Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klasycznie ładna kobieta

25 letnia dziewica? czy cenilibyście takie babki???

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
ja nie uwazam, ze po slubie, ale moglbym miec (nawet chcialbym) miec jedna partnerke seksualna w zyciu, pod warunkiem, ze dla niej tez bylbym jedynym, a nie kolejnym i jednym z wielu

prawiczek kurwa działa na mnie jak chooj na cepa! sluchaj stary dzilasz na mnie bardzo, ale wydajesz sie byc ksiedzem

Gość prawiczek i kropka
olallalaa, Lady Baby 24 zwiazek typu prawiczek i nie dziewica rzadko powstaje, rzadko jest udany, a jeszcze rzadziej konczy sie malzenstwem. to duze ryzyko z gory. ja sie porownania nie bojel chodzi mi raczej o to, ze przeszkadzaloby mi, ze moja dziewczyna wczesniej z innymi facetami robila rozne brzydkie i niegrzeczne rzeczy :D

Gość prawiczek i kropka
nie jestem nawet katolikiem. po prostu jak sie dowiaduje, ze dziewczyna, ktora mi sie podoba juz ma to za soba to mi sie tak przykro i smutno robi, nie wiem czemu, ale wtedy wydaje mi sie, zebysmy do siebie nie pasowali

Gość prawiczek i kropka
poza tym kobieta doswiadczona tez by prawiczka nie chciala. jakby sie jakas kolezanka dowiedziala, ze nie jestem prawiczkiem to by mnie wysmiala i miala za frajera i nigdy bym u niej szans nie mial

Gość klez
Ladna i do tego dziewica? :P

Gość olallalaa
moja dziewczyna wczesniej z innymi facetami robila rozne brzydkie i niegrzeczne rzeczy ---> nie skomentuje tego bo brak mi slow:P a skad Ty mozesz wiedziec czy udany czy nie jak nie byles w zwiazku z taka kobieta? ( a byles w jakims ?) najlepsze sa rady ludzi ktorzy nie maja pojecia o tym co pisza:p wez TY prawiczek idz sprobuj a potem wroc i sie wypowiadaj na temat!

Gość lj00000000000i
pierdilisz bez ładu i składu:O

Gość prawiczek i kropka
olala, ja czekam na milosc, nie chce tego zrobic dla samego seksu. po prostu wiem, ze takich zwiazkow jest malo, malo ktory kolega jest do dzis z pierwsza partnerka, kolezanki, ktore juz uprawialy seks lubia pewnych siebie facetow, co juz troche babek mieli. widze jakie sa realia

Gość klez
dziwne, co nie znaczy nie-normalne. bo teraz to laski daje na prawo i lewo. Tylko czy nie masz zbyt duzych wymagan do co facetow? Czy istnieja tacy, jakich szukasz?

Gość prawiczek i kropka
a spotykalem sie z dziewczynami, ktore raczej dziewicami nie byly. boje sie, ze zakocham sie w takiej co miala kilku partnerow, bo tak na prawde to lepiej sie dogaduje z tymi "niegrzecznymi" dziewczynami :o takie ulozone cnotki mnie nie pociagaja :(

Gość olallalaa
ja tez bym nie chciala faceta takiego jak Ty co sie uzala nad soba idz siadz i placz ze wiekszosc juz seks uprawiala:P wiesz czekajac na dziewice wcale nie znaczy ze jak taka spotkasz to Ci z nia bedzie dobrze ...i z nia zostaniesz:P nie ocenia sie ludzi po tym czy ktos juz uprawial seks czy nie i nie dobiera sie partnera kierujac sie tym kryterium tylko jak sie kogos kocha sercem i calym soba tak mocno to sie nie liczy to czy ten ktos juz sie kochal z kims przed Toba ale TY widac tego nie rozumiesz....dorosnij chlopcze:P

Gość a ja mam 25
A to że autorka jest teoretycznie dziewicą to coś złego ? co za różnica czy miała faceta miedzy nogami czy nie . Jak jest wesoła i wygadana to dla mnie to może być i "ruda z cyckiem i piegami" i nawet dziewicą .

Gość prawiczek i kropka
ale jestes niemila i mi dokuczasz :P

ollallaaa Wyjete z prawdy!! jak patrze na takiego użalającego się nad sobą PENISKA to w zyciu bym mu sie nie oddala, nawet z milosci. poslychajcie , ale pojdz ze mna do lozka, to co ze mam malego fistaszka :P uuuu

Gość prawiczek i kropka
to bylo do lady baby

Gość iinna anka
do autorki --> rozumiem czekasz na kogos kogo pokochasz i wtedy...bara bara.:D

Gość prawiczek i kropka
ja sie nie uzalam nad soba, po prostu stwierdzam fakty. na co dziewczynie, ktora juz uprawiala seks jakis tam prawiczek :P poza tym wiem, ze kolezanki rozne rzeczy juz maja soba i z pozoru mile, sympatyczne, inteligetne, wygadane, zabawne, fajne dziewczyny rozne juz grzeszki z plcia przeciwna maja za soba. moze tak byc ze podoba mi sie jakas kolezanka, a ona juz kiedys obcemu loda na imprezie zrobila, ale w krzakach sie bzykala :D i co wtedy?

Seks jest dla ludzi:) trzeba z niego korzystać, oczywiście z głową... i nie czekać na zbawienie i idealnego partnera, bo nigdy nie wiadomo, czy ten "ideał" nie okaże się pomyłką...