Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klasycznie ładna kobieta

25 letnia dziewica? czy cenilibyście takie babki???

Polecane posty

Gość olallalaa
Kurwa mac prawiczek! Ty serio taki glupi czy takiego udajesz?? i co z tego ze robila? co w tym zlego?

Gość prawiczek i kropka
skad wiecie, ze nie jestem facetem z jajami? :P taki niepewny siebie jestem tylko w kategorii kontaktow damsko-meskich ;) ale to normalne dla prawiczka. ale to wina dziewczyn, ktore ciagle nabijaja sie z prawiczkow i nimi gardza. wiec jak chlopak w wieku 21 lat ma przestac byc prawiczkiem, jak dla wiekszosci kobiet facet prawiczek w tym wieku to juz pipka? :D

Gość olallalaa
rawiczek a Ty sam sobie raczka robisz dobrze czy tez uwazasz ze to bleeee?:D

cyt prawiczek "bo jak dojedzie do sexu miedzy mna a nia, to ja wypuszcze mleko za szybko....no, bo nie wiem jak sie to biale nazywa, ale to chyba łaciate :D o kutfa

Gość a ja mam 25
bez penisa choćby sztucznego trundo to dziewicto stracić :O.

Według niego to grzech śmiertelny... jesteś katolikiem? Udzielasz się w kościele? To, że zrobiła znaczy tylko tyle, że nie czekała z tym na "ideał", zrobiła to bo miała ochotę, bo hormony buzowały, bo się podnieciła, bo ktoś potrafił ja podniecić. Gdyby każdy tak myślał, że trzeba to zrobić z ODPOWIEDNIĄ i JEDYNĄ kobietą to wszyscy byliby do 40 prawiczkami...

Gość prawiczek i kropka
olalala, no taka dziewczyna, o ktorej pisalem to moim zdaniem jest mocno po przejsciach i raczej pasuje do jakiegos macho, takiego typowego babiarza pewnego siebie

Gość olallalaa
jak Ty juz siebie do pipki porownujesz to juz wiadomo ze "jaj" nie masz:p

Gość prawiczek i kropka
nie jestem katolikiem. ale po prostu nie lubie takich wyzywajacych dziewczyn, co sie puscily (czyt uprawiala przypadkowy seks, bez zwiazku itp) albo robily komus laske na imprezie

Gość prawiczek i kropka
pewnie ze sie masturbuje, nie uwazam, sie za pipke, ale wiem, ze kolezanki nabijaja sie z prawiczkow

Gość olallalaa
prawiczek odpowiedz mi czy robisz sobie dobrze raczka? a dotykales Ty juz kobiete?

Gość a ja mam 25
Fajne to forum laski gratis to może za kwiatka też dostanę ? 🌻

Gość prawiczek i kropka
jakby miala jednego partnera z milosci to moze bym to przebolal, ale niewiadomo czy ten zwiazek by sie nie rozpadl predzej czy pozniej

Gość prawiczek i kropka
dotykalem tylko w ubraniu, ale troche ich bylo

kurwa, ale przypadek :) wrócmy do tematu , bo ta pipusia nie skonczy sie uzalac nad soba i jeszcvze orhazmu dostanie

Gość prawiczek i kropka
jakbym nie byl prawiczkiem to by mi przeszlosc seksualna kobiety nie przeszkadzala

no tak, gdybyś myślał tylko o sobie i o tym by Tobie było dobrze, krytykował ją za przeszłość, wypominał jej przeszłość to pewnie by się rozpadł. Ja nigdy nie pytałam mojego faceta z iloma spał. Nigdy nie pytałam się która była najlepsza. Bo po co? Jestem tolerancyjna i na tyle dojrzała by zrozumieć że w pewnym wieku ciężko już trafić na prawiczka i wiele osób seks ma już dawno za sobą. Mój facet zrobił to w wieku 17 lat. teraz ma 28. Jakoś mnie to nie rusza... Bo to co robił kiedyś to JEGO sprawa. Ja sie tylko upewniłam, że jest zdrowy i nie robiłam już więcej żadnych problemów... A Ty powinieneś uszanować to, że każdy człowiek ma własne życie i robi to na co ma ochotę...

Gość olallalaa
zwiazek by sie rozpadl bo dziewczyna nie byla dziewica a z dziewica to do smierci bys zostal?????? co za glupie myslenie!!! a co do autorki---> chcesz to czekja na milosc nie chcesz nie czekaj Twoje zycie twoje cialo :D

Gość a ja mam 25
zeby zostac z dziewicą do śmierci to nie wolno było by jej "ruchnąc" :O.

Gość prawiczek i kropka
złooo... no dobra, ale jak to wyglada, ze facet byl prawiczkiem, a ma kobiete, co robila laski na imprezach i gzdzila sie na pierwszych randkach wczesniej? wam kobietom nie przeszkadza bujniejsza przeszlosc faceta, wam sie to nawet meskie wydaje i takie twarde nie wypominalbym przeszlosci i nie bylbym egoista, ale wiem, ze zwiazki typu prawiczek i nie dziewica sa rzadkie, wiekszosc moich kumpli nie jest juz od dawna ze swoja pierwsza partnerka seksualna