Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała_gwiazdka

3 randki i nic

Polecane posty

Gość biała_gwiazdka
swoja droga to ciekawe miejsce na smutki i watpliwosci, przynajmniej latwo o obiektywna opinie;)

Gość biała gwiazdko
spierdalaj na kojący serial ;p

Gość casandra cas
ok ale czekamy na dalszy rozwój sytuacji :) 3mam kciuki bardzo bardzo mocnoooo

Gość casandra cas
aha i co postanowiłas co mu napiszesZ? aha iu kiedy była ostatnia rozmowa na gg?

Gość biała_gwiazdka
ciekawa jestem czy powiedzilabys/alabys mi to prosto w oczy,tak na forum to kazdy umie pwoiedziec spier*** heh.. zalosne

Gość biała_gwiazdka
dam znac;) napisze mu, cos wymysle, takiego najprstszego co moze byc, zlapie go na gg czy cos..

Gość biała gwiazdko
żalosne jest to ze piszesz ok pora oderwac sie od tego ide na serial to mnie ukoi sraty taty a nadal tu tkwisz!! masz problem ok ale naprawde z perspektywy czasu bedziesz sie smiala z tego wszytskeigo wiec rob jak sama mowisz: idz sie zrelaksuj olej wszystko:)

Gość biała_gwiazdka
ostatnia rozmowa na gg? w sume przezdwczoraj:P panikuje wiem!! ale byla b. krotka: czesc i papa

Gość biała_gwiazdka
sakd wiesz ze w miedzyczasie nie ogladam serialu? mam podzielna uwage.. w ogole to o co ci chodzi? siedze w swoim mieskznaiu robie co chce, jak nie cces to nie czyytaj i tyle, sa madrzejsci ludzie ktorzy sie tu wypowiedza

Gość biała gwiazdko
masz racje:) ja sie nie wypowiem juz w tym temacie:) chcialem dobrze doradzic ale widac za mało mądrze mi to wyszlo:) milych pogaduch na ludzi o rownym sobie poziomie;]

Gość biała_gwiazdka
dobra, sorry masz racje, ide lulu branoc wsztskim, dzieki!

Gość casandra cas
do białej gwiazdki gwiazdko nie martw sie nic jutro bedzie lepeij ja etz mam mala załamke i jestem w połowie butelki wina..ale luzik :) hm napisz własnie to ze wiesz co u niego i jak z tatem

Gość casandra cas
i czekam co dalej w sprawie:) POWODZENIA!!

czesc dziewczyny!! to znow ja:) napisalam do niego, wszytsko lepiej, malymi kroczkami do celu ehh ale potrzebna byla mi ta wczorajsza no kathasis:)

Gość casandra cas
czesc:) i co odpisał? a miałam zapytac kto rpzedczoraj tzn wtedy ostatnio pierwszy napisał na gg?

Gość casandra cas
hm to teraz powinnas sie nie odzywac doo czasu jak on zrobi to pierwszy ty wyciagnełas juz przyjazn.ą dłon niby jest ok ale... musisz teraz poczekac moze nie ma czasu moze cos daj mu zatesknic za soba nic tak nie działa jak tesknota na facetów zda sobie sprawe jak bardzo mu zalezy i sam cie o to poprosi jestem pewna

Gość casandra cas
3 mam kciuki narazie musze zmykac bede wieczorkiem papapapapa 3maj siee:*

Gość casandra cas
hej gwiazdko i jak dalej?

Gość casandra cas
napisz koniecznie co dalej w sprawie! :)

no super.wyzalilas sie na 138787 postow ktorych nie czytalem bo to jakis pijacki belkot, zamiast od razu do kolesia zadzwonic. widocznie zawalczyc o faceta to nie łaska

rozmawialismy wczoraj, napisal do mnie, na razie nic o spotkaniu a ja siedze sama w pustym mieszkaniu i mi tak smutno... :/ pada deszcz i w ogole, do kitu..

Gość moj nie odzywa sie
juz 2 miesiace. po tygodniu milczenia wyslalam mu sms z podziekowaniem za wspolnie spedzone chwile, dajac mu do zrozumienia ze wiem ze mnie olal, to mi odpisal ze to nie tak jak mysle i ze mi to wytlumaczy pozniej. no i minely wlasnie 2 miesiace a on sie nie odzywa...pewnie nie ma odwagi powiedziec ze to koniec

heh ja mialam kiedys faceta ktory powiedzial mi prosto w twarz ze nie mozemy byc razem, ze traktuje mnie jak swoja najlepsza przyjaciolke ble ble ble ze przyjazn itp a ja mu glupia uwierzylam hehe po paru miesiacach nieodzywania sie napisalam mu ze mi to przeszkadza, bo choc pogodzilam sie z mysla ze nie ejstesmy razem, to nadal chce z nim gadac i byc w poblizu a on na to, ze przeciez to nie jego wina ze sie nie odzywam... no myslalam ze padne:D nie lubie go juz heh

Gość casandra cas
własnie wróciłam z urlopu.... nie wiem czy jeszcze się tu pojawisz..ale jak dalej? dobrze juz?