Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yennnefer

ale ja NAPRAWDE chce takiego faceta jak komiczne

Polecane posty

Gość lato w pelni
nie rozumiem jak mozna chciec takiego prymitywnego wulgarnego chama :o ja tam wolę dojrzalych facetow, ktorzy nie piszą pierdol na forum.

nie powiem, całkiem, całkiem, tylko czy to uwielbienie nie zostanie zaraz okrzyknięte apoteozą? :P

pytanie jeszcze czy yennefer ma wystarczajaco duzo pozytywnych cech zeby komiczne ja ZECHCIAL ;)

"co wy, uwazacie sie za jakis gorszy gatunek, ktory moze zajmowac sie pie**olami" trafilas w sedno one uwazaja, ze baby to durne kretynki i one moga zajmowac tak debilnymi czynnosciami jak pisanie na kafe... natomiast mezczyzni to osoby wyzej od kobiet posuniete w rozwoju i im tego nie wypada robic

Gość Andzia7
34 lata to jeszcze ci zostało z 16, a już na pewno tyle do końca fikania, a i wcześniej viagre bedziesz musiał zapodać staruszku, ale myśl sobie, ze jesteś młody

Gość komicznie sam podstawia
takie tematy...lubi chłopak robić zmieszanie wokół siebie i jak zauważyłiśmy kolejny raz podkreśla że mu dużo płacą, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie w poruszonym przez niego temacie:-) moim zdaniem on jest inwalidą na rencie co to czasu ma od cholery, czyta książki, wali konia i kreuje się na kafe...( i nie odnoś sie do tej wypowiedzi bo żałosny jesteś z tym punktowaniem- niby luzik a jednak stresik co? :-)

Gość yennnefer
Uważam, że komiczny jest jak dr house tylko fajniejszy, bo nie jest tak emocjonalnie porypany :D

Gość ankietka ...
komiczne - owszem .. pewnie i się z tym zgadzam .. Tylko, że ja jak tu siedzę, to mam wyrzuty sumienia .. wydaje mi się, że za dużo czasu marnuje ... :O Ale chyba Twoje spojrzenie na sprawę bardziej mi odpowiada ... :) Aczkolwiek z drugiej strony ... mam niedosyt ... :O

\"Tylko, że ja jak tu siedzę, to mam wyrzuty sumienia .. wydaje mi się, że za dużo czasu marnuje\" bo kobieta to jeden wielki wyrzut sumienia, przeplatany chwilami luzu jaki daje alkohol :D faceci sa wiekszymi luzakami...

Gość a ktos w ogole widział
jak ten komiczny wygląda?????????

Gość co to jest forum
forum mieszane ? tam ludzie sie mieszają tzn czy czują się zmieszani ?

Gość yennnefer
Dziewczyny mówią, że przystojny, ja nie widziałam. W sumie to takie z niego 2w1 prawie nie spotykane poza netem (dlatego tez czasem w niego wątpie) z jednej strony facet z ikrą, cyniczny intelektulista, typ uroczego skurwiela, na którego lecą laski a potem płaczą (ten sam typ uroku który determinuje popularność dr housa właśnie, wśród młodszych dziewcząt severusa snape'a itp :D) a z drugiej całkiem NORMALNY facet, odpowiedzialny i dojrzały, a nie taki, który ulotni się po zrobieniu dzidzi jak jakiś marwasek normalnie nie wierze

Gość mam jaja z betonu
a f23 znacie? tam jest fajne forum, moze wpadniecie? :classic_cool:

Z przykrością muszę się dołączyć;) Z przykrością, bo komiczne tez czesto farmazony prawi... Jednak chwali mu się, że posiada własne zdanie, i broni go nawet wtedy, kiedy nie ma już czego;):P W dzisiejszych czasach zawartosc faceta w facecie jest tak nikła, że godne podziwu sa nawet takie drobiazgi.. Komiczne, pielęgnuj w sobie te promile testosteronu, które masz szczescie posiadac:P Zawsze to lepiej niz miec testosteron ujemny, jak cream (strasznie mnie to niegdys rozbawiło):D

Gość ankietka ...
komiczne - hmm alkoholu prawie nie pije .. może to błąd? :D Heh .. czy ja wiem, czy Ci faceci to takie luzaki .. :D mam inne doświadczenia ... To głownie faceci sprawiają, że mam niedosyt jakości wykorzystanego przez siebie czasu .. :D

Kiedy emitują tego Dr House'a, bo to już widze niemal jak przypadek Marwaska, w sensie nie wypada nie znać ;-) Yennefer, Komiczne jest prawdziwy i naprawdę bardzo przystojny