Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaa111188

Nie dziewica i co juz nie moze miec faceta? chore

Polecane posty

Gość Psedłonim
Ja nie roztrząsam postępowania konkretnych osób, ale rozmyślam nad istotą zjawiska. To mi wolno, Zło. :-)

Gość tik tak tik
śmieszą mnie takie tematy nie jednej dziewicy i nie jednemu prawiczkowi wiele sie wydawało i wiele sobie obiecywali a potem wszystko sie zmieniło ,poglad się zmienił i postepowanie tez..

Gość Psedłonim
A tak, Złooo, kobieta, która przepuściła przez łóżko pięciu facetów, to nic dobrego. :-)

Psełdonim Tak naprawdę to zasługuję, ale zgodnie z logiką autorki tematu nie zasługuję :) A teraz znikam, mam spotkanie 🖐️ :)

Gość wysmiewczyni
no tak faktycznie byc z kobieta ktora zrobila loda polowie imprezy to rzezcywiscie nie fajnie, ale byc z facetem ktory skorzystal z tej opcji ze takie cos nedzne zrobilo mu tego loda jako jednemu z wielu to tez obciach i obrzydlistwo na maksa.

Gość Psedłonim
Szukaj, Palola, szukaj, aż w końcu znajdziesz. :-)

Gość tik tak tik
rozpatrzcie w jakich okolicznościach przepuściła przez łóżko 5 ? może była w 5 powaznych zwiazkach

Gość Psedłonim
Chyba, Wyśmiewczyni, jesteś zbyt radykalna w Twoich poglądach? A cóż w tym złego, że dziewczyna loda facetowi zrobi?

Gość Psedłonim
Skoro była w pięciu związkach, to żaden nie był poważny. :-)

prawiczek jezeli poszedlbys to agencji i twoja dziewczyna by sie o tym dowiedziala to niezaleznie czy dziewica czy niedziewica sama by cie rzucila. Spojrz na seks od strony milosci a nie samej kopulacji. Seks to wyraz milosci i dziewczyna ktora uprawia seks wyznaje w ten sposob swoje uczucia. Jak juz zostalo zauwazone zycie niestety nie jest przewidywalne i czasem jest tak, ze pokladamy cala nadzieje w zwiazek, pielegnujemy go, kochamy a partner i tak odchodzi. Tak np miala moja siostra. stracila dziewictwo z facetem w ktorym byla zakochana do szalenstwa, on dawal jej podstawy ku temu by tak myslala a potem sie rozstali. Ona od tego momentu nie miala juz nikogo ale dziewica nie jest. wedlug ciebie wiec juz nie nadaje sie do zwiazku? Poza tym dziewica tez nie musi byc synominem porzadnosci. Sa dziewczyny co formalnie sa dziewicami a np robia juz lody, obmacuja sie, caluja z kim popadnie. Ale formalnie to czyste niedoswiadczone dziewczyny? Myslisz ze jak taka bys poznal to ona by ci sie przyznala do tego co wyprawiala wczesniej?

Gość nieciepliwa
No ale przeciez sa takie panny co wystarczy z nia chodzic zeby ja przeleciec. to co czyms to sie rozni??

Gość tik tak tik
taaa jasne

Gość tik tak tik
temat morze

14:49 prawiczek i kropka bym sobie wyobrazal jakby ona to robila z innym(i) i by mi to strasznie przeszkadalo. i bym bardzo zalowal, ze na nia poczekalem, zenie bylem wczesniej w agencji albo nie przezylem przygody, skoro ona nie byla dla mnie dziewica Prawiczku, to, co mówisz, jest ohydne :( a jeżeli ta kobieta oddałaby się z miłości, jednemu facetowi, który zostawiłby ją, albo... umarł? Ty wzamian za to chciałbyś się zemścić, śpiąc ze sprzedajną panienką... Wyobraź sobie takową sytuację: znajdujesz swoją dziewcę. Jesteście szczęśliwi przez kilka lat. Jednak ona Cię zdradza i zostawia, tylko zostawia bądź umiera - do wyboru. I tak oto nie jesteś już prawiczkiem. Poznajesz kolejną dziewicę. Zakochujecie się w sobie. Układa się Wam dobrze. Nagle ona dowiaduje się, że nie jesteś prawiczkiem i postanawia się przespać z pierwszym lepszym dresiarzem z dyskoteki, żeby Ci dorównać. Coś takiego właśnie chcesz zrobić.

Gość wysmiewczyni
No nic zajebista sprawa, szkoda tylko ze np. kobity z mojego dzialu nie robia lodow facetom w mojej firmie na powitanie:) a faceci nie strzelaja na powitanie minetek, albo paniom w autobusie np.? Czemu nie....jalos tak dziwnie, powinni robic tak. faceci powinni wywalac grajcary gdzie popadnie i komu popadnei a kobity tez powinny nadstawiac kazdemu. A co, zajebiscie! Wiesz tak intymna pieszczota tez chyba nalezy sie tylko wybranej osobie. I to tez penie nie zawsze.

Gość prawiczek i kropka
jak dziewczyna byla wolna i nawet co tydzien z innym sie calowala na imprezach, to mnie to nie rusza. ja bym nie poszedl do burdelu jakbym byl w zwiazku. tylko jesli bym byl w zwiazku z niedziewica to bym zalowal, ze nie bylem przed zwiazkiem

Gość prawiczek i kropka
bym zalowal, ze sie nie wyszumialem, tak lepiej

Spać z kimś ukochanym, z kim planujesz wspólną przyszłość, nie tylko z pozadania, ale i z miłości to nie znaczy \"wyszumieć się\". Jedni ludzie mają potrzebę \"wyszumienia się\", inni nie. Inni już od początku budują związku, w których trwałość wierzą. Jeżeli czujesz potrzebę szaleństw - szalej. Jeśli nie - nie rób tego. Ale swego postępowania nie uzależniaj od przeszłości partnera! Zastanów się, jaki sam chcesz być, żeby się nie wstydzić...

Wiesz, prawiczku, ja już mam całkiem sporo latek, ale gdybym trafiła cudem jakowymś na prawiczka w moim wieku i dowiedziała się, że z powodu braku mojej cnoty żaluje, iż nie był w burdelu, niewątpliwie załagodziłabym jego rozterki wewnetrzne, fundując mu taką panią na godziny... po czym powiedziałabym mu "do widzenia".

Gość prawiczek i kropka
nie chcialbym szalec, ale to czy bede zalowal, czy nie, bedzie zalec od przeszlosci partnerki

Gość nieciepliwa
to moze lepej napisz ogloszenie matrymonialne ze szukasz partnerki ale koniecznie dziewicy! bo po co masz zalowac ze sie nie wyszumiales. zalozmy poznasz dziewczyne pozniej sie dowiesz ze nie jest dziewica to co powiesz jej dowidzenia

Gość prawiczek i kropka
najwyzej jej tego nie powiem, tylko bede sie zalil do kolezanek, albo na kafe

Gość prawiczek i kropka
poza tym nie-dziewica moze wysmiac prawiczka

dziewica też może wyśmiać... rany... przecież dobre prowadzenie się zależy od charakteru, nie od kawałka błonki!!!! pewnie, że wartościowsze są kobiety (i mężczyźni!!!), które nie skakały z kwiatka na kwiatek, nie spały z osobami poznanymi ledwo co na dyskotekach etc., ale nie masz żadnej, powtarzam żadnej gwarancji, że obecne dziewictwo jest rękojmią porządnego zachowania w przyszłości. aczkolwiek przyznaję, że w prawiczku mniej jest hipokryzji, niż w facetach używających latami sexu, ktorzy także domagają się dziewicy.

Gość nieciepliwa
Dobra idz juz teraz gdzies do klubu nocnego moze po co masz pozniej cierpiec i oklamywac zyciowa partnerke. nie no mowie serio ;p albo zrob to z jakas ruchliwa dobra i bliska kolezanka czy przyjaciolka i po sprawie;p

Gość prawiczek i kropka
a jak potem poznam dziewice i bede zalowal? :( albo poznam dziewczyne co miala jednego partnera z glebokiej milosci i bede sie wstydzil, ze w przeszlosci puscilem sie z lancucha jak zwierze

Gość Psedłonim
Ja tam się domagam bezwzględnie dziewic. A w zasadzie, to dziewic. 72. pięknych dziewic, jak w mahomecim raju. :-)

Gość prawiczek i kropka
Miodowa Malina, poza tym faceci w twoim wieku nie sa prawiczkami, wiec w czym problem. pozdrawiam 🌻