Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskiiiiiiiii

Kobiety SKORPIONY...

Polecane posty

Gość ja ryby
Ona skorpion. Najcudowniejsza kobieta jaką do tej pory poznałem. Tworzyliśmy bardzo udany związek. Straciłem ją przez własną głupotę i tchórzostwo. Zraniłem. Załuję bardzo. A teraz po wpisie jej na pewnym topiku nie wiem czy nie doszło do najgorszego.

Gość lilsylvia
siemka mam na imię sylwia i mam 16 lat nie ktore opisy sa strasznie nie mile ja jestem skorpionem i nie sadze ze jestem zla wrecz przeciwnie lubie pomagac ludzia i mam zawsze serce otwarte dla tych ktorzy potrafia to docenic i mnie nie rania natomiast na zamek mam zamkniete serce dla tych ktorzy nie potrafia docenic dobroci drugiegio czwieka. aha moze sobie czyms zasluzylas ze ci chciala skopac dupe. jestem otaczana przez grono przyjaciol mam wspanialego chlopaka i lubie sie znajdowac w jakim kolwiek towazystwie jezeli ty jestes mily dla kogos ten ktos jest mily dla ciebie. owszem zgadzm sie skorpion potrafi pokazac swoja drugą twarz i potrafia byc wścipskie i potrafia byc nie mile ale to nie znaczy ze one nie maja uczc i ze sa beztroskie.!!!!!! pozdrowienia dla wszystkich wspaniałych skorpionów :):) i innych kochających znaków

Gość Skorpionica125
Drogie Skorpionice! Często na własnej skórze przekonuje sie,ze mamy najgorsza opinie,komentarze w internecie również o tym świadczą...W takiej sytuacji po co być miła(nawet jeśli wynika to z natury),po co być pomocna ( i tak jest to traktowane jako przebieglosc), po co być lojalną(i tak potraktowane to będzie jako przykrywka do zdrady)???itd.możnaby jeszcze dlugo wymieniać. Proponuje-poluchajmy,pocztajmy.Nauczmy sie na pamięć,pocwiczmy i poprostu bądźmy takimi jak nas nazywają!!! Moze być Zabawnie!!! :))

MIODU.... skorpionica jako kolezanka? super! skorpionica jako przyjaciolka? ideal! skorpionica jako wspolpracownica/pracownica? sukces! skorpionica jako kochanka? ekstaza i odloty! DZIEGCIU... skorpionica jako szefowa? mobbing albo zmien prace! skorpionica jako interesantka/klientka? oglaszaj przerwe/remanent/likwidacje firmy - natychmiast! skorpionica jako...zona? nie znasz dnia ani godziny...na rozwod albo chrzciny! :P jestescie nieznosnie zajebiscie pociagajaco nieprzystosowalnie kobieco asekuracyjnie nie do zycia we dwoje:)

Gość wit. A
To nas przystosujcie. :P ...albo może lepiej nie... ;)

hmm... podoba mi się ta charasterytyka :)

Gość Mój  pseudonim
Kobieta skorpion ja baran-jedna wielka katastrofa. Jedna była partnerką a druga rzekomą przyjacółką. Oszczędne, skromne,uwodzicielskie,potrafią oczarować .Wredne plotkary,wścibskie, sprzedajne.

Gość gość
rzekoma przyjaciolka :-D

Gość taskorpionica
własnie ze lojalne ,wierne ale czasem i wredne zlośliwe mściwe dominujące,ogólnie trudne w związku,często introwertyczne natury,indywidualistki nie podązające za resztą,silne osobowosci to na pewno