Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imperator ludwik

Dziewczyna nie chce sie ze mna kochac i unika sexu jak tylko moze

Polecane posty

Gość imperator ludwik

Jestesmy ze soba od roku. Od 3 miesiecy rozmawiamy o tym i jak tylko probuje cos powiedziec to ona zbywa mnie albo sie obraza ze jestem zboczony bo dla niej sex jest jakis taki obrzydliwy:-o Jest to na prawde ladna dziewczyna, szczupla i sexowna z ladnymi piersiami. Kazdy facet za nia sie oglada. Dlaczego taka sexowna apetyczna dziewczyna w wieku 26 lat ma niechec do sexu ? Rozumiem jakby to byla jakas obrzydliwa tlusta slonica na ktora nikt normalny nie spojrzy:-o Ale taka laska ? Jestem osoba ktora lubi sie kochac, poza tym mam 31 lat i ciezko mi tak a z nia nawet nie idzie porozmawiac bo zmienia temat :-(

Gość Anetka8382
Dopiero rok jestescie razem a ty juz chcesz zeby poszla z toba do lozka? wiesz nie kazdy decyduje sie na to tak szybko, chyba ze zlozysz jej jakas jawna deklaracje moze na to czeka slub na przyklad?

OMG współczuję:o jedyne co możesz zrobić to porozmawiać, zacznij na nią naciskać, niech się otworzy i powie o co kaman, bo dla mnie to strasznie dziwne:o ma 26 lat i seks jest dla niej obrzydliwy?? dziwne... przecież skoro wytrzymałes z nią rok, no to ma chyba potwierdzenie, że CI na niej zależy...dziwna baba

Gość po przeczytaniu tego
co napisałes nawet jej sie nie dziwie - moze dobrze wie co robi.😴🖐️

Anetka heheheh" dopiero rok jesteście razem..." " nie każdy decyduje się tak od razu..." dziewczyno, litości:o mam nadzieję, że to żarcik:o

Gość imperator ludwik
Ale ona jest dziewica jeszcze i z tego co mowi to niepredko chce to zmienic o ile wogole. Ona brzydzi sie tego i jest za adopcja dzieci bo wtedy nie trzeba sie kochac :-o Dlaczego mam takiego pecha ? Trafilem na idealnie sliczna i sexowna dziewczyne a do tego inteligentna. Ale ta sfera jest dla mnie bardzo wazna. Poza tym czekac tyle na sex to chyba troche przesada ? Zazwyczaj ze swoimi dziewczynami szedlem do lozka po 2 - 5 miesiacach, ale nie po roku :-o

Gość Anabella22222
Może ma po prostu mały temperament seksualny?

Gość Anetka8382
Czytalam ale to ze maja tyle lat to tym bardziej napawa obawa ze moze to byc jedynietaka znajomosc ,,do wylozenia wszystkich kart na stol" moze boi sie ze wlasnie to cie przy niej trzyma jeszcze (ze ze soba nie spaliscie)

Gość Anabella22222
Jeśli tak jest to trudno będzie to zmienić....

Gość PROWOKACJAAAA
:o

Gdyby chciała czekać z tym do ślubu,to nie było by w tym nic dziwnego,wiele osób ma takie zasady i to ich sprawa, ale ona twierdzi że sex jest obrzydliwy-i to jest nie jest ok,bo przecież sex to cos naturalnego,myśle że dziewczyna może mieć jakieś przykre doświadczenia z tym związane,może wyniosła to z domu-wpajano jej jakieś złe rzeczy na temat seksu, myśle że powinieneś z nią dużo na ten temat gadac,jakoś ją na ten temat otworzyć...

Gość Anetka8382
To mogles od razu pisac ze dziewica! ja mam taka znajoma tez jest super piekna kazdy chce z nia byc ma chlopaka 2 lata i nadal jest dziewica bo jak jest sie taka super dziewczyna to ldzka zazdrosc jest tak duza ze tylko czekaja by posadzic o puszczanie sie , a tak ma wszystkie atuty bo piekna i cnotliwa- nic nie mozna powiedziec zlego

Gość imperator ludwik
Jakbym mial z nia byc tylko dla sexu to byc dawno ja zostawil. Ale na prawde nie chcialbym by taka dziewczyna, tak niesamowicie sexowna i atrakcyjna nie miala popedu sexualnego :-o Chcialem z nia zamieszkac to mnie wysmiala i powiedziala ze jestem dziwny :-( Nie wiem co robic. Na prawde jakby zerowy temperament mial jakis kaszalot na ktorego nikt normalny nie poleci to rozumiem, ale taka sliczna dziewczyna ? Do tego inteligentna - ma dobra prace - jest pania kierownik dzialu w duzej korporacji i sporo zarabia. Mogla by miec swoje mieszkanie a mieszka z rodzicami. Ja chcialem by zamieszkala ze mna to odmowila mi i mowila ze jestem smieszny :-(

Gość moze uwaza cie za przyjaciela
i nic wiecej w tobie nie widzi...... i nie chce tego zmianiac.

Gość Anetka8382
Radze Ci zaczac udawac ze przestala cie pociagac wtedy sama do ciebie przyleci

Gość imperator ludwik
To nie jest żadna prowokacja. Ona jest ze mna bo mnie kocha i mowi mi to na każdym kroku. Chce spedzic ze mna reszte zycia, chce dzieci ale adoptowanych bo ona nie chce sie kochac :-( To wbrew naturze - taka sexowna laska a nie jakas tlusta swinia :-( Nie rozumiem tego. Nie chce jej zdradzac to nie lezy w mojej naturze ale brak mi tego :-(

Nieważne czy ktoś jest ładny i zgrabny czy brzydki i pokraczny...ważny jest temperament.Jedni go mają w dużej ilości inni w mniejszym a są też ludzie którzy mają zerowe libido.Czytałam ostatnio artykuł na ten temat.Takim ludziom sex nie jest potrzebny bo jest on zbyteczny i odpychający wg nich.Byc może twoja dziewczyna zalicza się do tej grupy skoro twierdzi że sex jest obrzydliwy. Niestety ale nie zmienisz jej...ty jesteś normalnym facetem który ma swoje potrzeby a ona ich nie ma...to dwa różne światy.Jej zachowanie wobec ciebie jest egoistyczne bo skoro ona nie potrzebuje sexu to ty także nie. Taki związek niestety ale nie przetrwa...zastanów sie nad tym bo po co masz byc w takim związku i byc niezadowolonym

NIE KOCHA CIĘ!!! jakby kochała, to jej rączki by się kleiły do Ciebie... jakby kochała, wyjaśniłaby dlaczego jest tak jak jest, dlaczego dla niej seks jest obrzydliwy... jak można nie pragnąć osoby która się kocha? wytłumaczcie mi:o

Gość miskaaaaaaaaaaa
ja mam inny problem, uwazam sie za katoliczke ale bardzo lubie sie kochac ze swoim facetem... uwielbiam gdy spelniamy w lozku nasze fantazje... podczas seksu czuje sie wspaniale (robimy takie rzeczy ktorych katolicy nie powinny robic) ale pozniej odczuwam poczucie winy:( katolik powinien zyc w czystosiu, nie powinien oddawac sie przyjemnoscia cielesnym:( mam ogromna ovchote na seks, ale jednoczesnie czuje,ze zyje w grzechu itp... poradzi mi ktos? :(

Żyjesz w białym związku a ślub jeszcze pogorszy twoją frustracje :O Owszem może cie kochać ale nie licz na sex bo ona go nie potrzebuje Dla niej wystarczy że jesteś. Poza tym te texty na temat dzieci że woli adoptować bo nie musi sie kochać powinny bnyć dla ciebie sygnałem że czeka cie życie w celibacie

miskaaaa mam takie same odczucia jak Ty... tzn, ja póki co nie uprawiam seksu, bo nie mam z kim:P ale jak będzie okazja, zrobię to... i tu pies pogrzebany:P i nie jestem dziewica jakby co:P

Mont, nie wiem,czy to prowokacja,aczkolwiek ja mam taką znajomą,która ma podobne nastawienie do seksu ,tyle że ona nie pcha się w żadne związki,ciągle jest sama,wiem że u niej wynika to z sytuacji domowej,ma powaloną matkę,która zawsze negatywnie nastawiała ją do facetów-bo mąż ją zostawił i zrobiła dziewczynie niezle pranie mózgu. Ale autor topicu to faktycznie jakieś pierdoły wpisuje,ze jak super laska to musi lubić seks,a jak "tłusta świnia" to jej już się nie nalezy:O

Gość to sie wyprowadz z polski
chlopie to jak sie wypowiadasz o kobietach to porazka:O rozumiem, ze nie podobaja ci sie grubaski, mnie tez nie,ale te twoje teksty o grubych slonicacg i swiniach odrzucaja chyba jestes z nia tylko dla wygladu i czekasz az ci w koncu da