Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STRAŻ GRANICZNA

BŁAGAM O NAMIARY DO KOGOŚ , KTO PRACUJE W STRAŻY GRANICZNEJ!!!!

Polecane posty

Gość STRAŻ GRANICZNA

ODEZWIJCIE SIE PROSZE

Gość a co sie stalo
?

Gość STRAŻ GRANICZNA
a stało sie stało , ale potrzebuje z kimś porozmawiac kto tam pracuje , nie ma nikogo???

Gość STRAŻ GRANICZNA
naprawde nie ma nikogo????

Gość hahahahahahahaaaaaa
niepowazna jestes, sądzisz ze ktos da Ci namiary na kogoś nie więdząc chocby ogolnie o co chodzi?

Gość lechhhhhhhh
a po co ci to? chcesz kogoś przekupić na granicy?

Gość STRAŻ GRANICZNA
wasza ciekawskość nie zna granic ... p4ps błagam odezwij sie na maila oto on aniol40@gazeta.pl

Gość a co scholowali ci autko
na przeterminowanych niemieckich tabliczkach?

Gość wiesz co pogieta jesteś
ty masz sprawe i ty powinnas sie odezwać jeśli juz ktos się zgłosił, no i raczej nie po godzinie, tylko od razu.wiesz co to są elementarne zasady dobrego wychowania i kiedy się należy do nich stosować?

Gość STRAŻ GRANICZNA
nie po godzinie , tylko po pół jeśli juz o to Ci chodzi, po drugie Twój komentarz był zbędny i nie wiem w jakim celu , jeśli nie interesuje Cie temat i nie jesteś osobą której szukam to sie nie odzywaj poprostu , naucz sie zasady dobrego wychowania że nie odpowiada się jeśli nIE jest sie pytanym lub nie ma sie nic ciekawego do powiedzenia!

Gość marcepanna12324
tu jest publiczne forum i kazdy ma prawo sie wypwiqadac. aa Ty nie licz, że ktos sie do Ciebie odeziwe na meila, komu by sie chcialo robić zachodu dla obcej osoby. no chyba, że jakis żartownis :)

no widzisz akurat tak sie składa, ze pracuje w strazy i to na wysokim stanowisku:P

Gość STRAŻ GRANICZNA
NO WIDZISZ A ZDZIWILABYŚ SIE, SA JESZCZE NA ŚWIECIE NORMALNI LUDZIE ,którzy bezinteresownie potrafią człowiekowi pomóc , a nie tylko potrafią krytykowac

Gość marcepanna12324
nie mówie, że bezinteresonie pomóc tylko nikomu nie bedzie chcialo sie do Ciebie pisac żeebys łaskawie przedstawiła swoj problem a on Ci pomoże. jak masz sprawe to pisz na forum, jak ktos bedzie wiedział to odpisze a jak nie to i tak jestes anonimowa

juz widzę oczyma wyobraźni tę zapchana skrzynke:P

Gość STRAŻ GRANICZNA
wybacz ale mam po prostu kilka prywatnych pytań i nawet jesli zadałabym je tu to na pewno nikt nie odpowiedział by mi na nie na forum publicznym bo to sa prywatne sprawy , gdybym mogła to zadałabym je tu , zwłaszcza że tak i dla mnie byłoby prościej

Gość w urzędzie państwowym nie
ma prywatnych spraw

Gość masz
Podaje ci numer do takiego jednego ,ktory pracuje w strazy granicznej 693 543 240. Jak cos to dostales od znajomego a nie z internetu ;)

Gość STRAŻ GRANICZNA
dzieki ,a le nie bede kogoś niepokoić telefonami, troche to niekulturalne , wolałabym jakiś namiar na gg lub maila:)

Gość masz
ale ta osoba niestety inaczej nie jest osiagalna...nie ma komputera. Ale jak wolisz. Numer jest pewny a mysle,ze dzieki temu uzyslalabys troche informacji ;)

Gość STRAŻ GRANICZNA
ok , moze się zbiore na odwage ale bedzie mi bardzo głupio:) tak czy siak , dzieki

mam pytanie składalam dokuety do sg ale odpadlam na postepowaniu sprawdzajacym przeciw osobie z mojej rodziny wowczas toczyla sie sprawa osoba ta nie jest karana przeszłam: 1. rozmowę informacyjną z przedstawicielem komórki kadrowej; 2. wstępną rozmowę kwalifikacyjną przed komisją kwalifikacyjną Komendanta NOSG; 3. badanie psychologiczne; 4. psychofizjologiczne badanie poligraficzne (wariograf czy jezeli jeszcze raz chcialabym skladac dokumety czy musze przechodzic wszystko od nowa czy np testy psychologiczne maja jakaS waznosc czy wogole jest sens skladania jeszcze raz czy juz jestem skreslona. Z drugiego etapu bylam zwolniona .