Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jutrzenka*

SOLARIUM...pytnia

Polecane posty

Go艣膰 jutrzenka*

nigdy nie bylam w solarium, nigdy w zyciu zawsze wolalam opalac sie nauralnie. No ale niestety teraz pracuje i nie mam czasu gdziekolwiek wyjechac aby sie opalic a balsamy br膮zujace s膮 uci膮zliwew stosowaniu wiec chyba zostal mi solarium , niedlugo mam wesele i troh niezbyt zdrowo ta skora wygl膮da chodzi mi o odcin oczywiscie :/ mam bardzo jasna karnacje i chcialam sie zapytac na ile powinnam isc za 1,2 i 3 razem ?? i o ile stopniowo zwiekszac czas opalania?? oraz w jakich odstepach czasowych chodzic si臋 opalac??? I mam jeszcze takie pytanie poniewaz bior臋 tabletki anty ale po opalaniu n azwyklym sloncu nigdy nie wyskakiwaly mi zadne plamy a czy komus po solarium zdarzylo sie?? dzieki za odpowiedzi ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jutrzenka*
nikt nie doradi??:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kie ka
na pocz膮tek 5min przy jasnej karnacji i na s艂absze lampy , zobaczysz jak cie chwyci ,nastepny raz za 2-3 dni na 6-7 minut ,te偶 sama ocenisz jak cie opala i tak co 3-4 dni zeby sie opali膰 a pozniej wystarczy raz na 1-2 tygodnie po 8-9 min zeby utrzymac efekt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kie ka
co do tabletek i plam sie nie wypowiem bo nie biore wiec nie wiem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutrzenka*
dziekuje ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aksa
ja mog臋 le偶e膰 10 minut codziennie i nic mnie nie bierze,normalnie jak bym le偶a艂a obok;-)i tez ma m jasna karnacje, wr臋cz porcelanow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcdefghijklmmmm
Pani w solarium wszystko Ci powie ;) skieruje Cie na odpowiednie 艂贸偶ko, na odpowiedni czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutrzenka*
jak mnie nie wezmie chociaz troszke to zw膮tpie....

Udost臋pnij ten post