Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

Witam dziewczyny :) Evika nie martw się - bierzesz antybiotyk to szybko Ci teraz przejdzie a Bartuś ma teraz ochronnę - sam lekarz Ci powiedział :) Maam co się stało, że tak zniknęłaś ? Kropka jak się czujesz- mam nadzieję że teraz już ok, a jak tato ? Mulan a jak u Ciebie samopoczucie?

Witajcie Ewuś ty ranny ptaszku :-)) Ja zagadałam się z koleżanką i dlatego tak później piszę. Ale już jestem po słodkiej bułeczce i kawusi (bezkofeinowej) U mnie bez zmian :-)) czuję się dobrze - no może tylko nie mogę spać w nocy za bardzo. Budzę sie często i przewalam się z boku na bok. A dziś rano jeszcze wpadła do pokoju mucha i tak bzyczała ze myślałam że się wścieknę. Niestety wczoraj przeprowadziłam rozmowę z mężem - nie podoba mu się imię Róża i Mikołaj!!!!! jestem załamana !!!!! Rozalia też mu sie nie podoba :-(( Gustaw też nie :-(( ach szkoda gadać !!!!! Co za facet!!!!!!!

Mulan ja mam to samo :) Bardzo podobało mi się imię Norbert ale mojemu męzowi - nie. Ale myslę że on już wymyślił imię :) tak jak dla naszej córci :) i myśle że się zgodzimy :)

witam magdalena boli mnie od 4dc przez około 2 tygodnie Mulan Róża to bardzo ładne imie moze uda sie przekonac meza masz na to 8 miesiecy chyba ze wymysli inne tez tak ładne

🌼:D❤️❤️:D🌼 dziewczynki sorki że wczoraj tak znikłam ale poleciałam z młodym do szkoły i latałam za prezentem dla wychowawczyni i dla nauczycieli + zamawianie kwiatów jak wpadłam do domu to była juz 17.00 wiec w biegu jedzonko i z mężem i synem w scrable grałam :)Dzisiaj pogode mam w kratke młody miał mieć wycieczke rowerowa ale z racji pogody poszli do kina :) i bardzo się cieszę z tego bo inaczej bym musiała pedałowac razem z nim :)bo moje dziecie zgłosiło mnie na opiekuna hihihi:D a tak to luzik mam :D MULAN- super ze mdłosci nie masz :) A co do powiekszonej oponki to :) zdaje ci sie kochana :) ale powiem ci że każda kobieta jak zajdzie w ciążę patrzy tylko czy juz brzusio rośnie choc powszechnie wiadomo ż ebrzucho w 3 miesiącu rosnie :D IZA- przerwy nie dam rady zrobic :D bo zamykam teraz 2 projekty i wezme się za projekty dla znajomych :) EVIKA- kotek spokojnie skoro lekarze mówią ż enie szkodzi to małemu to nie ma się czym martwic :) jak jestes nie pewna to zadzwoń do POLI napeno cię fachowo uspokoi :) JULY- daj znac czy w domku jesteś buziolki👄 POLA- kurnia ty dalej drinkujesz;)

MAGDALENKA- przykro mi że się pojawiła :( ale nie ma się co załamywać staramy się dalej i już :D I w tym miesiącu nam napewno się uda :D MULAN- spokojnie :) przekabacisz chłopinke i bedzie RÓŻA:D

Maam :) Może przerwa na cappucino ? I mam nadzieję że dziewczyny inne też się pojawią :)

LASKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII WSTAWAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ

IZA- juz się robi :) ('''''''''')o-----o(''''''''''')----:D

Kurcze zastanawiam się co z BIGMAM się dzieje bo wogle nie daje znaku życia :( mam nadzieję że wszystko ok u niej :o

No widzę dziewczynki ż ejak ja znikam to wy w tedy piszecie :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ja jestem ale pracowałam - lecz teraz dłuższa przerwa. Kanapusie zrobione i w necie trzeba troszkę pobuszować :-))

Robiłam sobie truskaweczki ze smietanką :D mniam pychotka :D

MULAN- no to się wie :D Przerwa jak najbardziej na ploteczki na kafe z przyjaciółeczkami wskazana :D

IZA- moje juz dawno pochłoniete hihih:D A co do BIGMAM to sama nie wiem :( może nie chce sie nakrecac i nie klika :O A moż ejuz zaskoczyła tylko my nic nie wiemy o tym :O Może trzeba MAGDALENKĘ wysłac na przeszpiegi bo sa z tego samego miasta i z tego co pamietam to BIGMAM chyba pracuje blisko MAGDALENKI:D

IZA- u mnie truskawkami to sie zajadają :) ja zjadłam dzisiaj bo wczoraj sie bobu najadłam i piwem powpiłam hihii:D puki jeszcze piwka napić się mogę :D

Dziewczyny piszą ..człowiek się przyzwyczają a one potem znikają :(

IZA- to jak chcesz to wyśli jej sms:) Ja pisałam do niej na NK i na meila i nie odezwała się wogle :(

Dokładnie tak :( Lubiłam Bigmam i szkoda że nie klika mam nadzieję ż ewszytko ok u niej:(

Może się odzewię....Ciekawe kogo Nuśka ma pod serduszkiem - też dawno się nie odzywała :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować