Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie zwykła dziewczyna

Nie mogę się przekonać do seksu oralnego!

Polecane posty

Mam faceta, którego kocham nad życie, jednak nie potrafię się przekonać do seksu oralnego. W łóżku jest nam cudownie, ale... no właśnie... jest jedno "ale". Nie lubię oralu :( nie w tym sensie, że nie lubię mojemu partnerowi dawac przyjemności, ale chodzi o przykry zapach spermy... często zmuszam się do tego, ale jak tylko go poczuje zaraz chce mi się zwymiotować. Gdyby czuć było po wytrysku, może bym jakoś przeżyła, ale jego jądra są całe "przesiąknięte" swojskim zapachem, nawet po kąpieli :( Pomocy!

Gość no to chyba to nie jest zapach
spermy. a ta kąpiel to częściej niż raz na dwa tygodnie?????????????

kąpie się codziennie, latem nawet dwa, trzy razy bierze prysznic... :(

Gość no to chyba to nie jest zapach
no to nie wiem albo masz uczulenie na tego konkretnego faceta albo on jest na coś chory (tak że mimo kąpieli jego okolice intymne śmierdzą) tylko nie wiem co to by mogła być za choroba...

I zaznaczam, że ten "zapaszek" pochodzi z jego moszny... tylko i wyłącznie :(

i na pewno to jest "zapach" spermy. Jeśli chodzi o choroby, to ma kamicę nerkową...

Gość idź z nim pod prysznic
i przekonaj się czy on tak uczciwie te jaja myje z użyciem mydła czy tylko je samą wodą płucze (niektórzy tak robią). A najlepiej sama mu wyszoruj a jeśli to nie pomoże to chyba tylko zmiana diety na zdrowszą może tu pomóc.

Gość gość
Hmmm....zapach spermy nie może pochodzic z zewnatrz moszny...no chyba że ma ja aktualnie ospermioną:o:oMoże zle myje ten worek, hę? I hoduje tam dzikie krzaki?

głupio mi z tego powodu kończyć znajomość (jesteśmy ze sobą 4 lata, poza tym nie jestem smarkatą gówniarą), nie chcę innego faceta, charakter ma świetny, z wyglądu boski... niewiem jak mam mu o tym powiedzieć, nie chcę mu robić przykrości...

Gość Zygmund
zacznij od analnego, szybciej idzie

nic nie hoduje ;) zawsze przystrzyzony odpowiednio... wiele razy też byliśmy pod prysznicem razem, czy nawet w wannie i myliśmy się nawzajem - powiedziałam mu, że to może być ciekawa gra wstępna. Przystał na to. I mimo, że go dokładnie wypucowałam swąd był dalej :( może faktycznie o dietę tu chodzi...

Gość gość
O rety, my z moim facetem otwarcie gadamy o takich sprawach. Na ten przykład: jak dłubie sobie w nosie, to moj mowi: przestan robic twixa ty obrzydliwa babo, bo cie w koncu rzuce! Albo jak mu smierdzi z ust rano mowie: capi ci z jamy tak, że zaraz puszcze pawia, idz do dentysty w koncu ty leniwy kałmuku.noo...i nie ma nigdy takich chorych akcji porzynajmniej jak u ciebie.

Taka sobie zwykła dziewczyna, jeżeli nie umiesz przekonać się do seksu oralnego, to zwyczajnie powiedz swojemu facetowi że nie chcesz uprawiać seksu oralnego. Wątpię żeby porzucił cię z tego powodu.

Gość gość
Hmmmm.....zyli mowisz, że to nie jest zapach z członka, tylko z moszny?Pewna jestes?Kurde....dziwne....owszem, każdy ma indywidualny zapach skóry i jest to zwiazane z dietą, ale żeby tak osstro dawało po nozdrzach tylko z powodu jedzenia, to jeszcze nie słyszalam. Przecież na mosznie nie ma blon sluzowych, sama zwykła skóra....

koment. do rady FLorka: taaaa....nie porzuci,tylko sobie znajdzie inne ktore chetnie beda mu robily,a Ciebie bedzie kochal i szanowal,ale zmuszac nie bedzie bo Ty taka dobra i ladna,wiec nie bedzie Cie krzywdzil porzucajac... ehm :| to zadna ironia do Ciebie Florek,po prostu Twoja wypowiedz przypomniala mi watek, tutaj na kafe, pewnego "tulipana" czy tam "przystojnego z wawy"..podobna sytuacja,tlyko ze Pan Tulipan znalazl juz idealne rozwiazanie.... pozdrawiam

Gość Glebokie zale
i brawa dla pana tulipana za nie