Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imperator ludwik

Dziewczyna nie chce sie ze mna kochac i unika sexu jak tylko moze

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaaaaa
odrobine czasem mnie boli, ale tylko gdy facet zrobic to pod zlym katem;) (mam tylkozgiecie) ja musze ostro bo jestem bardzo wilgotna a przez to delikatnych pchniec nie czuje...

Gość imperator ludwik
Dlaczego coś co jest kontrowersyjne nazywacie prowokacją ? Bo to dla was wygodne ? Glupie ( pewnie grube ) baby :-o Ja pisalem szczerze, chcialem sie poradzic a wy tylko czlowieka mozecie zaszczuc:-o

Gość miskaaaaaaaaaaa
ja nie uwazam ze to prowokacja... a tak w ogole to rozmawiaj z nia wiecej, my ci nie poradzimy, najwazniejsze sa rozmowy-rozmowy z nia...

no ja dziekuje, to chyba Ty raczej szczujesz. Rozumiem, ze wg Ciebie te grubsze powinny popelnic zbiorowe samobojstwo? A co jesli Ty kiedys sie roztyjesz np. z powodu chorej tarczycy? Zreszta skupiaj sie na radach, duzo w tym temacie ich juz padlo.

Gość lato w pelni
koles jestes taki glupi, pusty i niedojrzaly, ze wcale sie dziewczynie nie dziwie. pytanie, czemu jeszcze nie kopnela cie w tylek? 31 lat a jestes takim gowniarzem, ze szkoda gadac.

Gość ten koleś
ten koleś co założył ten temat wcale tej dziewczyny nie kocha tylko pożąda atrakcyjne ciało a co by było gdyby ta dziewczyna bardzo przytyła? Myslicie że miałby jakieś uczucia do niej? - czy raczej nazwałby grubym i głupim pasztetem? A seks sam w sobie jako czynnośc jest faktycznie raczej obrzydliwy , te głupie ruchy i podrygiwanie, ta wymiana obślizgłych śmierdzących płynów, ten śmierdzący pot i niewygoda, jak są uczucia to jest łatwiej to znieść, no i podniecenie pomaga w tych zwierzęcych chuciach, ale nie stawiajmy seksu na piedestał, miłość w sensie uczuć jest fajna , a seks nie zawsze jest fajny, a z pewnością przereklamowany., może seks być fajny jako niezbędny dodatek do miłości ale nie o popęd tu chodzi i nie o pożądanie na pierwszym miejscu.

Gość greckie wesele
Rany, jaki maksymalny dupek:O Koleś, wcale się nie dziwię, że laska ma cię głęboko w odbycie, bo kompletnie nie przedstawiasz sobą żadnych wartości. W każdym poście pieprzysz o tucznikach i grubych świniach i na drugiej szali stawiasz swoją miss? Po co to wszystko?:O Masz totalnie powalony stosunek do kobiet, nie szanujesz ich, brak ci kultury i elementarnego okrzesania. Skoro ta dziewczyna wytrzymała z tobą taki szmat czasu, to szczerze ją podziwiam:O Ale niechybnie trzyma cię w odwodzie, a tymczasem szuka kogoś lepszego, czego jej życzę z całego serca:P

Gość patty12
nie no bez przesazy....to chyba normalne, ze koles pozada laski, ktora mu sie podoba. Kazdy ma tam jakis okreslony typ uroby, ktory mu odpowiada u innej osoby...to ze nie lubi puszystych kobiet nie znaczy ze jest jakis dziwny. ja tez nie przepadam za grubszymi facetami, bo poprostu mnie taka figura nie pociaga i tyle. A co do tej jego dziewczyny to ja mysle ze ona jest jakas dziwna...cz z tego ze ladna, ale nie tylko wyglad sie liczy...sex to jest cos normalnego, co robiea "prawie" wszyscy... Moze ona sie poprostu boi. wie pewnie ze jej chlopak jest doswiadczony i boi sie ze nie sprosta jego oczekiwaniom. Albo moze nie mila wczesniej wiekszej stycznasci z meszczyzna...bo nie wiem jak wytlumaczyc jej zachowanie. wedlug mnie zwiazek opiera sie na milosci, zaufaniu itp, ale tez na seksie, bo bez tego to wszyskto predzej czy pozniej i tak sie skonczy.

Gość imperator ludwik
Zauważyłem, że tu na kafeterii, każdy komu nie podobają się tuczniki jest mieszany z błotem i jest niepoprawny politycznie:-o Napisałem co uważam a debilki ( pewnie te rozmiaru XXL słoń ) zaczęły na mnie najeżdżać. Ja tylko chcę rady bo męczy mnie bycie z sexowną wspaniałą kobietą bez seksu. A jakbym chciał tylko tego jednego dawno bym ją zostawił nie dostawszy tego czego oczekiwałem :-o Jak ja nie lubię utytyych lasek to jest źle, ale ja wy - kobiety gorzej traktujecie mężczyzn z niższym wzrostem to jest ok ? A tego można znaleść wieeele na kafe. Hipokryzja w czystej postaci :-o

Gość greckie wesele
Wiesz co facet, weź idź sobie pobiegaj albo ulżyj sobie w inny, wiadomy ci sposób i przestań pieprzyć. Co za logikę myślenia (albo właściwie jego braku) tu pokazujesz? Skoro cię skrytykowałam, bo ewidentnie pieprzysz, to muszę być tucznikiem? Jesteś tak głupi, że masakra:O I powtórzę po raz drugi, a ty sobie przeczytaj moje słowa na głos, albo z podziałem na rolę: NIE POCIĄGASZ TEJ LASKI I DLATEGO NIE CHCE SIE Z TOBA KOCHAĆ. ONA CZEKA NA PRAWDZIWA MILOSC Z FACETEM NA POZIOMIE A NIE Z TAKIM łOSIEM JAK TY:O I nie pisz więcej, bo z każdym postem pogrążasz się coraz bardziej:O

Gość Piotex W.
Jejku... Ja mam 14 lat i jestem z dziewczyną która ma 13 lat i kochaliśmy się już dwa razy. Sama mi zaproponowała. A panna co ma 26 lat? coś z nią nie tak ;]

do autora spierdalaj póki możesz tyle w temacie

Gość NocnyZdzisio
Ej ziomek nie wiem co ja robie na tej stronie xD ale skoro tu jestem to sie wypowiem.xDwiadomo ze facet chce ale moze laska jest inna jesli cos do niej naprawde czujesz to nie naciskaj jej bo mozesz ja stracic dlatego ja narazie nie szukam powaznego zwiazku osiemnastka to za wczesnie ej sluchaj powiem tak troche dystansu poza tym jesli jakakolwiek kobieta ma wiecej okej duzo wiecej ciala nei znaczy ze jest brzydka nei raz mialem do czynienia z pelniejszymi dziewczynkami i tu figura nei ma znaczenia jesli cosik do niej czujesz uwierz wiem co mowie eh zastanow sie czy to jest czego szukasz jesli tak to powiedz prawde ze masz takie i takie potrzeby moze nie byc gotowa nie wiem nie jesli nie tego szukasz to odpusc jeszcze znajdziesz taka co cie zaspokoi

Gość Sex to nie wszystko. Faceci!!!
Jeśli mogę się wypowiedzieć na ten temat to moim zdaniem nie jest tu niczemu winna ta 26-letnia kobieta tylko być może to wina właśnie jej faceta. Osobiście sama jestem w związku z mężczyzną i powiem tak na samym początku kochaliśmy się wszędzie i tak często jak było to możliwe. Ponieważ spotykaliśmy się tylko w weekendy czułam tęsknotę i pożądanie. Odkąd zamieszkaliśmy razem to wygasło. Mój facet zaczął prawić mi takie głodne kawałki (np. jak myłam naczynia) on patrzył na mnie i mówił: ,,...ale bym Cię teraz brał..." poczułam się jak jakaś laska tylko do jednego. Te sytuacje zaczęły się notorycznie powtarzać. Denerwowało mnie to jak cholera w pewnym momencie powiedział żartem ,,...a idź nadajesz się tylko do jednego...'' spojrzałam na niego z pogardą. A on ciągle mówił o sexie cały czas tylko sex. Tak więc on teraz prosi mnie czy mogłabym się z nim pokochać cały czas o to prosi a ja zgadzam się ale najczęściej moja odpowiedź brzmi: GŁOWA MNIE BOLI. Po prostu nie lubię już z nim tego robić i tyle. Za to jego zachowanie odrzuciło mnie od niego.

Gość Sernik
Ja też mam problem tego typu. Ale to nie jest, żadna prowokacja. To może opiszę po krutce. Z kobietą jestem prawie 4 lata. Ponad rok ze sobą chodziliśmy zanim do czegoś doszło. To był praktycznie nasz pierwszy raz. Troche było strachu ale potem się rokzręcilismy. Może nie robiliśmy tego codziennie ale raz do dwóch w tygodniu. Były i są jakieś stresowe sytułcje (bo nie mieszkamy razem). I o co mi chodzi jak kiedyś wszystko się rozwijało w tej swerze to od roku albo lepiej robimy to raz może dwa w miesiącu. Ona prawie zawsze lezy na plecach i żadnej gry tylko dawaj i już. Mało się całujemy. Analizuję powody i jednym z argumentów poza( nie mam siły, ochoty) to że jeszcze nie jesteśmy zaręczeni a najlepiej ślub juz a potem to mnie z łożka nie wypuści. Pewnie powiecie to się ożeń baranie. Dziewczyna ma 20 lat i ja i ona próbujemy się jakoś ustatkować finansowo. Nie jestem gotowy materialnie i co za tym idzie do końca psychicznie na ślub. Z początku myślalem, że może kogoś znalazła na boku. Ale dobrze ją znam i nie mogę w to uwierzyć. Łączy nas miłość kilka lat związku i sam nie wiem czemu nie możemy robić tego ze 2 razy w tygdoniu. Kiedyś jakiś popęd miała a jak się troche napiła to się na mnie rzucała(brzydkie słówka i namietny seks) teraz nawet jak wypije to idz już bo ja idę spać... Głupio tak myśleć, że po ślubie będzie zupełnie inaczej, to tak jak by wierzyć, że ludzie po zmieniają się zawsze na lepsze. Z tego co zaobserwowałem jest tak samo a często gożej. Co w na to? Przepraszam za błędy orto.

Gość fresh&cool
moze po prostu priorytetem i celem zyciowym Twojej dziewczyny jest slub :o a jakby to bylo potem, po slubie, to na dwoje babka wrozyla... ale matko! Wy macie po 20lat- jak mozna w ogole myslec o slubie w takim wieku? to nierozsadne ;)

Gość Sernik
Ja jestem kilka lat starszy. Dziewczyna mi mówi o ślubie odkąd skończyla 18lat. Właśnie nie wiem jak to będzie po ślubie...

Gość Sernik
Nie no nie wierze, że mnie zdradza. Może jej nie śledzę ale nigdy nie miałem żadnej takiej przesłanki wskazującej na to. Obstawiam, że problem leży gdzieś po środku i chciabym to zrozumieć i zmienić.

Gość przyjacielska rada
powiem krótko: miałem podobny problem. sex jest zbyt pięknym żeby żyć w celibacie ( a widze że to cie czeka kolego). Jeśli wkońcu kiedyś dojdzie międzye wami do zbliżenia to będzie to jedno, góra dwa, ała ała- zostaw mnie! Więc zostaw ją, świat jest pełen pięknych kobiet, a jak tak dalej będzie to i tak ją kiedyś zdradzisz a po co Ci zbędne problemy. poszukaj sobie innej bardziej KOBIECEJ dziewczyny.

Gość twardy klusek
Jestem pełen podziwu dla masochizmu facetów, którzy są z kobietami, które w ogóle nie czują do nich pociągu seksualnego. Przecież to zasadnicza sprawa w związku. :)

Gość twardy klusek
Ja pierniczę, ale suchar....

Gość Encyklopedysta
Ja wywnioskowalem z tego co przeczytalem , że ta dziewczyna może miec jakieś problemy zdrowotne zwiazane z narzadami płciowymi. Jeśli nie chce mieć dzieci , to troche dziwne.

Gość Kojak44
Jak tak można ?? Mam podobną sytuację. Staram się jak mogę, oddaje swoje serce i czas i ciągle jak ją poproszę nawet o zdjęcie stanika to słysze że jestem zbokiem. Drogie panie,na pewno lubicie jak sie koło was skacze i usługuje, ale na Boga jesteśmy ludźmi. Wiążecie się z facetami a później traktujecie jak przyjaciół. Wielkie paniusie przez które my faceci po prostu nabawiamy się kompleksów. Podsumowując - Jak można mówić że się kogoś kocha i nie chcieć się z nim zbliżyć? Jeśli tak jest to pewnie kobieta nie jest z Tobą z miłości tylko z wygody.

Gość sexyman
sluchajcie panowie spadamy stad, ona jest facetem

Gość bubasababubaaa
może boi się ciąży? moze czeka na noc poślubną???? chyba, że naprawdę sądzi, że sex jest obrzydliwy. zresztą skoro nigdy nic nie robiła, to moze rodzina jej tak wpoiła? ona się boi. a dotykacie się jakoś? tzn bez ubrania albo jakoś?

Gość bubasababubaaa
sernik ona się nei zmieni po ślubie. bo skoro już to robicie, a ona nie lubi sexu, skoro leży na plecach i czeka (tak robią muzułmanie z żonami, że one leżą jak kłody, bo im tak wpajają, że kobieta ma służyć facetowi) to jej się to nie podoba!!! to jak juz zaczniecie się rozbierać to powiedz jej "a pokazesz mi dzisiaj, jak to bedzie po ślubie, chociaż troszkę z tego, jak bedzie nam cudownie". i moze wtedy chociaz troche sie ruszy?

Gość hej koles.......
Dobra, zalozmy, ze laska w koncu Ci da, bedziesz wniebowziety :P Wezmiecie slub, ona zajdzie w ciaze, urodzi, ale figurka juz nie bedzie tak idealna (moze przytyc, moze miec problemy ze zrzuceniem tego) i co? Nazwiesz ja tucznikiem i milosc sie skonczy?

Gość gość
Ja sądzę że ona się rombie na boku a on jest zaślepiony widziałem wiele takich przypadków , moja koleżanka dawała wszystkim jej chłopak był zaślepiony jemu nie dawała taka cnotka była (nie jesteśmy kosmitami)

Gość gość
Jezu, przecież ona jest aseksualna, uciekaj od niej jak najszybciej, bo ona się NIGDY nie zmieni. Nie ważne co zrobisz ani co powiesz, ona już tak ma.