Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakkaka

film lejdis

Polecane posty

Gość jakakkaka

co sadzicie o tym filmie? wlasnie koncze ogladac, nawet niezly, tylko tyle przeklenstw :P

Gość Tommekkk
Bardzo ładna (choć aparat na ząbkach), wyjątkowo zgrabna, szczupła, ale nie chuda, wspaniały biust. Mieszkanie - wysoki standard. Czysto. Przyjmuje z koleżanką, choć akurat była sama. Plus za duże lustro w pokoju. Francuz zaproponowała do końca za dopłatą. Nie skorzystałem. Nie pytałem też o inne szczegóły dot. tego, co oferuje. Francuz bez wyrazu, wspomagany ręką. Szybko przeszliśmy do seksu. W pozycji na jeźdca zastosowała nie odpowiadające mi tempo. Właściwie zareagowała na sugestie i zrobiło się przyjemnie choć bez rewelacji. Seks w pozycji klasycznej, ok, choć piersi miała wrażliwe i o pieszczeniu ich raczej nie było mowy. Ogólnie, w seksie zupełnie przeciętnie, tak, że panowie wymagający konkretnych technik, luzu i wysokich umiejętności raczej nie będą zadowoleni. Atmosfera natomiast była bardzo fajna, co jak sądzę w dużej mierze było też moją zasługą. Ogólnie: Lokal - 9/10 Twarz- 8.5/ 10 Sylwetka - 10/10 - super wrażenia estetyczne zarówno wzrokowe jak i dotykowe Oral - 3/10 Jeżdziec - 5/10 Klasyk - 6/10 Atmosfera - 8/10 Wyszedłem zadowolony.

Gość lejdissrejdis
lejdis srejdis, cienki film Moja ocena: 2.0

Gość jak dla mnie film z drugim
dnem...kazda z nas moze odnalesc siebie w ktorejs bohaterce. dla mnie suuuper. oczywiście wedlug mnie film tylko dla kobiet.

Gość jakakkaka
myslalam, ze to g... ato nawet fajne :D testosteron tez taki?

testosteron tezzzz jest dobry :D:D:D:D jak dla mnie oczywiscie :):):) ale jest sie z czego posmiac ;);)

Gość jakakkaka
ale piekne zakonczenie...

lejdis ma fajne zakonczenie .... choc liczylam ze korba bedzie z tym edgarem-edwinem ;):P kuurcze no :D

Gość jakakkaka
zaczynam ogladac testosteron, ale lipa na razie,zasypiam :O

reż. Tomasz Konecki scen. Andrzej Saramonowicz, Anna Andrychowicz-Słowik, Małgorzata Jeszcze go nie oglądałem.. czy reżyserem nie powinna byc kobieta ? Pytanie retoryczne bo filmu nie oglądałem..

bo na ten film tez trzeba spojrzec z przymruzeniem oka...doszukac sie czegos glebiej...moim zdaniem pokazuje jacy sa faceci...graja maczo a tak naprawde nie zawsze jest. No nie wiem. Kazdy ma inne poczucie humoru, ale mnie sie podobal :)

Gość jakakkaka
obejrzalam go w 5minut :O

Gość mirabbellka
sciagnij go z www.osiolek.com zeszlo mi w 4 dni