Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosika

Chlopak z gospodarswem?????? byc z takim????

Polecane posty

Gość chuda berta
jak nie każe Ci robic w polu to bądź :D

Gość ma_ja
a czemu nie ?

Nie daje rady :P No co jest złego w chłopaku z gospodarstwem? :D

Gość prawdaz
Być albo nie być...

Gość ktosika
28 ha :/

Gość a ma cos oprocz gospodastwa
? Mozg, serce, h..? To byc, jak ma.

Gość PANI KASIA Z PIESKIEM NA WSI
JA MOGE ISC NA GOSPODARSTWO; W KONCU to nie jest az tak zle, do miasta jakies 20 km, krowy , kury swinki, wszystko bio! NOO I NAWET PAN GOSPODARZ sam sie tym zajmnie, ja tylko kosmetyczka ,kawiarnie , sklepy , wkoncu gospodarz pracuje ma kase, pomoge mu ja wydac. A co do milosci bedzie jej duzo chlop na miejcu , jak bedzie chcial sie pokochac, to jak najbardziej nawet kilka razy dziennie, niech sie wykapie, ubierze, wyperfumuje to bedzie i przyjemnosc,. A zapomnialm klima w domu musi byc nie lubie zapachu krow, mleko do kawy w sklepie kupie .podoba mi sie gospodarstwo ktory mnie chche:-:))

Gość onaaaaaaaa111188
;) ja bym nie byla

Gość wfrfwref
Brrrrrrrr... Gdybym takiego poznała to przepaść kulturowa chyba by nas nie dopuściła do siebie. Gospodarstwo?? Czyli co, uprawy, zwierzęta gospodarskie? Daleko od miasta? Dziwni sąsiedzi? A ty sama znasz takie realia?

Gość wfrfwref
Kiedyś znajomi z miasta którzy przenieśli się na urokliwą prowincję, opowiadali o nieporozumieniach z sąsiadami. Długo trwało zanim sąsiedzi, tubylcy, zrozumieli że nie mogą wpadać im na podwórko bez zapowiedzenia i to o wczesnej porze, a do dziś chyba nie pojmują jak można spać rano do dziesiątej i kłaść się po północy...

Gość ktosika
nie ja wlasnie nie znam, niby tez mieszkam na wsi ale nie posiadam gosp.i wiem po sobie ze do tego sie nie nadaje wiec chyba sobie odpuszcze

28 ha niezły areał:P, ale konkretnie w czym problem? , jeden pracuje w gazowni, a inny ma ziemię....a pozatym wieś polska jest piękna(wiem coś o tym)

Gość tomiiiii
nie watro zameczysz sie

Gość Chorąży Torpeda
oj To chłop pełną gembą z 30ha to już coś można mieć. Pewnie nie gorzej niż cwany miastowy . Aż mnie korci żeby napisać : Która nie umie gotować przyznać się?

Gość tomiiiii
a co to 30ha kupe roboty i nic wiecej

Jak się pracy nie boisz, a jego kochasz, to czemu nie? A co to za gospodarstwo? Wyspecjalizowane? Rośliny? Zwirzęta? Czy wszystkiego po trochu?

Gość Psedłonim
Proszę nie kpić z człowieka gospodarującego na hektarach. Ja również to robie, to znaczy, jestem rolnikiem. Mam skończone trzy fakultety a do poduszki czytuję sobie Katona w oryginale...

Gość ktosika
wswzystko po trochu a i zwierzaki typu krowy fuj a pracy na gosp. sie boje i z daleka mi doi tego

A ma wykształcenie w tym kierunku? Mógłby sie wyspecjalizować w kilku uprawach i produkować zakontraktowane rośliny to po pierwsze. Ty mogłabyś zająć sie agroturystyką, jeśli siebie w tym widzisz. I najważniejsze, czy byłabyś gotowa z nim to ciagnąć?

Gość
Co prawda żadne to odkrycie, ale wsiowy burak niekoniecznie z mieszkaniem na wsi czy gospodarzeniem musi mieć coś wspólnego :o

Gość moja koleżanka
wyszła za rolnika. ona z miasta więc tylko warzywa i kwiatki sobie sadzi a całym gosp. zajmuje się mąż-teraz wszystko maszynami jakimiś robią to i mniej troszkę pracy. i są szczęśliwi :)

Gość pusta dziewczyno
Rolnik też człowiek!!! To nie jest nikt gorszy!!! a odpowiedż na Twoje pytanie brzmi NIE!!!! nie bądz z "takim" jak piszesz, jeszcze paznokieć sobie złamiesz przy dojeniu!