Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ywonna

który zapach ładniejszy i trwalszy,pomarańczowy adidas czy segreto bi-es?

Polecane posty

Gość no jestem
wydaje mi sie ze segreto bardziej czuc,dluzej.ma taki dosc ostry zapach,a adidas takie owocowy,ale tez ladnie.....hmmmm teraz sama nie wiem który bym wybrala

segreto to odpowiednik code armaniego,mi sie podoba,jednak kiedy sie nim popryskam(moja mama je ma) to taki duszacy mi sie wydaje i czaem ciezko mi wytrzymac ten zapach.natomiast adidas pomaranczowy(tropical passion) to takie owocowy,lekki swiezy zapach,jest mniejj trwaly ale bardzo milo pachnie na skórze,ja pryskam nim wlosy( wlasciwie kark) i czuje taki subtelny mily zapach.wiec jesli wolisz lzejsze zapachy to wez adidasa

mialam oba,wole segreto bo mocniej pachnie,niestety moj chlopak tego zapachu nie lubi-dlatego adidasa mi dal,ale ja i tak wole S :)

no to wybiore adidasa bo skoro segreto taki bardziej ostry to nie dla mnie chyba,mimo ze dlugo pachnie waszym zdaniem

Gość skąd sie biorą nutki
mi segreto podobal sie jak w sklepie wąchalam,jak kupilam i codziennie uzywalam to po kilku dniach nie moglam zniesc zapachu....teraz mam wlasnie tego adidasa pomaranczowego,podoba mi sie,nie jest bardzo trwaly ale mam w torebce wiec moge aplikacje powtorzyc w dzien.....

Gość baa ja to mam z 20 nicków
segreto jest bardziej kobiecy a adidas mlodziezowy

Gość duell
ja mam adidasa różowego Fruiti Rhythm...fajnie pachnie tak świeżo owocowo...bardziej mi się podoba niż pomarańczowy

Gość duell
ten czerwony w tej ''kosmicznej'' butelce plastikowej ?...na Allegro są...też kiedyś miałam ale nie są trwałe...zresztą według mnie żadne perfumy nie są trwałe...nie wiem może taka jestem ze po kilku godzinach nic juz na mnie nie czuć :(

Gość duell
niedawno też je widziałam na Allegro...ale teraz nie ma...

wiem jakie to zapachy i mi jako facetowi podoba sie ten adidas pomaranczowy w dzien,a na wieczor segreto ;) 🖐️

Gość sibi
tylko się nie psikajcie na skórę tymi pomarańczowymi,bo wiadomo że są fotouczulające

Gość sibi
a ładnie pachnie kwatowy ten biały adidas

do autorki-ja wybralabym segreto :) jest naprawde duzo trwalszy,moze na poczatku troche duszacy ale po chwili zapach jest sliczny :) taki subtelny,namietny

Gość hfbdshfgsfg
zdecydowanie adidas tropikalny,ten segreto jest taki duszacy ze na wymioty zbiera