Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szantazowana uczennica...

Podejrzenie złamania praw ucznia. /rzecznik praw ucznia, Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość obywatelka Polski
ze mnie stara wyjadaczka i wiem, co znaczy te mdlenie, łap kawalera póki jeszcze czas, lada dzień będzie widać i pocałuj kota w nos.

Gość Szantazowana uczennica...
obywatelka Polski - aleś mnie ubawiła.... :)))) mam z Ciebie niezłe zianie. Zazdrościsz mi młodości co nie???? Ach tak, żałujesz, żeTwoje 30-40 lat to nie piętnaście co nie???? p.s żję w wolnym kraju i mam prawo robić co chcę, byleby to było zgodne z konstytucją... i ******** cIĘ obchodzi co ja robię. Ale pwoeim Ci - otóż zaplanowałam sobie na czas uroczystości siedzenie na kibelku. tak, moje ulubione zaęcie, później idę do sauny, na basen i na podróż samolotem dookoła świata z ojcem moje dziecka... och odkryłaś moje zmaiary, co ja zrobię co ja zrobię????? :| A na serio dalej sobie wpajaj te bajeczki o mnie ja wiem swoje i kropka. A babkom nie daje w kasze dmuchać. ale widze ty nie umiesz czytać, wytłumacze ci stara babo taka sama jak one najlepiej jak potrafie, bo z Twoim poziomem inteligencji pojęcie kilku prostych zdań jest rzeczą niezwykle trudną więc: Od początku babkom nie dałam w kasze dmuchać, powiedziałam, że za żadne skarby świata nie idę i pójdę!!!! a tutaj tylko pytam się czy one maja prawo mnie santażować i mogę dostać karę. Zrozumiałaś???? czy mam wytłumaczyć ręcznie?????

Nie mają prawa cię szantażować i możesz mieć przechlapane :D COś jeszcze chcesz wiedzieć? Moim zdaniem ty się nikomu nie postawiłaś, tylko mędrkujesz na forum.

Gość znać w tobie człowieka słabego
chcesz poprawic samopoczucie swoje? wmówić nam , że sie postawiłaś, kiedy nie?

Gość obywatelka Polski
nie zazdroszcze ci młodośc, a wiesz czemu? bo dla mnie lepiej być starą. młodość w okresie powojennym miałam ciężką jak to sierota na wsi. A teraz mom emeryturke, czas na majowe, a na takich mdlejących pannach sie znom. Znaczy - bachór w drodze.