satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 że mój facet strasznie chrapie w nocy a ja nie wiem co z tym fantem mam począć, jakieś sposoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhhhhhhhhhhi Napisano Sierpień 17, 2008 zatkać mu nos :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TellMeWhy 0 Napisano Sierpień 17, 2008 tego wyrzuc a znajdz sobie nowego proste:) buuaahhhaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 ale krzywdy nie chcę zrobić, chociaż... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smutnaaaa 1975 Napisano Sierpień 17, 2008 Mój mąż też przerazliwie chri przez to spimy osobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pod gradobiciem pytań... 0 Napisano Sierpień 17, 2008 zrobić operację przegrody nosowej.. i po zawodach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 17, 2008 Rozchyl mu nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 bez żartów, on nie da się pokroić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
satyra w krótkiej spódniczce 0 Napisano Sierpień 17, 2008 i co dalej jak rozchylę nogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość albo spuść pierda nad nosem Napisano Sierpień 17, 2008 to obudzi sie ze smrodu albo z halasu a jak to nie pomorze to jedz do gdanska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 17, 2008 To z dowcipu.. ;) Jak rozchylisz mu nogi opadnie worek i wentyl to i cugu nie będzie. :P A na poważnie lekarz.. chrapanie można wyleczyć i to jest zabieg a nie jakieś wielkie krojenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach