Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijaxina

ból po stosunku

Polecane posty

Gość mijaxina

Witam wszystkich ;) mam pytanie do Pań, czy po stosunku czujecie dyskomfort? moj problem polega na tym, że po 2 dniach uprawinia seksu (raz na dzień) na trzeci dzien mam obolała pochwe, co nie jest wyczuwalne w czasie chodzenia siedzenia czy lezenia, tylko podczas stosunku nieprzyjemne doznania bólu normalne? moj facet ma penisa w normie 13-14 cm obwód 12-13 czy poprostu muszę wycwiczyc miesnie pochwy? miałam długą przerwe w kontaktach sksualnych, a od 2 miesiecy z obecnym kochamy sie dość nieregularnie

Gość kammmmm
tak malo cm i cie boli?! co ty z nim robisz? ale malyyy

Gość mijaxima
kammm rozumiem twoje kompleksy, ilez mozna sobie robic dobrze penseta i z pomoca szkła powiększającego

jak mam dużą przerwę to potem trochę boli wię to chyba normalne. trzeba rozciągnąć mięśnie i będzie ok

Gość mijaxima
mam taka nadzieje bo moj facet bał się że mnie podraznil, a ja bałam się ze może cos nie tak, tyle sie teraz slyszy o chorobach narzadów

mnie też to niedługo czeka bo mąż wyjechał i wróci dopiero za jakiś czas. znoiwuuu będzie sie musiała rozciągać

Gość mijaxima
myślimy nad użyciem żeli nawilzajacych aby zmniejszyc opor tarcia, moze to zniweluje ta nieprzyjemność

Gość mijaxima
dziekuje za porady, ;) naewno skorzystamy, miłego dnia

Gość lal_nie _dla_flajela
widac ze twoj facet, ma wiaderko nie peniska, jak obwod ma 12-13::....ale czego cm, czy milimetrow;-)))???? OJJ BIEDNY TEN CHLOPAK NOSI WIADERKO W SPODMNIACH;ZMIEN FRAJERA DLA BOHATERA.-))))