Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.o.n

Grube i gęste włsoy!!

Polecane posty

Gość m.o.n

Ja wiem, że wiele kobiet chciałaby takie.. ale ja do nich nie należe! Chciałabym mieć ich dużo mniej. Istnieje cos takiego jak fryzjer i tak pomaga.. chodze do niego co 3,4 miesiące.. Mam bardzo pocieniowane i przerzedzone włosy.. ale nadal jest ich masakrycznie duzo.. zwłaszcza przy głowei.. gdzie nie da się z nimi nic zrobić.. :( Może to nie wyglądałoby az tak źle gdyby nie to, że są zniszczone.. ale ja jestem przykładem kobiety, która ma je bardzo zniszczone.. a jednak ciągle ich dużo.. bo jak pewnie zauwazyłyście, że prawie wszystkie, które mają zniszczone włosy mają ich mało.. Jak złapie włosy przy samej głowie.. na czubku.. to mam całą garść.. tak ich dużo i najlepiej by było, zeby ich nie było.. a i tak jeszcze duzo zostaje! ;// wiem, że niestety nie da się z tym nic zrobić :(

Gość jopp
Ja też mam grube i gęste ;//

Gość wypluj to
nie wygaduj takich rzeczy dzieczyno! Ja tez miałam kiedyś suuuuper gęste i grube włosy i tak jak Ty teraz tez mówiłam : a niech mi tak powypadają troche . No i doczekałam sie - 0d 2 lat tak mi lęcą że nie moge tego pochamować a lekarze nie znają przyczyny !

ja też miałam kiedyś bardzo gęste włosy, ale od momentu kiedy farbuje, wypadają mi i nie mam ich za dużo.

Gość heh nic nikomu nie pasuje taki
takie jakie jest. wlasnie farbuj to zaczna ci sie przerzedzac i wypadac. nie cieniuj wlosow bo to hooojowo wyglada jak ma sie geste, grube, wyglada jakby jeszcze wiecej ich bylo albo moze poprostujesz sobie, tez wypadnie ich

Gość m.o.n
Prostuję i to dużo ;) Dlatego mam zniszczone.. ale będe cieniować.. bo własnie wyglądam lepiej niż jakby były równe..

Gość m.o.n
Ehh.. zaczęłam farbować włosy już jakis czas temu.. kto wie.. może będzie ich mniej? oczywiście dbam o to, żeby były zdrowe.. mam Biosilk.. olejek rycynowy.. szampon i odzywke pantene.. odzywke dove.. i jeszcze kupię jakiś cement.. i jeszcze jeden jedwab ( styling z joanny) :) Ale na dzien dzisiejszy są BARDZO zniszczone! :(

odzywki joanny i pantene uwazasz za dobre ? buahaha, niezle. nie dziwie sie ze masz zniszczone wlosy bo uzywasz masci na szczury

Gość non stop
ja też mam gęste grube i do tego cholernie się puszą.... farbuje od 10 lat i wcale nie są od tego cieńsze ani nie wypadają.... niestety były też zniszczone- głównie dlatego, że farbuje je na blond i prostuje.... ale zmieniłam pielęgnację na NATURALNĄ, żadnych wysuszających szamponów opartych na SLS, żadnych odżywek opartych na silikonach .... zrezygnowałam z cieniowania- bo cieniowane niszczą się znacznie szybciej i jest dużo dożo lepiej

Gość m.o.n
megabalon - pantene i tak mi trochę pomógł :) A może i jest tanie (10-12 zł) i może wydawać się, że nie za dobre.. ale nie najgorsze :) Jak pisałam uzywam też Biosilku, który niby nic mi nie pomaga.. ale cały czas używam aż nie skończy mi się buteleczka :) A skoro tak piszesz to napewno możesz poradzić mi cos dobrego i skutecznego?? :D

Gość m.o.n
megabalon - to jak tu będziesz to podaj cos lepszego! ;)

Gość samopas
oj takie sa wlasnie najlepsze! gdyby jeszcze byly do pasa i krecone uuuuuuuuu ale sie rozmarzylem

juz podaje: OLEJ KOKOSOWY. rozgrzewa sie go i wmasowuje w wilgotne wlosy ( jesli nie chesz miec ich wiecej nie radze nakladac na skore glowy bo sprawia ze wlosy sa geste i mocne). Potem nalozyc folie, pogrzac szuarka, nalozyc recznik, znow podgrac suszarka. Trzymac conajmniej godzinke, lub dluzej jak masz czas, przynajmniej raz w tygodniu. Polecam tez szampon i odzywka \"CHI\"

Gość hmmm22
Chi akurat to taka sama chemia jak Pantene czy Elseve....

Gość m.o.n
a co sądzicie o tym elseve.. cement do włosów.. wczoraj widziałam tego reklame.. może to coś da? :) A ten chi.. ile to kosztuje?? Około 20 zł.. czy też może więcej? ;)

Gość non stop
moim zdaniem wszystkie pantene, elser i garniery- dadzą bardzo podobny efekt, bo mają bardzo podobne składy (wystarczy porównać w drogerii).... z drogeryjnych szamponów to chyba najprzyzwoitszy jest polski radical, albo ten z mydlnicą lekarską (nie pamiętam nazwy), ale różnicę to dopiero zobaczyłam po szamponach lavery(ten z mleczkiem), alepi (7 olei), czy indyjskich z amlą.... odżywka tradycyjnie- olej = żółtko, najchętniej kokosowy 9śliccznie pachnie), ale i oliwą z oliwek nie pogardzę ;), na rozczesywanie świetna dla mnie jest odżywka lavery z mleczkiem mango, teraz mam alverde różaną (niby to samo co logona) i też jest ok. a nabłyszczanie- hmmm- albo płukanka woda+ocet jabłkowy, albo "glucik" z siemienia lnianego- na końcówki olejek jojoba i jest git

chi jest troche drozszy niz 20, nie pamietam dokladnie ale kosztuje ok 50zl, to szampon z gornej polki.