Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suicider

Wlasnie siedze w chacie ,pije i zastanawiam sie nad popelnieniem samobojstwa...

Polecane posty

Gość Suicider

Mam dosc tego wszystkiego nigdy mi sie nie udaje ,to niesprawiedliwe ze mam zawsze takiego pecha w milosc i nigdy mi sie nie udaje :( szczegolnie teraz kiedy naprawde odnalazlem swoja wymarzona dziewczyne :( chyba naprawde jestem skazany na samotnosci i jedyne co moge zrobic to mam powiesic sie :( mam dosc wszystkiego ,dosc tego gownianego zycia ,walki i czekania nie wiadomo na co :(

Gość prawdaz
Jak to czekania ?

Gość Przegralam..........
Gdybym ja miala tylko problem dotyczacy milosci...czlowieku....ja sie nawet z najblizsza rodzina diogadac niue moge,,,a wierz mi nie chodzi o zwykle niedogadywanie tylko o cos wiecej...i w dodatku jestem gruba i mam zaburzenia odzywiania...

Gość pigall
co?o jej...jak to nie masz szczescia?przyjdzie czas na ciebie,spokojnie.Ile masz lat?pewnie młody jestes....

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nieeeee, nie rob tego !! Masz coale zycie przed soba, kazdy ma gorsze dni :oPrzeczekaj to i będzie lepiej ! :)

Gość ja mogę Cię pokochać
:* :* :* :*

oj oj oj..trzy razy pomysl zanim zrobisz tak durny błąd.Często człowiek traci sens zycia ale jakoś podnosi sie i żyje dalej,a gdy trafi się po drodze szczęscie to w ogóle świat nabiera kolorów.i chcę ci powiedziec,ze tak jest zawsze i twój przypadek będzie tego przykładem;czego z całego serducha ci zyczę:)

Gość Suicider
wcale nie jestem taki mlody wiem ,ze sie nie odmieni ,zawsze bylo zle to czemu mialoby sie cos zmienic

Gość ja mogę Cię pokochać
ale co takiego się stało... :( ?

a ty moze byłes u wróżki:D:D:D głowa do góry i troszkę optymizmu:D

kurwa mać jak mnie takie topiki wkurzają - człowieku- ludzie w Gruzji przeżywają naloty i chcą żyć ludzie na wózkach, sparaliżowani, śmiertelnie chorzy - walczą o każdy dzień ludzie poniżani zastraszani w sytuacji naprawdę praktycznie bez wyjścia- walczą o siebie a ty siedzisz pijesz i pierdolisz smuty

siedz tu z nami całą nocke a rano twoje zycie nabierze innego wyrazu:):):0

Gość huhuhtuh
a ile masz lat niewdzięczniku??

ike , nie mowie terazo autorze bo nie mam pojecia kto to jest ale jak osoba faktycznie mysli o tym zeby sie zabic to ma gleboko w powarzaniu jakies wojny i mysli tylko o tym zeby juz przestac istniec

Gość Suicider
ja mogę Cię pokochać > dziewczyna ktora kocham i na ktora bardzo dlugo juz czekam ma mnie gdzies :( z reszta procz tego wszy6stko mnie dobija :( za dlugo juz tak zyje w wiecznym dole

Gość prawdaz
Suicider wcale nie jestem taki mlody wiem ,ze sie nie odmieni ,zawsze bylo zle to czemu mialoby sie cos zmienic "---> wszytsko ....lezy ....w Twoich...rekach :):) czy to nie pocieszajace? Mozesz malymi krokami zmienic swoje zycie tak, abys byl z niego zadowolony 🌻

wkurzona może to dziwne- ale zawsze jak mam handrę - w najgorszych chwilach swojego życia szłam na cmentarz czytałam nagrobki ludzi starych, młodszych i dzieciątek- i wyobraż sobie że zawsze mi przechodziło

Gość a ja lubie deszcz
ale ty ike jesteś durna. Każdy odczuwa świat po swojemu, przejmuje sie swoim cierpieniem. ROZUMU ŻYCZE< IKE.

Gość Suicider
prawdaz > nie wszystko zawsze zalezy od nas, niektorych rzeczy nie da sie samemu zmienic...czasem wszystko zalezy od tej drugie osoby

Gość a ja lubie deszcz
ike nie jest silna kobietą, jest kobieta pustą , bez wyobraźni, a tacy nie są zdolni do cierpienia psychicznego.

ale ja nie neguję jego widzenia świata- moim- MOIM NIE JEGO zdaniem powinien ochłonąć przespać się i przestać smęcić a za dobre życzenia dziękuję

Gość prawdaz
Wkurzona - oczywiscie, że tak też mozna :) o ile ktos wierzy w siebie. Dobry sposob na mnostwo wrazen, poznanie ciekawych ludzi i okolic :)

a skąd ty to bierzesz pomarańczo- 7 lat żyłam z mężem alkoholikiem i nie takie myśli przychodziły mi do łepetyny wyobraź sobie że doskonale wiem co znaczy cierpienie psychiczne czy jak to ty nazywasz najgorzej - to jest się nakręcać

Gość a ja lubie deszcz
jak wiesz co to cierpienie, to przepraszam, ale mam wrażenie, ze nie wiesz, ot, klepiesz tylko jadaczką aby klapać. No to jednego - siup!

Gość pigall
ło boze..dziewczyna ma mnie gdzies...widze ze pesymistyczne podejswcie masz.tiaa.jak nie ta,bedzie inna.Nie przesadzaj,ludzie maja wieksze problemy,nikt nie ma lekko,nawet w miłosci-o reszcie nie wspomne.Ja tez nie mam w zyciu rewelacji-zakochana-bez wzajemnosci-z reszta-zasze kochałam kogos,dla kogo nie istniałam-i co?mam sie zabic?