Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

jak przez noc mnie nie nawiedzi to jutro ide na bete ,ale i tak wiem ż eciaży nie ma ,więc dryndne wtedy do niej i cikawe co mi da :( mam tylko nadzieje ż emi staranek nie zabroni :O

Ja bym wolała zeby Cie @ w konia zrobiła i nie przyszła przez rok :) a nie hormonki:P Mała dygresja: mam smaka na PIWO!!!!! :(

KISA- ja mam w lodóweczce ale nawet ochoty na nie nie mam :O

hihiii:D tez bym wolała by to nie hormonki tylko fasolina ale to jeszcze nie tym razem :)

Mi normalnie slina po plecach cieknie jak widze innych :( No ale jeszcze sobie odbije. A Ty sie nie stresuj tylko spokojnie jeszcze pare dni i sie wyjasni choc ja tym razem mam wielka nadzieje ze jednak zaskoczyłas. kurcze dzidzia byłaby na maj:D

KISA- a może karmi sobie kup ?! wiem z ekarmiące piją tak by 2 h mineły przed następnym karmieniem :) A co do dzidzi to chyba kwiecień by była a niemaj choc ja bym na maj chciał :)

kurcze przestaiam te meble w te i we wte. Ale to dlatego ze włąsnie skonczylismy balkon i musiałam rowery do pokoju wprowadzic do tego suszak w pokoju i sobie wyobraz ten bałagan mimo iz pokój duzy jest nie było gdzie sie podziac. Teraz zaczynamy duzy pokój za Twoim pomysłem:D❤️ ale mam jeszcze kilka pytan. Odezwe sie niedługo na n-k zeby dziewczy nie zanudzac moim remontem. Ale wiesz co, uwilbiam te Twoje pomysły, mogłabym Cie słuchac ( no czytac) godzinami ach 🌼

kotek jak będziesz cos chciała to pisz chetnie pomogę :)

dziekuje Ci kochana jestes, choc troche mi głupio , bo przciez Ty tak zarabiasz a ja Cie tak wykorzystuje :O

nie dobrze mówiłam na kwiecień by było bo 20 kwietnia w kalkulatorku wychodzi

z kwietnia super ludzie są, wiem cos o tym bom z kwietnia :P:P:P heheh posłodze sobie a co!

KISA- normalnie wielkiego gigantycznego kopa w D U P S K O ci wirtualnie wysyłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przeciesz ja to bardzo lubie a zreszta z ebys ty wiedział ile ja rzeczy znajomym robie hiii:D Ale potem znajomi mnie swoim znajomym polecaja i tak dalej więc na brak zajecia puki co nie nażekam :D więc spokojnie kochana :D Dam radę hhii:D

to ok kwiaecień mi pasuje hihihihi:D kurcze reklama sie wpierdzieliła:o

No to za porady jeszcze raz całuje w stópki 👄 jestes rewelacyjna w tym co robisz:) Ale czadowe zdjecie Gamdziula dałas na n-k Rewelacja!

Kurcze duchota a jak okno uchyle to komary:o I JAk dupsko boli hihihi:D

Cos mi Tusia niespokojnie spi, kręci sie cos jak nigdy, chyba dlatego ze tak duszno jest. leciutko ja ubrałam , ale chyba jej goraco bo ja tez w samym staniku siedze ( no i w spodenkach:P) i mi duszno:O

no tak się opalał :D otwierał buzie i tak leżąl chwile potem ognał z leżaka i do oczka wodnego wskoczył :)I nie było by nic w tym smiesznego gdyby nie fakt ż ejak z leżaka uciekał to smycz mu zpadła i dobrze że do oczka poleciał bo w tej trawie to bym go szukała

zawsze mu smyczke wkładamy bo boje sie drapierznych ptaków by go nie złapal jakis myszołów:O Oj gorac jest ja tez siedze w spodenkach i koszulce na ramiaczka:O

swietna ta smycz , nawet nie wiedziałam ze takie sa :D gratuluję stronki:) auuuuuuuuuuuuuuuułkurka komar mnie użarł wrrrrrrrr

Właśnie napisałm na Nk ż eta smycz to jest dla chomika hihih:D ale juz teraz będzie miał taka typowa dla agamek bo juz jest wiekszy :D

ja zabiłam 2 dziady :D zgineły smiercia naturalna dla swego gatunku hihihi:D trzepnełam je zamknietym opakowaniem piegusków hihih:D

Ja trafiłam komarzyce moja bluzką , która lezała obok hehehehe No popatrz wieczorowa pora sprzyja kolejnym stronkom. Ciekawe jak tam dziewczyny.

Kurcze ale duchota już nie wyrabiam i jeszcze ten brzuchol :o

Ja gadałam chwilke z Magdalenka :) na skeypie :) Padnieta jest bo remoncik ma :) Moż ejutro kliknie bo dzisiaj to tylko nas poczytała :)

Ostatnio mysle o Becie. Masz z nią kontakt?Ciekawe czy do nas wróci....

Ale Anetka zawsze nocny marek była ale chyba dzidzia ją uspiła :D

czasem pisze do mnie na NK :) Mówiła z ezawsze nas czyta :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować