Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

JULY- ok wybaczam ale zaglądaj do nas częściej i pisz ciotka co u was :) No a po córci czego sie spodziewałas jak to ZOSIA SAMOSIA :D IZA- trzymam poslady by u dentysty nic nie bolało :) Dziewczyny uciekam kotlety smazyć bo młody ze szkoły wraca 👄

tyle miałam dzisiaj zrobić...ale mamy takie zamieszanie a teraz juz 14... do domku bym poszła :P

Ja dopiero teraz wolna. Jak wyprawiłam syna to zabrałam się za sprzątanie , obiad , pranie i tak mi zeszło. Maam nie przesadzaj z tą beką ;) Kreacja na pewno świetna i ty będziesz super w niej wyglądać a wesele będzie udane. Co do szkoły to nasza pani mówiła że cos się pozmieniało i ze masa oświadczeń zezwoleń do podpisania. Wszystko przede mną bo jeszcze wywiadówki nie było. Co do szkoły samej w sobie to u nas nie ma jeszcze dużo nauki. Na razie mój bardzo chętnie chodzi. Mają codziennie czytać w domu. To dzisiaj byłam w szoku bo byliśmy w mieście załatwiać z prądem i on normalnie w samochodzie czytał ;) Co do Twojego syna to masa zadań u nas pewnie tak samo będzie w starszych klasach. I popieram Izę czekamy na foto. Iza mam nadzieję że nie obrazisz się za spóźnione życzenia ;) STO LAT STO LAT!!!! Jak tam remont u Ciebie? Na pewno już zakończony;) I odnosisz kochana już pierwsze sukcesy w swojej działalności? Napisz jak po dentyście. Jak nasz mały pacjent się spisał? Moja u dentysty super pacjent;) July witaj, częściej zaglądaj ;) A my dalej działamy. Dzisiaj z tym prądem m kuje kable wsadza. Jutro ma energetyka podjechać posprawdzać co i jak i musze jutro chyba mini ubrać bo maja urlopy i nie ma kto robić. Dopiero za 2 tygodnie, a my musimy rusztowanie oddać to lipa. Muszę użyć wszystkich swoich wdzięków i może uproszę o podłączenie jutro ;) Syn zadowolony z okna , pucuje pokój ;)Normalnie pierwszy raz w zyciu wziął mopa i myje podłogę. A ja się nie boje że mi dzieciaki przez okno wypadną. Jeszcze to drugie w naszym pokoju i będzie super. Dziewczyny te które mieszkają w domach, tez macie problem z kupnem opału.? U nas na składach wszystkich zapisy na opał , mułu w ogóle brak. Do tego ceny tak poszybowały w górę że szok. Muł jak kosztował 240 teraz 360 a flot z 320 na 440!!! Zapisy na dwa miesiące do przodu do tego racjonowanie opału dużo się nie kupić tylko wydzielają po 2 tony np. W rozmowie tel. Jedna kobieta mi powiedział że może zabrać 24 tony a jej dają tylko 5 a tyle samo w kolejce stoją. Straszne to , jeszcze niektórzy opał dopiero kupują jak zimno będzie a tu kolejki. Zmykam kochane w miarę możliwości postaram się częściej pisać.

Kawka :) Kochane u dentysty hmmm Norbert ma butelkową próchnicę dlatego nie ma szkliwa :( mądry Polak po szkodzie.....niestety wyszło nocne picie... Paulinka dzielnie siedziała - tylko na koncu łezki jej poleciały ... rany jak mi było jej szkoda ...ale musimy zrobić porządek z jej zębami- czeka ją aparat. Nuska co do działaności - to narazie załatwiam... dobrze że to lubię :P Ale tak urząd miasta, ZUS, Skarbówka, Urząd miasta- podatek od nieruchomości-działanośc w domu, ubezpieczenie OC od działanosci, załatwione a teraz jeszcze .. telefon, reklamę, stronę internetową ...tylko znowu mam problem bo musze jakąs kolorystykę wybrać... Co do czytania Nuśka to Paulinka miała dzienniczek czytania miały czytać codziennie 20 minut ... Remonty zakończone, jeszcze jutro przyjdzie fachowieć od płytek i na balkonach nam ułozy płytki.

Hej kochane:) ja mam dzisiaj małe urwanko głowy bo roboty mam :O ale jakos postaram się klikać w przerwach :D NUSKA- trzymam poślady by panowie ulegli :D no i kochana z tego co pamiętam komunia was czeka chyba w tym roku :)? Dobrze że synka nie męczą w szkole niech korzysta ile może :) wczoraj np. mój miał takie zagadnienia o kosmosie skorupach ziemi obliczeniach które ja pamiętam z pierwszej klasy liceum:O zmienia się ten program w takim tempie że szok :(aż mi żal tych dzieciaków :( IZA- oj załatwisz wszystko bo bystra kobitka jesteś :Dco do nocnej butli to u mnie młody raczej przesypiał a jak chciał to wodę pił tak nam lekarz polecał .Gratuluje dzielnej córy :) i pamiętaj że z tego co wiem to do 12 roku życia aparat masz refundowany :)

Maam no własnie wiem a jak nie to 3 tysiące i wizyta co miesieczna płatna u nas po 100. Dziewczyny podrzucie pomysł na prezent dla Dyrektora - odchodzi na emeryturę ... co mu kupic ?

IZA- to zależy czy facet z jajem jest czy taki zasadniczy :) no i jaki fundusz możecie mieć:)

maam niby na luzie ale zasadniczo to nic mu się nie podoba, myślałam o spinkach srebnych ale on chodzi na sportowo - nie uznaję garniturów, komplet parkera oklepane, album za mało...

IZA- no to jak biega to nie bardzo bo tak to mogli byście jakiś sprzęt mu kupić ;) a jak baby lubi to krawat w cipki ;) a może jakiś zegarek puchar uznaniowy z wygrawerowaną dedykacją ( jak dla sportowca)

A ten krawat to mi do głowy wpad bo kiedys moja teściowa na 60 takiego szukała bo mają znajomego jajcaża i strasznego babiarza :) i mu kupili taki krawat że góra to cycki a dół krawata był jak owłosiona cipka hihi:)

o rany ale mam wejście :) z takim krawatem hihihi:D

Hej ; Jestem i ja dzisiaj mój ma do szkoły na 12 więc tak w biegu nie jestem. Iza moja tez pije butelkę z kakaem 2 razy dziennie czasem w nocy jak się przebudzi herbatę.Jeszcze ma cumla ale tylko do usypiania potem wypluwa. A tak to ma manie mycia zębów po parę razy , mama! ściotka pasta i szoruje ;) A powiedział ci dentysta czy da się to jakoś leczyć? Bo chyba będzie miał problemy przy zimnych i kwaśnych rzeczach? U nas stały aparat 1200 plus wizyta 70 zł. Ale kochana kuzynka mi mówiła że teraz weszły aparaty nowe generacji są droższe ale tak mi to tłumaczyła że nie ma tych wizyt co miesiąc tylko chyba co 3 i ze jak jest dobry ortodonta to to wylicza czy bardziej opłaca się ten zwykły czy dołożyć do droższego i rzadsze wizyty. Mój syn tez ma krzywy zgryz i tez aparat nas czeka na razie spróbujemy na tym na kasę, wiem że jak się ejst konsekwentnym to też można wyleczyć, zobaczymy. Fajnie że remont już macie zakończony prawie ;)

Nuśka ma założony materiał na ząbki i trzeba sprawdzac czy się trzyma :( Smoka na szczescie już nie mamy...

Maam te tematy szkolne straszne normalnie wszyscy profesorami chyba będą. Rano w Tv pokazywali że w gimnazjach puszczają jakiś film edukacyjny o agresji. Z urywków wnioskuje że film bardziej dla dorosłego niż nastolatka. Myśli masz sprośne hi hi Ale co za wejście , nowa stronka będzie wesoła ;

Odnośnie jaj to ja za dwa lata tez potrzebuje zrobić jeden numer. Mianowicie moja psiapsióła będzie miała 30 a ona cały czas nawijała o facetach którzy są strażakami. Także obiecane ma na 30 obecność strażaka.Mam dwa lata na znalezienie gdzieś na ciuchach stroju albo normalnie do OSP pójdę pożyczyć i jeszcze chętnego z najść który się przebierze.;)

Wiecie byłam kiedyś na męskim striptizie i powiem Wam że nigdy więcej brrrrrrrrrrr

Iza nieeeee....Podejrzewam że to pewnie drogie , my to tak dla jaj żeby strażak tylko się pokazał hi hi ;) Zresztą szczerze to ci powiem że u nas to chyba w ogóle nie ma takich rzeczy żeby sobie wynająć (osób)

Nuśka ja byłam w Poznaniu jak byliśmy na targach z firmy - kobitki fajnie pokaz miały ale facet blllllllllllllle

Gość sadwaswiaty
witam. ja ze swoim narzeczonym staram sie o dziecko ponad dwa lata. i juz stracilam nadzieje ze zajde w ciaze.

Ide na hamburgery z kolezanką - dieta od poniedziałku :P Nie można tracić nadzieji.... trzeba działać :)

IZA- no a tak pisałaś że męczące te delegacje i szkolenia hihi;) :p a ja własnie grzecznie sałatkę zjadłam :) ale na obiad dzisiaj mam rosół ,schabowe fasolke i ziemniaki więc czuje ż erosołkiem zgrzeszę bo dawno nie jadłam i mi ślinka leci :) NUSKA- mnie przeraża te całe gimnazjum :( a to co dzieje sie teraz w szkole to koszmar :( pomysł ze strażakiem fajny macie :) gorzej jak go rozebrać będzie chciała hihihi:D bo za striptizera go weźmie hihihi:D A co do krawatu to serio moja teściowa taki kupiła :)

Maam ja od poniedziałku planuję kopenhanska - muszę wytrwać i zamierzam Wam marudzić nas topiku :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować