Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała_gwiazdka

3 randki i nic

Polecane posty

Gość biała_gwiazdka
to ci wlasnie pisze: ja sie mu nie narzucam!! a to ze chcialam was spytac o rade to inna sprawa, przeviez mu sie z tego nie bede spowiadac...

Gość biała_gwiazdka
nie wyloze mu sie na tacy kochana, to nie ja...

Gość Truskawka.
Ale chodzi mi o to, że jeśli Autorce zależy na tym mężczyźnie, a On zamartwia się z powodu zdrowia swego taty, to naturalnie jest, że ta sprawa nie jest Jej obojętna. To powód smutku Jej 'wybranka', część Jego życia. A to jest trochę egoistyczne- myślenie tylko o Ich relacjach. Jego życie powinno ją obchodzić. No tak mi się wydaje ;)

Powiem jedno... idz spać pomyśl co napisać i napisz jutro do niego... 1es i wszystko wiesz;]

Gość greckie wesele
Jaaaasne, musi coś zrobić, bo kolo się nie odzywa AZ 3 (słownie TRZY) dni:O Po prostu no comment:O Kiedyś miałam kumpelę, która mi codziennie słała smsy, relacjonując co u niej i pytając, co u mnie. Jasnej cholery można było dostać:O Nie miiałam czasu odpisywać, bo miałam swoje sprawy i się obraziła. Koleś ma własne zycie - wyobraźcie sobie:O

Gość biała_gwiazdka
tak zrobie, to tylko ta noc mna tak zawirowala i moze to ze w mieszkaniu sama jestem.. i mi smutno

Gość Truskawka.
No i bardzo dobrze, że się 'nie wyłożysz na tacy' :) Nikt tutaj chyba o tym nie mówi :)

no tak ale widzieli się dopiero pare razy... oczywiste jest to że powinno ją to obchodzić ale myśle że nie powinna pisać o tym prosto z mostu tylko dopiero jak chłopak poruszy ten temat;] a na początek niech napisze jakiś niezobowiązujący esemes i tyle;)

Gość greckie wesele
Jakby pragnął jej towarzystwa, to by napisał. Jeśli milczy, widocznie ma ku temu powody. Ale zrobisz oczywiście jak uważasz.

podobają mi się te złote środki doradzane przez niespełnione dziewczęta typu: nie pisz nic do niego to na pewno się odezwie, musisz mieć honor on musi pierwszy napisać.. ahh It''s okay to lose your pride over someone you love don''t lose someone you love though over your pride

przeciesz nie narzuca się tak bardzo... jeden sms go do szału nie doprowadzi... a z resztą jeśli sie spotykali to musiało mu pasować to cale korespondowania...

Gość biała_gwiazdka
no tak, ogolnie to chodzi o to, ze nie znosze mysli nawet, ze moge sie narzucac z czymkolwiek, nie znosze! a odezwac bym sie chciala, i w tym caly problem..

więc jeśli chcesz to sie odezwij;} Ty go najlepiej znasz i twoja podświadomość wie co robi:p

Gość biała_gwiazdka
odezwe sie na pewno, teraz widze ze troche spanikowalam, moze dlatego ze taki fajny jest, ale dam mu tez troche swobody i nie bede sie narzucac.. w koncu nic co piekne nire przychodzi latwo..:) dzieki

Nom i czacy:p a teraz mówimy gwiazdeczce Dobranoc życzymy miłych snów i udanej korespondencji jutro ;)

Gość biała_gwiazdka
choc caly czas boje sie, ze moze mnie jednak oszukiwac.. oczywisvie nie mam podstaw zeby go o to podejrzewavc, ale jednak cos tam w srodku sie troche obawia..

Gość biała_gwiazdka
eh dzieki dziewczyny (I CHLOPAKI) za wsparcie DOBRANOC..

Gość Truskawka.
Dobrej nocy Gwiazdko :)

Gość biała_gwiazdka
nie zasne po tym winie, kurcze :P

Gość biała_gwiazdka
a mnie nakreca.. poszlabym poszlaec gdzies ale ja przeciez nie znosze techno!!:D

Gość Madziuniaaa
mam dokładnie taki sam problem niby po randce wszystko cacy odzywał sie mówił ze mnie uwielbia itp pisał potem 2 dni cisza i znowu napisał no i ostatnio tez przez weekend milczał potem znowu napisał i tak wkółko mysłałam ze zaproponuje spotkanie na ten długi weekend a tu d..pa napisałam mu wczoarj co słychac nie odpisał i mam go teraz daleko..Nigdy nie zrozumiem mezczyzn!! wrrr

Gość biała_gwiazdka
jestem sama w obym miescie, znam tu tylko jego!! wszys cy inni, przyjaciele i znajomi daaaaleko. ale taki moj wybor - samotnosc od zawsze. nie wiem co jest nie tak, ja BYM SIE Z SOBA UMOWILA JAKBYM BYLA FACETEM, WIEC CO JEST NIE TAK:(

Gość Madziuniaaa
mi bardzo zalezy ale jestem zbyt dumna zreszta przełamałam sie i napisałam 1 i nieodpisał....Jabym była facetem to tez bym sie ze sobą umówiła ... eh

Gość biała_gwiazdka
tez mam na imie Mgda:) moze to jakies fatum:) facetow nie da sie zrozumiec...

Gość Madziuniaaa
Mozliwe ale napewno wiecej jest takich Magd :P czekających na tych... facetów Jestem zła bo co innego jakby sie juz wogole nie odezwał po randce a co innego jak raz tak raz inaczej

Gość biała_gwiazdka
no widzisz.. ja juz mam dosc gadania: nie ten to nastepny. iluz ich ma byc zanim sie trafi ten Mr Right?? a czemu wlansie nie TEN??