Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomysłówwww

fantazje erotyczne - pomysły pomocy!!!

Polecane posty

Gość brak pomysłówwww

Prosze o pomoc. Poznałam faceta który chce spełniać wszystkie moje fantazje erotyczne. Problem w tym że nie mam żadnych fantazji a chcę go czymś zaskoczyć. Pomóżcie - prosze o przykłady jakichs fantazji.

1. Seks przy blasku świec i rozsypanych na pościeli płatkach róż, w tle nastrojowa muzyka 2. Kochać sie w stogu siana:P 3. Seks na szczycie wieżowca cdn

4. Kochać sie w jeziorze przy blasku ksiezyca 5. Kochać sie w namiocie 6. Zostać skutą kajdankami 7. Ukochany zabiera mnie do hotelu i tam kochamy sie dzien i noc, chociaz mamy własne mieszkanie:P 8. Seks w nocy na plaży 10. Seks rano na plazy 11. Seks w południe na plazy 12. sokoł&pono - w Aucie:P

Gość do S Lady
Ja , niektóre fantazję, które "przewidziałaś" -mam za sobą ...tak za sobą :P

Gość do S Lady
nr 12. na masce samochodu z nami ... :P

Gość brak pomysłówwww
Kurcze wszystko to przerabiałam sex w przebieralni też - na kajaku, na balkonie, w jaccuzi, w kinie, samochód to standart. Chodziło mi o fantazje a nie o sex w różnych miejscach. On jest taki... wyuzdany, wyluzowany, doswaidczony mimo że sporo młodszy ode mnie, że nie chce wyjść na starą a mnie doświadczoną

Gość brak pomysłówwww
sex z 2 facetami - pytał czy bym tak chciała - odp. że nie bo nie chce żeby mnie wziął za dziwkę ale chodzi mu to po głowie - pisałam że jest wyuzdany. Dajcie pomysły bo nie mam czasu jutro ide z nim na sex pierwszy raz

żeby ci zaaplikował doodbytniczo dorodnego kabaczka i po zaintonowaniu Marsylianki kopnął Cię w doopę :)

Gość bo ja wiem
:-)

Gość brak pomysłówwww
nie róbcie sobie jaj potrzebuje pomocy chce go zaskoczyć

Gość bita smetanka
niech zlizuje z ciebie bitą smietanę albo inne smakołyki czekolade płynną sosy

Gość brum
popieram. Albo koleżanka i jej koleżanka. Zdziwi się :-)

Gość zasmuconyniestety
widzę, że dla większości społeczeństwa seks to najważniejsza rzecz...

Zróbcie to normalnie... w łóżeczku... pod kołderką... Po fakcie powiedz, że masz AIDS - 100% że będzie zaskoczony :)

Gość nie mam pomysłówwww
kożeżanka odpada - przeciez pytał czy nie chciałabym we 3 z... kolegą. wiele to sie nie dowiedziałam. Nie ma dla mnie tabu ale pomysłów juz brak do zasmuconego - takk jestem w takim wieku że dla mnie teraz sex to cos prawie najwazniejszego w życiu i spotkałam tez takiego faceta.

Gość karinka090i898
1. w łanach zboża w czasie burzy 2. niech Ci streeptiz zrobi:P:P 3. seks na koniu:classic_cool: lub też seks Z koniem :D 4. Niech któreś z Was przebierze się za nauczyciela i zada partnerowi jakieś zadania z matematyki i jeśli źle rozwiąże, to spełnia zyczenie nauczyciela:D

Gość Lady Mallowan
ja mam taką szaloną fantazję, żeby kochać się z facetem na tylnym siedzeniu jadącego kabrio... problem z kierowcą i samochodem:) a i pogoda ostatnimi czasy nie odpowiada. - nakręcić film podczas stosunku, mógłby nawet kamerzysta wystąpić zamiast statywu.. - polewanie ciepłą czekoladą, a potem seks francuski:) bita śmietana to gorszy pomysł, bardzo łatwo ją zlizać, szybko się topi i spływa z ciała.

Gość pozedi
Witam, mysle, ze jestem skarbnica pomysłów jesli chodzi o łózko. Probowalam juz wielu scenariuszy...Teraz przygotowuje taniec erotyczny do melodii tanga w kusej bieliznie, z maska na oczach i roza w zebach a w tle niech pala sie swiece... polecam...kazdego faceta to ruszy. Dobrym pomyslem jest przyjscie do faceta tylko w bieliznie i plaszczu i w progu go zdjac z siebie, albo najpiekniejszy stroj dla kobiety...perły i nic poza tym...to bardzo pobudza wyobraznie. Jesli masz mozliwosc to zaluz cos bardzo sexi uloz sie na lozku i czekaj na niego, gdy wejdzie zobaczysz jaka bedzie jego reakcja, testowalam i goraco polecam najlepiej wtedy przetestowac wszystkie pomieszczenia w domu:)

Gość szklarz
owiedz ze chcesz zeby cie wzial zaraz o sikaniu - wysikaj sie przy nim, kaz mu na siebie patrzec jak to robisz, a potem do dziela....

Gość akrylik
kiedys myslalam, ze te wszystkie bzdury dzialją, ale teraz wiem, ze seks najlepszy jest wtedy, gdy kogos naprawde kochasz... wtedy zawsze masz ochote i nie musisz sie dodatkowo podkrecac

Gość gość
up sprzed lat:classic_cool:

Gość charcesz
Przyjdź na umówione spotkanie, albo do niego do pracy w samymmpłaszczu, pończochach ibszpilkach. Dalej maszwybór: pokazać mu od razu, albo poczkać aż odkryje sam. Idźtak do kna, restauracji, na zakupy.

Gość Szapok
Kurka, ale macie pomysły. Perwersje typu bita śmietana, to mój trzyletni syn uprawia, kiedy go pytam, jakiego gofra mu kupić. Powiedz facetowi, że chcesz żeby ci wylizał stopy, zakneblował, skuł kajdankami i zakneblował, żeby cię wyzwał od suk, albo coś takiego. Wstępem do analu może być palec włożony podczas zabawy "na pieska" a nuż widelec się spodoba. Nie wspomnę już o porządnym lodzie (poradniki w internecie) z możliwością spuszczenia się na włosy/twarz/brzuch/plecy/piersi/stopy/rajstopy. No chyba, że macie po 12 lat, to odpuście sobie i weźcie się za naukę.

Gość onananana
Jak możesz nie mieć fantazji? Nie rozumiem. Pomyśl trochę a nie prosisz się ludzi. Każda kobieta ma fantazje erotyczne, bynajmniej Ja znam takie. Pierwszy raz spotykam się z kobietą, która nie ma fantazji. .coś jest nie tak z Tobą ;)..

Gość gośćemjesyem
Akrylik - samo sedno. Seks z kimś kogo szczerze kochasz nigdy się nie nudzi, choćby był tylko w pozycji misjonarskiej. Smutek, że tak mało miłości dookoła :(