalazłyscie :) IZA- zgadzam sie z toba topik jest zaczarowany i nie moze zniknąc onie :) 👄 ANIA_B- jak ja się stęskniłam za tobą babo kochana :) czyli skoro już teraz jestes w domku to ja też łapię kubeczek \\_/> kawki i piszemy topik ratujemy :) MAGDAFIKUS- a co u ciebie ??? KISA👄 EVIKA👄 pamietarz nas jeszcze ???? BETA👄 NUSKA👄 WODNISIA👄 I reszta kobitek 👄👄👄 PS. A CO Z ZOBACZENIEM SIĘ NA NASZEJ KLASIE ???????????????????

HALO WSTAWAĆ KLIKAC KAWE ROZSYŁAM \\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/> \\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/> \\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/> \\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/> \\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/>\\_/>.....

Hej dziewczynki:) Ale pogoda jeju, zimno, brr.. Wiecie co zastanawiam się co tam u jofiki w ogóle zamilkła jak dwie kreski zobaczyła czyżby w takim szoku była?:) Iza trzymaj się kochana i dużo zdrówka dla małej życzę. Kisa, Evika jak tam mdłosci? powinny już się kończyć wkońcu kończymy I trymestr. Dziewczyny buziaki dla Was.

Witam BETA:D No wkońcu topik się rusza:) mam taka nadzieję :)

BETA- jejku to Wy z KISSĄ I EVIKĄ zaraz nam powiecie czy to łon czy łona :) ale zajebiscie juz się nie mogę doczekac :D

Ja też szczerze mówiąc. Byłam w piątek na badaniu genetycznym i tak trochę się łudziłam, że może coś będzie widać ale było jeszcze za wcześnie. Teraz Maam to wyczekuję pierwszych ruchów każdego dnia, już bym chciała poczuć to maleństwo:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować