Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweety80

zdrowo, mądrze- sport + dietka i 10kg na minusie

Polecane posty

czesc kochane u mnie wszystko ok:) dzisiaj ide biegac i musze poćwiczyć brzuch:) generalnie nie jem slodyczy, pije duzo wody, jem duzo owocow, jest ok:D buziak

___nick____wzrost_kg początk._CEL_ jest__talia__biodra_udo_łydka bluetooth.xD_167cm___55kg___6kg__1kg__61 cm_88cm_50 cm_33 cm Czerwony flamaster 172__ 84__24____2.5___Nie mierzyłam się, wiec nie wiem:P U mnie jak najbardziej ok, za mna 600 kcal, przede mna imieniny w rodzinie:/ powiem, ze mnie brzuch boli i juz. A teraz uciekam na rowerek:):) Macie jakies sposoby na wieczorne ssanie w żołądku?

czesc dziubki, ja sie dzielnie trzymam nie daje sie slodyczom ani jedzeniu po 18:):) wczoraj nie dalam rady cwiczyc bo milam potezne zakwasy, ale dzisiaj powinno byc ok:) widze, ze ladnie sie trzymacie i jestem z was dumna, waga spada powoli i sukcesywnie wiec byle do przodu trzymam za was kciukasy😘

no ja troche tez. na tych imieninach dwie potężne porcje ciasta i kilkanascie kulek winogron. dobrze, ze wczesniej w domu za duzo nie zjadłam. Ale powiem wam, ze najwazniejsze to podniesc sie i isc dalej. W takiej sytuacji sa dwa wyjscia; 1) pomyslec "o tak juz zawalilam diete", zamknac sie w domu i jesc dalej albo 2) powiedziec sobie: zawalilam troche, ale od teraz znowu bedziie ok i po prostu wyjsc na spacer. zapomniec o wpadce i walczyc dalej. Jeszcze kilka tygodni temu nie skonczyloby sie u mnie nadwóch kawałkach ciasta. jak juz zaczynałam jesc slodkie to nie konczyłam inaczej niz trzydniowym obzarstwie. Wiec głowa do góry, ale mi juz!

hihi! święte słowa! :) u mnie mimo tego ze wczoraj zawaliłam, bo zjadłam 10 krówek ;( (im zawsze ulegam :( ) to było ok... a dziś zjadłam: 2 wasy (60), 1/4 pomidora (20), 1 ptasie mleczko (50), płatki z mlekiem (250), 3 krówki ;( (150), polowe jogurtu pitnego Milko (200), 2 łyżki stołowe ziemniaków (50), trochę barszczuku (200) no dziś już 900... ale kolacji spróbuje nie zjeść ;) dodam ze 3 godziny jeździłam na rowerze... ;) i zrobiłam ćwiczonka :P