Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała_gwiazdka

3 randki i nic

Polecane posty

to Ty sie nic nie odzywaj, odezwie sie on, i nie rob mu wyrzutow, moze pomyslec, ze jestes niewyrozumiala

Ja nie moge może ojciec mu umarł a Ty go męczysz no daj troche luzu...!! Napisz do niego i nie unoś się chonorem jak jakaś pusta blondyna... Ty go znasz i Ty wiesz co pomyśli gdy napiszesz a inni niech myślą co chcą!!!!

Gość biała_gwiazdka
chyba jestem zbyt niecierpliwa..

Gość biała_gwiazdka
daj s[okoj,, przeciez mu nei umarl..

Gość biała_gwiazdka
a poza tym ja go wlansie NIE mecze..

Wiem przeciesz aluzja taka ale może ma kłopoty problemy wstydzi sie ich a Ty unosisz się chonorem... Dla mnie... 1.puste 2.głupie 3.z brakiem obiektywności na przyszłość...

nie odzywa się dwa dni i tragedię robisz. No przestań ;) Poczekaj, skoro nie dzwoni, żeby zaplanować wspólnie ten weekend, to zorganizuj sobie coś bez niego, nie w sensie jakiejs tam zemsty, po prostu dla własnej przyjamności. W sumie odezwać sie tez możesz, ale nie tak, jak ktoś tam wczesniej pisał: "Dlaczego sie nie odzywasz?". Po prostu napisz cos na luzie w stylu "Co słychac, może wyskoczymy jutro gdzieś razem ...". Dwa dni to za mało, żeby nadawać wypowiedzi ton wyrzutów, podejrzliwosci, a przede wszystkim zeby pokazywać, że jestes już kłębkiem nerwów. To zakrawa na desperacje, a desperacja to nic dobrego ;)

Gość biała_gwiazdka
depresje to ja przed wami odkrywam ogolnie to jest luz. wiem, sorki, tak na mnie ten gl;upi weekend podzialal.. myslalam ze choc jeden dzien spedzimy razem i poznamy sie lepiej. ale nie chce mus ie narzucac tez, jesli ma tate chorego to moze to odczytac o prostu jak natrectwo

Gość biała_gwiazdka
inaczej czyli jak?

a dlaczego nie intersujesz się stanem zdrowia jego ojca tylko zamartwiasz sie ze on sie nie odzywa moze faktycznie ma teraz powazne problemy. weź telefon i napisz smsa z zapytaniem jak sie czuje jego tata troche troski okaż dziewczyno

a dlaczego nie intersujesz się stanem zdrowia jego ojca tylko zamartwiasz sie ze on sie nie odzywa moze faktycznie ma teraz powazne problemy. weź telefon i napisz smsa z zapytaniem jak sie czuje jego tata troche troski okaż dziewczyno

Gość a co Ci szkodzi
napisać niezobowiązującego smsa, przynajmniej się dowiesz na czym stoisz i nie unoś się to wielką dumą bo Ci zależy-też kiedyś tak robiłam i stwierdzam że bardzo to byłe głupie, co oczywiście nie oznacza że masz się przed nim kajać. Jesli odpisze, wytłumaczy i zobaczysz ze po czasie wszystko wróciło do normy to zapomnij o tym a jesli nie to zapomnij o nim.

Gość biała_gwiazdka
nie znamy sie dlugo, co mu przyjdzie do glowy jak bede go wypytywac o stan zdrowia jego ojca? ze sie chce od razu wkrecic w jego zycie ot tak? :/

musisz sie odezwać jeśli Ci naprawdę zależy... gdyby mi "chłopakowi" zależało i bym sie nie odezwał z powodu dumy to uważali by mnie za niezrównoważonego ;] A kobiety podobno są za równouprawnieniem:p

Gość Truskawka.
To zależy, moim zdaniem od tego ile razy odzywałaś się pierwsza... Jeśli ogólnie częściej On, to dobrze. Na Twoim miejscu (przynajmniej tak mi się wydaje) zapytałabym o zdrowie Jego taty. On na pewno jest zmartwiony, a poczuje na sercu ciepło, kiedy zauważy, że Jego los Cię obchodzi. Ale to tylko moja opinia. Pozdrawiam :)

Gość greckie wesele
A ja tam mówię, żeby kobieta dała mu pooddychać. W końcu facet też ma swoje męskie sprawy, kumpli itd. i nie jest zobowiązany ciagle myśleć o niej i słać jej ckliwych esków:O Żyj i pozwól żyć innym:P

Gość Truskawka.
Raczej pesymistka, hehe, te same myśli mamy ;)

Gość biała_gwiazdka
greckie wesele -> tak wlasnie mysle... i troche mnei to boli, ale daje mu spokoj.. dlatego napisalam na forum bo juz nie moglam:|

no sorry ale on ci mowi co sie u niego dzieje a dzieje sie źle i sądze ze nie na miejscu jest pisanie czegos w stylu: hej moze gdzies wyskoczymy:o zapytaj sie co u ojca nie bądz egoistka, nie rozliczaj kazdego smsa kto pierwszy i co itp

Gość greckie wesele
biała gwiazdka ... nie rozpaczaj, bo nie ma o co;) A jak napisze do Ciebie, to zachowuj się, jakby nic się nie stało. Faceci nie lubią pijawek:)

Napisz;) napisz do niego jednego esa bez ważnej treści... Zaraz pewnie będziemy go układać na forum xD

Gość biała_gwiazdka
ok.. rozjasmilyscie mi troche w mozgui;) napisze do niego jutro

Gość greckie wesele
Boshhhh weźcie już nie piszcie o tym ojcu. Przecież wiadomo, że to by był tylko pretekst do korespondencji:O

greckie wesele---> masz racje z ojcem to przesada ale co do "pretekstu do korespondencji" to o to właśnie nam chodzi:p

Gość Truskawka.
Może dla Ciebie to byłby tylko pretekst, niestety. ;| Dla Autorki - nie wiem.

Gość biała_gwiazdka
ehh napisze do niego tak normalnie, macie racje, nie ma co przesadzac i sie go czepiac, toi moja chora wyobraznia, po prostu nie mialam nigdy szczescia do facetow i jak juz sie trafil on to zwariowalam.. tyle

Gość biała_gwiazdka
sorry, do fajnych facetow - mialo byc

No ale przecierz to przez korespondencje chcemy w tym przypadku sprawdzić czy mu zależy czy nie... nie uważasz truskawa;)??

Gość greckie wesele
No właśnie, wariujesz trochę. A potem będziesz się wpisywać na topiku "Wyłożyłam się mu na tacy i ma mnie w doopie":P Faceci nienawidzą być napastowani emocjonalnie. Kiedy to do Was dotrze?:P