Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozalllka

Jak to jest z facetami?

Polecane posty

Gość rozalllka

Czy wszyscy faceci to plotkarze chwalący się swoim kolegom co robią ze swoją dziewczyną, jaka jest w łóżku, jak wygląda nago? Znalazłam w telefonie swojego chłopaka smsy w których opisywał znajomemu nasze intymne sprawy... On mowi że nic się nie stalo, bo ten koleś mnie nawet nie zna. Poczułam się i tak urażona... Przesadzam? Każdy facet tak ma czy to zwykła niedojrzałość?

Gość rozalllka
A czy nie ma facetów którzy zachowaliby takie rzeczy dla siebie?

to jest wyjscie :).....bo nawet jesli wasz kontakt ograniczy sie do trzymania za rece podczas spaceru juz na tej podstawie mozna nie zle opowiadanie erotyczne napisac :)

Mój chłopak ma 19 lat, ale coraz częściej myślę że potrzebuję kogoś poważniejszego, dojrzałego... Też mam 19 lat i nie mówię że jestem bardzo bardzo dorosła, ale widzę różnicę między nami i przeszkadza mi to

rozalllka "Poczułam się i tak urażona... Przesadzam? Każdy facet tak ma czy to zwykła niedojrzałość?" 1) masz prawo czuc sie urazona 2) nie przesadzasz 3) nie kazdy facet tak ma tylko dupki :) 4) tak to zwykla niedojrzalosc + chamstwo + brak kultury + itp itd wyjscie kopnac w dupe i poszukac jakiegos normalnego chlopaka / faceta :)

ja sie nie chwale tym co robie z Moją I. :o ale czasami poslucham opowiadan kolegow z pracy jak to 'jada' ze swoimi... jeden mowi, ze on swoja wali jakby robil swiniobicie...(czyt.ostre rzniecie) a kochanke delikatnie..bo ona jest taka ze na to zasluguje..

Gość sadg
kobiety tez sobie opowiadaja szczegóły ale moze mniej wulgarnie

Gość bilesbi
Faceci ? Żart ... "Baby" to dopiero potrafią "opowiadać" :D Hoho ... :D

Gość rosalllka
Gadaliśmy o tym i obiecał że więcej się to nie powtórzy i tak mam wrażenie ze jego kumple wiedza o mnie wszystko

Gość wciąż mało wiem
myśle,z enie wszyscy..a raczej mam taka nadzieje... A jesli chodzi o ploteczki dziewczyn...opowiadamy, ale razcej o naszych hmm odczuciach, wrazeniach, a nie o tym jacy byli oni, wiec to jest znaczaca roznica!!! bo zrecz jest w tym,ze kobieta nie musi sie dowartosciowywac w oczach kolezanek swym bujnnym, wyuzdanym zyciem seksualnym...nam wystarcza fajne ciuchy !! :D

Gość alibabaali baba
nie, zapewnia Cię autorko nie wszyscy są tacy. Twój egzemplarz okazał się wymoczkiem...

Gość baby są wstrętne
"Znalazłam w telefonie swojego chłopaka" - FU