Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klasycznie ładna kobieta

25 letnia dziewica? czy cenilibyście takie babki???

Polecane posty

Miłości nie ma:D zacznijmy od tego:D jest pierwsze zauroczenie, pożądanie, motyki w brzuchu a potem nagle człowiek zauważa wady, pojawiają się problemy, sprzeczności charakteru, i już nic nie jest jak dawniej. I wtedy człowiek musi podjąć decyzję czy chce zostać czy chce szukać szczęścia gdzie indziej. Nie można czekać na tego "jedynego", bo można się nie doczekać:) Ale takie moje zdanie... Wiadomo, że nie warto zrobić tego z 1 lepszym na imprezie... Ale jeśli dziewczyna spotyka się powiedzmy miesiąc, dwa z fajnym facetem, ufa mu, podnieca ją... to po co czekać?

prawiczek... ale kto powiedział, że masz szukać panny na imprezie? kto powiedział, że masz sobie znaleźć pannę która już z kilometra wygląda jak dziwka i dupodajka?? Poszukaj takiej co jest normalna, szczera, zabawna... i działaj.

Gość prawiczek i kropka
ja na prawde bardzo szanuje kolezanki co mialy wielu partnerow, czesto je uwazam za super dziewczyny, ktore sa dla mnie bardzo dobre i kochane i nie przeszkadza mi to przyjaznic sie z nimi

Gość a ja mam 25
jakie znów motylki to tylko problemy trawienne po obfitej kolacji :].

Gość prawiczek i kropka
złooo... znam takie normalne, wesole, sympatyczne dziewczyny, a przygody to one tez mialy :D

eh... ja już nie wiem jak z Tobą rozmawiać:D ale w sumie... każdy ma swój pogląd na pewne sprawy. Powiem Ci szczerze, że ja kiedyś po pierwsze chciałam prawiczka, po 2 chciałam go przetrzymać pół roku, rok. Ale w końcu zrozumiałam, że z takim podejściem w dzisiejszych czasach daleko człowiek nie zajdzie... a przynajmniej nie taki człowiek jak ja:) mam swoje potrzeby, ogromne potrzeby. Trafił sie facet, zabawny, miły, delikatny, przystojny. I jakoś w jednej chwili czekanie tego roku wyleciało mi z głowy... A teraz jesteśmy razem już 9 miesiąc. W planach jest ślub. I co? Partnerek miał od cholery ale wybrał mnie. Ty też pewnie kiedyś trafisz, i ani się nie obejrzysz a zakochasz się w kobiecie i za nic będzie Ci jej przeszłość... a jeśli będzie... To lepiej idź z tym gdzieś do lekarza, bo to nie jest normalne...

Gość prawiczek i kropka
moze i bym byl w stanie zaakceptowac nawet nieco bujniejsza przeszlosc seksualna dziewczyny, bo jak sie spotykalem z takimi dziewczynami to az mnie to tak nie gryzlo (chociaz bylo mi troche przykro i zdazalo mi sie o tym myslec), natomiast teraz nie spotykam sie z nikim i zyje teoria

Gość chyba widzisz roznice ze
do złooo, ale sluchja jest roznica czy to facet mial duzo tych partnerek czy kobieta partnerow :]

Gość prawiczek i kropka
poza tym przeszlosc kobiety akceptuje raczej facet, ktory ma juz swoje za soba

więc przestań żyć teorią... Masz 21 lat, najlepsze chwile w życiu Ci mijają na siedzeniu w domu i myśleniu "ona już to robiła? z kim? jak? gdzie?" odpuść... naprawdę...

chyba widzisz roznice ze - bo faceci sa egoistami, chcą mieć wszystko dla siebie, nie myślą o tym, że kobiety też mają potrzeby. Sa zapatrzeni w siebie i zawsze chcą by było tak jak im się podoba. I nie uważam, że kobieta co miała 2,3 partnerów, kochała się analnie to zaraz jakaś kurwa... A faceci tak myślą, puszczalska itp. Prawdziwi faceci wyginęli z mamutami...

Gość chyba widzisz roznice ze
dlatego mam 21 lat jestem dziewica i kazdy facet to swinia i postanowilam zostac sama, nikt mnie nie dostanie

Gość prawiczek i kropka
ja tak wcale nie uwazam, ze taka dziewczyna jest gorsza i mniej wartosciowa, szanuje jak kazda inna i potrafie w takiej widziec wiele zalet i pozytywnych cech

Gość 25 letni prawiczek
Jak się trafi jakiś Cwany Piotrek to Ci majtki same spadną :P

Dziewico, jestes ZALOSNA! Napisalas: \"no czekam, to co mam sie oddac, bo mi hormony buzują???? byle komu?\" --------------------------------------------------- 1) wyraz \"SIE ODDAC\" jest moherowe na maksa. Przypominam cie ze seks jest przyjemny tez dla kobiet nie tylko dla mezczyzn. Widoczne mamusia cie wpoila w glowke idee ze \"kobieta DAJE i mezczyzna DOSTANIE\", a za to oczywiscie mezczyzna ma \"zaplacic\" w formie zagwarantowania poziom dobrobytu, uwagi, i tak dalej... Praktycznie to jest PROSTYTUCJA. Seks za cos. Wiec z tego wychodzi ze te \"cnotliwe\" sa prawdziwe prostytutki, ktore uzywaja seks (albo lepiej ODMOWA seksu) jako towar dla hadlu wymiennego. --------------------------------------------------- 2) \" mi hormony buzują\" napisalas. HA HA HA HA Mam wiadomosc dla ciebie: twoje hormony NIE buzuja. Masz marne temperament, i DLATEGO jestes dziewica :) Niech Bog mi strzeze od kobiet jak ty :)

Gość prawiczek i kropka
zloo moze i masz racje, napisalem ci meila, ale jak czasem czytam na kafe rzeczy typu wasze najwieksze tajemnice, albo jak kolezanki sie przede mna otworzyly, co zdazalo im sie zrobic juz, to jakos zaczynam sie po prostu dziewczyn bac i obawiac sie, ze sam moge trafic na taka co juz swoje ma za soba

Czytajac ostatny post: "Sex oralny mam za sobą, jeden raz analnu tez, ale nie "no wiecie" ....!!!!!!" No juz wiem ze cale twoje pisanie to PROWOKACJA. Moze masz na imie Jacek, albo Jurek... Ale to do napisalem zostanie, bo sie stosuje do ludzi ktorzy pisza jak ty udajesz, w twoja teatroprowokacja kafeteriowa...

Gość prawiczek i kropka
zlooo, moj meil nie doszedl do ciebie :(

Gość Butter
"Sex oralny mam za sobą, jeden raz analnu tez, ale nie "no wiecie" ." to co z ciebie za dziewica? :o takie jak ty sa wlasnie najgorsze, uwazajac, ze zwykle obciagniecie nie pozbawia cie dziewictwa. Wole normalna kobiete, ktora ma chec na seks, to idzie z facetem do lozka i daje sobie wlozyc w pochwe, a nie w dupe czy do ust. zalosna jestes.

Gość Marta P
Czy ten temat jest nadal zywy?

Bo to nie jest mój prawdziwy mail, zakładałam to konto na szybko wiec wpisałam byle co... Podaj mi swój to się odezwę.

Gość prawiczek i kropka
abced1987@interia.pl

Gość prawiczek i kropka
abced1987@interia.pl odezwij sie prosze cie

Gość prawiczek i kropka
sprawdz teraz