Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ranyyyy

szook! przeczytajcie rozmowe mojej 13 letniej siostry na gg

Polecane posty

Gość mala czarna biala
Wystarczy znac podstawy konstytucji zeby wiedziec,ze kazdy ma prawo do zachowania prywatnosci korespondencji. Nie jest Ci glupio ze taka wredna cipa z Ciebie?

Jestem lekko zniesmaczona. Ja nigdy nie pisałam tego typu rzeczy z obcym chłopakiem lub takim, którego znam krótko. Tego typu ukierunkowane rozmowy rozpoczęły się dopiero ok. 17 roku życia :P W dzisiejszych czasach dzieciaki dorastają bardzo szybko. Zbyt szybko! PS. Rodzicom nie wspominaj nawet, bo rozpęta się w domu piekło ;/ Najlepiej sama porozmawiaj o tym z siostrą.

Gość dziecko nie ma żadnych praw
do żadnych tajemnic, w zasadzie to nie ma żadnych praw. ale ma to swoje plusy: tylko dzieci dadzą się zatrudnić np. za 2 zł za godzinę i jeszcze będą się z tego cieszyć, dzięki czemu można znaleźć tanio nianię lub pomoc domową :classic_cool:

Szczerze Ci powiem, że tu nie ma "winy" Twojej siostry! Ja bym się dowiedziała co to jest za koleś!!! i to szybko. To on ją w tej rozmowie nagabuje a ona próbuje być fajna (jak to nastolatka) i udaje, że jej się podoba ta rozmowa a tak na prawdę jest na maxa zawstydzona. Pewnie to jest jakiś starszy od niej chłopak, któremu chce zaimponować "otwartością" a on szuka okazji.

Gość troche kodeksu karnego
do malej czarnej: co bys wolała, otworzyc list twojego dziecka czy zeby zostało zgwałcone... zastanów sie co piszesz! do ja24, zgadzam sie z Tobą. ale z tą dziewczyną też trzeba otwarcie porozmawiac.

Gość skt
odciąć gówniare od komputera... wystarczy założyć hasło i po sprawie, oczywiście pokaż rodzicom tą rozmowę.

Gość no i to powyżej to najlepsze
rozwiązanie. jak dostanie szlaban na kompa to się nauczy na przyszłość.

Gość wypadziołcha
ja kiedyś pisalam z jakims obcokrajowcem, chyba na slsk, sciagalam od niego 1 piosenke i zagadal. to bylo kilka lat temu, moze 5. Nienawidze nachalnych porabancow. Wrzucil kilka swoich fotek, zaproponowal mi zebym je sciagnela. Byly 3, przystojny calkiem :) Ale 3cie rozwalilo mnie totalnie. Nie bylo jednoznaczne, zastanawialam sie co na nim jest, a to byla fotka jego "sprzetu" w gaciach. Mialam 15 lat, wystraszylam sie i od tamtej pory uwazam na to co odbieram i z kim rozmawiam. Ale nie kazdy bedzie mial nauczke, niektorym moga takie rozmowki przyniesc satysfakcje. Porozmawiaj z nia. Poza tym ona nie powinna siedziec o tak pozniej porze przy kompie (baaa, to noc przeciez). Wstaw kompa do swojego pokoju. Ustalcie godziny, jak ktos bedzie sie krzatal po domu, takich rozmow nie powinno byc ...

Gość eluu
Moim zdaniem powienienes z nia pogadać zeby nie pisała wiecej z takimi ludzmi...Nie chce straszyc ale znam taka dziewczyne co miała 14 lat i pisała z jakims kolesiem i potem spotkali się i on ja zgwałcił..;/..

Gość girlssssss
nie masz wstydu jezeli po pierwszed czytasz prywatna rozmowe TWOJEJ siostry i jeszcze wystawiasz ja publice...

Gość zbuuulwersoowaaana
o ranyy- jak mogłaś grzebać w jej prywatnych rzeczach?! Jak ty byś sie czuła jakby ktoś czytał twoje rozmowy ? ! kazdy ma prawo do prywatności nie ważne w jakim wieku.... Twoja siostra napewno wie co robi ... po tej rozmowie widac ze nie jest glupia naiwna dziwką . W tym wieku każdy ma ochote na takie rozmówki.... To normalne.... Nie powiecie mi chyba że ktoś z was tu wypowiadajacych się w młodości takich rzeczy nie robił ?! Może i sie buntuje ale to naturalne... Ja też się buntowałam ale to tylko dlatego że byłam pod presją rodziców, ciągłe pytania co robie z kim się zadaje itp. Głosili mi jakieś głupie kazania co mnie doprowadzało do furii... Myślę że powinnaś być wyrozumiała dla siostry. Poprostu jej zaufaj....albo wyobraź sobie że jesteś w jej wieku w obecnych czasach- 2008 roku!!....

Gość ja się kręcę na dwie ręce
"W tym wieku każdy ma ochote na takie rozmówki.... To normalne..." Może dla Ciebie - współczuję :O Ja bym pokazałą rodzicom pod nieobecność młodej, tak żeby zdążyli przetrawic i nie rzucili na nią z krzykiem w nerwach, tylko zdążyli zastanowić i ochłonąć.

Gość mala czarna biala
Macie chyba zryta psychike. Wszedzie dopatrujecie sie gwaltu albo wykorzystania.Z rozmowy wynika ze to jest jej znajomy i to nie poznany na internecie tylko zapewne ze szkoly lub z osiedla. Po drugie mam 14 letniego brata ktory juz sypia z dziewczynami i sa to jego rowiesnice.Dla mnie jest to niepojete,nie pochwalam tego, ale nie ja jestem od osadzania, narzucania wlasnej woli i dyktowania innym co maja robic.

Gość do tej powyzej
niezla patologia. zrozum tylko,ze owszem,kazdy ma prawo robic to co chce,ale jezeli jest dorosly i nie robi krzywdy drugiej osobie! A twoj bracior po pierwsze jest dzieckiem, a po drugie krzywdzi siebie i te dziewczynki. A ty sie biernie temu przygladasz

Gość gryer
tak, pozwólmy dzieciom na wszystko, nie pouczajmy, nie uczmy co jest złe co dobre, nie kontrolujmy - genialne, a potem powyrasta z nich nie wiadomo co :/

Gość Prywatnooosc
Rozmowa na gg ... Ehh... zal mi Cb jak mozna czytac czyjes rozmowy? co? To prywatnosc.. i jeszcze ta rozmowe na necie pokazujesZ? zalosne! Ciekawe jakby twoja prywatnosc ktos naruszyl ;/ ... Pogadaj ze swoja siostra... Jesli juz bylas na jej gg to moglas wzisc nr tego chlopaka i do niego pisac podajac sie zaa kogos innego.. bys moze sie dowiedziala kim jest :) rodzica narazie nie pokazuj :) I wogole szkoda mi Ciebie! ... brzydko zrobilas...

Gość do tej powyzej
od razu pokazac rodzicom a nie na kafeterii,gdzie polowa uzytkownikow to gowniary ,ktore mysla tylko o tipsach i ,chlopakach i dyskotekach.

Gość Prywatnooosc
gowniary... fajnie mowisz o mlodszych osobach.. sama bylas kiedys w ich wieku... i nie mow ze nie krecily cie takie tematy..

Gość do tej powyzej
tak gowniary- a i tak jest to delikatne okreslenie. Gdy mialam 13 lat krecilo mnie lazenie po drzewach i czytanie Ani z zielonego wzgorza a nie rozmowy o lizaniu mojej cipki!

Gość Prywatnooosc
z tym racja... ale swiat idzie do przodu... a gowniara to brzydkie okreslenie... chyba sama niechcialabys aby tak ktos o tb mowil?

Gość do tej powyzej
raczej nie zachowuje sie tak,zeby inni musieli uzywac w stosunku do mnie takich okreslen. A ta dziewczynka ,ktorej rozmowe tu przytoczono jest nie tylko gowniara, ale i ... powstrzymam się

Gość oliwa zawsze sprawiedliwa
na odległośc śmierdzi pedofilem; pokaż rodzicom i zgłoście sprawę na policji, jeśli siostra nie zna tego pojebusa

Gość a ja bym zrobila tak
najpierw nic bym nikomu nie wspomniala o tej rozmowie potem pogadalabym z siostrą szczerze o seksie i o facetach. Ale nic bym nie mowila ze czytalam gg dopiero gdyby sie wypierala ze ją to nie kręci itd to wtedy pokazalabym jej rozmowe ktorą masz. Pokazalabym jej w ogole ten temat na kafe tak by mogla sama przeczytac co ludzie o tym myślą - rodzicow i ciebie moze zacząc traktowac jak wroga ale jak zobaczy co myślą obcy ludzie moze da jej do myslenia co robi. I nie piszcie tutaj bzdur ze ona nie wiedziala ze chlopak prowokowal itd bo to gowno prawda jakby nie chciala z nim gadac to dawno by sie rozłączyła i nie wspominala by o bieliznie i nie pytala czemu tylko troche chcial jej zdjąc majtki :(:(:(

Gość a ja bym zrobila tak
jaki pedofil chlopak ma pewnie z 15 lat przeciez rozmawiają o wspolnych znajomych a to znaczy ze go zna.

Gość JAAA JA
moja siostrzenica ma 11 lat az strach sie bac zawsze jej mowie uwazaj na zboczencow i pedofili bo ich jak mrowek i nic nie pij nie jedz jak cie czestuja-takie to czasy nastaly

Gość echu echu
jak juz twoja 13letnia siostra zacznie wspolzycie z tych chlopcem, jak juz im sie wpadnie - bedziesz mogla powiedziec, no coz... przynajmniej zachowalam tajemnuce korespondencji... zdziwilo mnie jedno - jak u licha 13ltka moze josc (mateusz sugerowal, ze je doprowadzi do orgazmu oralnie... 13latke??? - dziwne - jakas wybujala wyobraznia i ego:-0)

ale ona go zna, rozmawia z nim już dłużej i pewnie go bardzo lubi, skoro podpisała go na liście kontaktów i obok jego imienia wstawiła całusa

Gość larousse
autorka sama napisala ze ten mateusz ma 21 lat a ona sie podawala za 16-latke !! Wiec nie mowcie ze to jej rownolatek i pewnie sie bardzo lubia itd bo znaja sie z e pulsa ! W tym wieku każdy ma ochote na takie rozmówki.... To normalne.... normalne?! Może w wieku 16-17 lat czy nawet dajmy na to 15 takie tematy zaczynają już interesowac ale nie w wieku 13 lat gdy dziewczyna pewnie dopiero co zaczeła miesiaczkowac ,nie zna wlasnego ciala a pisze z dorosłym mężczyzną o seksie.Widać po rozmowie ze nie za bardzo sie orientuje jeszcze i nie jest pewna odpowiedzi ale jeśli tylko on napisal jej pare milych slowek ona od razu to chwycila i podjela temat

Gość o raany
sluchajcie oni nie sa znajomymi, pisali juz wczesiej ale poznali sie na epulsie czacie lub innym portalu. jej przeowic sie nie da, zrobila sie pyskatym dzieciakiem, nawet mama jej czesto ustepuje bo drze sie na caly dom, a ona traktuje i zwraca sie do matki jak do jakiejs idiotki! aby jak cos chce robi sie mila albo jak mnie czy mamy dluzej nie widzi. jak sadzicie zebym popisala z tym chlopakiem i wydobyla nr od niego? na razie i tak nic przez tydzien nie powiem siostrze bo jest rodzina i nie chce takich spraw zalatwiac przy nich

Gość o raany
czy lepiej napisac o tym mu na gg? ze pisze z 13latka i jak nie chce miec problemow niech da sobie spokoj, ale czy wtedy na 100% uwierzy