Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna1278

mamy w Anglii które siedzą w domu z pociechami

Polecane posty

Kasiu wiem ze starsze rodza ale aaaaa co ma byc to bedzie ja sie raczej juz nie nastawiam na drugie dziecko ..... ale kto wie

Olga dobranoc , Kasiu ja tez spadam bo rano nie moge sie obudzic do juterka zagladne jak mloda bedzie spala , bo rano mam wspolnika do kompa czt. meza

ja po córce też zapierałąm się rękami i nogami że to pierwsze i ostatnie....w efekcie 6 lat roznicy:)-tylko ze u mnie troszke inna sytuacja bo to moj drugi maz:) wiec chialam miec z nim tez dzieciatko:) chociaz zwlekalismy ponad 3 lata z decyzja:)

elenasss jak Ci tak bardziej pasuje to prosze bardzo,zostaje po nicku. w takim razie sie rozchodzimy bo elenass zmeczona po pracy i kasia tez juz padla:)wiec do jutra cesarzowe:)mamusie

Kasia jeszcze nie padlam ale juz blisko coraz blizej mam ochote na piwo z sokiem malinowym , ale nie mam nic takiego w domu to trudno kubus wystarczy hihi no dobra juz spadam

nikogo nie ma?? hmmm,szkoda bo nuda..daniel spi,deszcz pada i chyba przez ta pogode nie chce mi sie nic robic wiec ani nie sprzatam ani nie gotuje tylko siedze przy kompie,moze pozniej zlape powera

🖐️ Dziś nie ide do pracy, już mnie to wnerwia, raz ide raz nie...😠 ani sobie człowiek nie potafi dnia zaplanować!!! Debilizm! Ja byłam dziś z Bartusiem na szczepieniu, o jeny jak płakał dostał az 3 szczepionki:( bo miał opoznione:(:(:( Teraz sie uspokoił...ale mi go szkoda:(

skoro masz nie unormowana to tzn ze z agencjii??mam racje?bo jak tak to tak z wiekszoscia agencjii jest:(mialam kiedys okazje tak pracowac...koszmar:(

czesc dziouszki :) ja jestem Kasia ale zaraz sie zmywam ciasto robic bo straszna mam ochote na cos slodkiego( w ramach odchudzania ;P) a czekolady nie moge jesc a te wszystkie wafelki i biscuity juz mi uszami wychodza wiec zagonilam meza do roboty i razem robimy casto orzechowe :D nie moge sie doczekaaaaac!

hmmmmm no trudno:( w takim razie smacznego:). napisz pozniej jak wyszlo?? a pozostale dziwuszki gdzie?

czy ja moge troche po przeklinac?????? qrwa.....qrwa.....qrwa..... znowu pada,ubrania w domu nie chca schnac...jak ja mam dosyc tej pieprz......angielskiej pogody,poprostu wymiekam.skad ten deszcz sie bierze??ile tak moze podac qrwa.....qrwa......qrwa..... juz mi troche lepiej:)malo kiedy klne ale ta pododa mnie oslabia,kiedy sie nie wyjzy przez okno pada...wiecznie pada....jak tu zyc?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????przeciez do tego nie mozna sie przyzwyczaic!!!jak tu ludzie cale swoje zycie zyja??nie mam pojecia bo jak po 4 latach juz wymiekam. no to sie wyzalilam,nikt mnie taknie zrozumie jak wy:)no chyba ze u was nie pada:) pozdrawiam i zycze milego dnia:)

widze ze wzrost aktywnosci nastepuje wieczorowa pora dopiero :) i w sumi edobrze to moze obiad mi sie uda zrobic hehe bo tak to tylko siedze na kompie i nic mnie nie ruszy1 wstyd sie przyznac ale nawet karmie newborna przed kompem :o

Kasiu no wlasnie u nas nie pada , swieci slonce i jest cieplo , tez Olga siedzialam sobie przy kompie a teraz to nawet do lazienki trudno wyjsc bo zaraz mloda sie awanturuje o dziwo teraz ladnie sie bawi to korzystam bo to chwilka jest i zaraz beda wedrowki ludow po chalupie ona na czworakach a ja za nia coby jej sie nic nie stalo

Kasiu wspolczuje bardzo , tez mnie to czeka bo na razie mamy tylko dwa zabki dwie dolne jedynki , ale chyba cos zaczyna sie dziac w tym temacie bo slini sie strasznie i jest marudna , wczoraj bylo najgorzej dzis juz lepiej ,,,,, zobaczymy moglyby juz wyjsc

no i u nas ida gorne jedynki bo tez ma dopiero na dole dwa ale cos nie widac tych zebow:( narazie zasnal:)

z pierwsza corka to nie wiedzialam co to kolki ani zeby:)....wiec teraz chyba mam podwojnie:(:(:(:(:(

Kasia moja od trzch miesiecy ma napuchniete dziasla , jak bylam w PL u laryngolga w czerwcu to mowila ze lada chwila wyjda i co ? i zebow ni ma oooo

Czesc! Napisalam 2 posty na pierwszej stronie i ucieklam :). Nie wiedzialam,ze temat sie tak rozkrecil, fajnie. Moge z Wami popisac? Nie nadrobilam zaleglosci ale wiem,ze pisalyscie o paleniu. Rzucilam na samym poczatku ciazy i nie palilam 18 miesiecy i co kurde,znowu popalam :(. Silniejsze ode mnie. Asiu, mam nadzieje,ze sie jeszcze pojawisz. Mieszkam w polowie drogi miedzy Sheffield a Doncaster. Miescina nazywa sie Darfield. Tak w ogole mam na imie Magda i mam 19-miesiecznego synka. Pozdrawiam.