Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka1987

sex bez zabezpieczenia

Polecane posty

Gość jagodka1987

ja i moj chlopak mysli o pojsciu na calosc, on jest prawiczkiem a ja dziewic i chcemy to zrobic bez zabezpeczenia, czy to dobry pomysl, cz istnieje prawdopodobienstwo szybkiego zajscia w ciaze?? poprostu chcemy to poczuc jak to jest?? odp prosze

nie kurwa za pierwszym razem sie w ciążę nie zachodzi :o (wyczytałam w bravo)

Gość jagodka1987
nio nie wiem slyszalam ze i za pierwszym razem mozna wpasc;/

dla ciebie nie ma róznicy czy on bedzie miał założoną gumę czy nie ,ale po 9 -ciu m-cach możesz już zostać mamusią. Czy jesteś na to gotowa???

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no mozna wpasc mozna;] jedna kolezanka wpadla za pierwszym razem no i ma dzidziusia

Świadome niestosowanie zabezpieczenia nie może doprowadzić do wpadki, prowadzi to tylko i wyłącznie do jak najbardziej świadomego zapłodnienia i macierzyństwa :)

Gość jagodka1987
ciekawe co powie mój ojcec na to,jak sie dowie,ze to dziecko to mam z jego kumplem :classic_cool:

Gość jagodka1987
ta wyzej to podszyw..... macie racje ale jak sie tutaj zabezpieczyc skoro on nie chce;/

Gość JaWiemIPowiem
Zrbice to, ale niech chlopak wyjdzie przed ywtryskiem. Ciazy nie bedzie. Naprawde badzo ciezko tak zajsc. a reszty nie sluchaj, to imbecyle

weś mu opciongnij s pouykiem, bendzie wniebowzienty :) a do zabezpieczenia użyjcie bezbarwnego silikonu, do zakupu w każdym markecie budowlanym

Gość jagodka1987
i tak dalej nie wiem jak sie zabezpieczyc, oki skoro nie chce zalozyc gumki to spoko ale ja w jakis sposob przeciez musz jak cos

Gość kobieta kl-asa
zabezpieczenie w czasie seksu to nie tylko antykoncepcja trywialna grzybica też jest zagrożeniem, opryszczka także, nie mówiąc o innych chorobach przenoszonych drogą płciową. Załóż gumę

prosta sprawa, postaw sprawe jasno: nie chce gumy nie bedzie seksu

Jeśli Ty się boisz a on nie chce gumki to znaczy, że chce Cię przeleciec, ale ma w dooopie Twoje uczucia. Możesz mu ręcznie zwalic, wyjdzie na to samo. I bezpieczniej, bo na pewno nie zostaniesz samotną mamusią. Jeśli zrobi Ci dziecko, to możesz byc tego pewna. Może zaproponuje Ci spłatę połowy kosztów skrobanki, ale bez przejazdu.

Gość hbffhxhu
fajny chłopak z niego na prwdę!! gratuluję !! ciekawe skąd go wytrzasnęłas??? widocznie bardzo odpowiedzialny jak nie chce sie zabezpieczyć. nie badz głupia.

Gość jagodka1987
ale on naprawde jest uper slodki i mnie kocha, tylko poprostu chce to oczuc wiec mysle nad tym abym ja sie zabezpieczyla, skoro on chce ozbaczyc jak to jest. kocham go i n mnie tez

Gość jagodka1987
ale on naprawde jest super slodki i mnie kocha, tylko poprostu chce to poczuc wiec mysle nad tym abym ja sie zabezpieczyla, skoro on chce ozbaczyc jak to jest. kocham go i on mnie tez

Na 100 kobiet które współżyją bez zastosowania antykoncepcji, w ciągu roku w ciążę zachodzi 85 (statystycznie).

Jagódka, on MÓWI, że Cię kocha. I to wszystko. Gdyby Cię kochał, to powiedziałby "kochanie, rozumiem, że to dla Ciebie stres. Może faktycznie pierwszy raz zrobimy tak jak chcesz a później się zobaczy? Dla Ciebie zrobię wszystko skarbie". Dziękuję za uwagę :)

Gość jakas tammm
jak dla mnie sex bez gumki jest ok ... ale skoro ty to chcesz zrobic z prawiczkiem to radzilabym uwazac, bo chlopaczyna pewnie jeszcze nie wie co w trawie piszczy ^^

Gość hhhhh
ja to robię od 7lat kocham sie bez zabezpieczenia i nie stosuję żadnej metody antykoncepcji. Obojętnie czy mam dni płodne czy nie z wytryskiem i nie zaszłam w ciąże jakoś.Może jestem bez płodna? któż to wie.

Gość Ona 19;D
Ja jestem z chłopakiem rok i tylko pierwsze trzy razy kochaliśmy się z gumka a teraz już cały czas bez. Jeżeli jesteś pewna na swojego chłopaka i wie w jakim momencie wyciągnąć to kochaj się bez;D