Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskiiiiiiiii

Kobiety SKORPIONY...

Polecane posty

a ja chce:P -- alicja przeciez znak zodiaku to nie wszystko.

Gość Kobiety skorpiony sa idealne
wredny a to nie:P

A ja tam jestem miły skorpion:P a facet skorpion też mi się od jakiegoś czasu marzy...:D ale jeszcze takiego nie spotkałam 😭

ja też jestem typową skorpionicą,ale niepozbawioną uczuć jak kocham to na zabój jak się kłócę to mogłabym flaki tej osobie wyrwać,bo ze mnie straszna nerwuśnica jest a w łóżku jak załapie cuga to mogłabym z niego wogóle niewychodzić no to tyle,pozdrawiam wszystich co mają ten znaczek.

Osoby urodzone pod znakiem skorpiona z reguły są pesymistami,podejrzliwi,nieufni. W zdobyciu jakiegoś wytyczonego celu pomaga im wojowniczy charakter,ostry język oraz wrodzony spryt. Nie lubią cudzej przewagi nad sobą. Nie znoszą tchórzostwa i lizusostwa. Są inteligentne,spostrzegawcze,posiadają dużą wyobraźnię i odznaczającą się dobrą pamięcią. Mają dar rozpoznawania cech charakteru. Posiadają umiejętność planowania,a ich siła życiowa i odwaga pozwala im walczyć aż do zwycięstwa. Lubi walczyć,jest dowcipny,ironiczny,z wyobraźnią. Broni swojej racji bez względu na konsekwencje. Ma zmysł praktyczny i lubi załatwiać sprawy do końca,jest prawdomówny. Dobry przyjaciel,ale i groźny wróg. Ma powodzenie u płci przeciwnej. Kobiety skorpiony trzeźwo myślące z niespożytą energią. Inteligentne,przedsiembiorcze,zapobiegliwe,często są podporą dla innych. Niekiedy mściwe,bezlitosne i twarde w swoich działaniach. Główne cechy charakteru to tajemniczość,silna wola,ambicja,indywidualizm. Jest pełen pasji,wnikliwy,zawistny,podejrzliwy. Jest to znak bardzo energiczny i dynamiczny. Chociaż stara się kontrolować swoje emocje to są bardzo uczuciowe i pełne pasji. Skorpiony mają często silne i przenikliwe oczy. Wydają się cieszyć gdy są wśród ludzi,ale niektóre wydają się zamknięte i wycofane. Potrafią rozpoznać swoje mocne strony i wiele samokontroli wymaga od nich to,żeby się powstrzymać od wykorzystania ich w złych zamiarach. Są wierne,lojalne i jednocześnie wymagają tego samego od partnera. Są bardzo wrażliwe i potrafią wszystko wziąć sobie do serca. Są zdolne do zerwania kontaktów gdy ktoś ich nudzi. Są oryginalne,mają wybitny dar obserwacyjny,są bystre,przebiegłe. Oszczędność nie jest ich mocną stroną,posiadają duży gest w wydawaniu pieniędzy. Skorpion nigdy nie jest nudny. dokładnie takie są skorpiony:)

Tort czekoladowy z kremem :) Sarah wybacz musze sobie popracowac :( Tak wiem, swieto, zalewam, sciemniam i w ogole... Tutaj nie ma swiat :-( Zajrze kolo 17. OK?

Ja byłam dwa razy w związku z panem rybą. Teoretycznie idealny, w praktyce obydwa się rozpadły. Z winy ryb. Zgadzam się co do charakterystyki skorpionów. Szczególnie co do tego, że nie znosimy lizusów. Miałam kiedyś podwładną lizuskę. Dostawałam mdłości na jej widok. A jak zaczynała chwalic moje ciuchy to zgrzytałam zębami. Robiła to w taki sposób, że po prostu nie mogłam. Wolę jednak osoby, które osiągają coś swoimi umiejetnościami niż włażeniem w tyłek. Jeśli chodzi o związki, to już nigdy więcej nie chce pana ryby. Myślę o innym skorpionie lub koziorożcu. Mam dość narcyzów. Wolę solidnego brzydala.

pozdrawiam kobietki Skorpionice. sama jestem Skorpionka i mialam kiedys Skorpiona w moich sidlach. fajnie bylo. lecz troszke nerwow. ja uparta on upart. potrzebny kompromis.