Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm hmm hm

Facet który ma 35 lat i nie ma żony

Polecane posty

:classic_cool::classic_cool: Chociaż w świecie wiele klubów jest, i może większe są, i sława większa jest. My w Krakowie, mamy taki klub, któremu serca oddaliśmy już. Glory, Glory aleluja, Wisła wygra nie ma chuja (zbuja), Glory, Glory aleluja, Wisła wygra dziś ten mecz na pewno. (2x) Jestem kobieca?:O

Poszła do Adama, w okno zapukała, Otwórz mi Adamie, będę Ci dawała ref: Gola, Wisełka gola, I Adam strzela i bramka jest OLE! Adam jej otworzył, na ławie położył, Dokładnie wyruchał i za drzwi dydmuchał ref: Gola, Wisełka...... Poszła do trenera złożyć zażalenie, Że ją Adam kopnął w samo przyrodzenie, ref: Gola, Wisełka... Trener Wisły Kraków dokładnie wysłuchał, Położył na ławie, jeszcze raz wyruchał. ref: Gola, Wisełka..... Adam w kryminale kajdanami brzęka, a jego dziewczyna pod chujami stęka ref: Gola, Wisełka..... Morał z tej piosenki, Adam siedzi w ciupie, a jego dziewczyna zarabia na dupie. ref: Gola, Wisełka..... Jeszcze jeden morał płynie z tego taki: Kibice Wisełki morowe chłopaki! ref: Gola, Wisełka..... :classic_cool:

Gość wisla szmaciarze
!!!!!

Gość jak to po co
po to żeby prała ci skarpetki. :classic_cool:

Gość gość
z doświadczenia wiem, że to przeważnie wieczni chłopcy i takie emocjonalne kaleki przeważnie, chcą się bawić i nic więcej

Gość gość
z doświadczenia wiem, że to przeważnie wieczni chłopcy i takie emocjonalne kaleki przeważnie, chcą się bawić i nic więcej

Gość gej albo dziwak
i walikon

Gość gość
r****cz, ktory skacze z kwiatka na kwiatek i nie bierze odpowiedzialności za swoich bliskich tylko liczy się dla niego własne szczęście

Gość hmmnoc
każdy ma teorię na ten temat która pasuje do jego aktualnego stanu umysłu a powodow może być co najmniej 6